Elektrikli Bisiklet veya Elektrikli Motor hangisiyse yardım eder misiniz ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar tam olarak ismini ne olduğunu bilmiyorum bisikletmi , motormu ama bana herhangi bir marka önerir misiniz , araştırdım hep ikinici el sahibinden falan çıkıyor bana bayi gibi bir yer lazım bilginiz var mı ? Ek olarak motor tarzları şu şekilde oluras güzel olur yumuşak tarz ve biraz ufak.
Reklamlar
-
Herhangi bir marka ya da model öneremeyeceğim ama elektriktikli modeller hakkında genel bilgi verebilirim.
Kullanım amacınız ne olursa olsun bu aletler her ay düzenli olarak performans ve menzil kaybı yaşatacaklar size.
Bir süre sonra aldığınız güne lanet edeceksiniz, aküler ölecek ve değiştirmek zorunda kalacaksınız ve neredeyse ürünün yarı bedeli kadar akü masrafınız olacak.
Demem o ki elektriktikli bisiklet/motosiklet kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Bu araçlara vereceğiniz ücret ile 50cc bir scooter almanız yararınıza olacaktır.
-
Bu motorlari almayin cidden almayin.Gerci yeni cikan modelleri hakkinda cok fazla bilgim yok ancak ben ilk ciktiginda almistim yukinin elektrikli bisikletini.Bu aletin neresini tutsam elimde kaliyordu selenin yanina kol yapmislar tutmak icin cektim elimde kaldi,pedallar ilk ayinda komple bozuldu sokturdum , direksiyon kafayi yedi arka catal bitmis sallaniyor komple degisti hatta bi sabah erken saatte gidiyorum on freni bi sıktım on fren balatalarin oldugu yerle birlikte komple kirildi dustu.Birde sarjdan sokuyorsunuz ilk 1 2 saat hiz guzel sonra 20 lere dusuyor hiz ve sarja tekrar bitmeden takarsaniz akulere zarari var.Bence almayin paraniza yazik. 2. Eline para vermiyorlar 1800 kusure almistim 4 yil once aldigimdan 2 yil sonra 150 lira teklif eden vardi neyse ki 600 liraya satip kurtuldum. KESINLIKLE BULASMAYIN.
-
Yeni modeller biraz daha gelişmiş o senin dediğin şeyden ek olarak yaşım 16 ekimde 17 olacak tutarmı ki ?
-
Ben ege akdeniz turundayım ve genelde herkes kiralama firmalarıda dahil olmak üzere yuki ve kral marka elektrikli araclar almışlar. Heleki şu uc tekerlıler ortalıkta kaynıyor.. Stmaxden uzak dur. Bilgilerim kısa ve öz görüyosunki
-
Stmax alcaktım teşekkürler , heralde çok sıkıntı çıkarıyor dediğin gibi. Kral alabilirim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)