arkadaslar bu acemiliğimi atacak saglam bir scooter markası arıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen !!!sağlam ama ucuz olsun
arkadaslar bu acemiliğimi atacak saglam bir scooter markası arıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen !!!sağlam ama ucuz olsun
Honda beat 2.700 ytl ömürlük motor..
honda today 50 cc var 1.586 ytl
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
saol kardeşim bi şey daha sorcam beat süper ama plastik kaplama olması bi dezavantajmı
Benim Mondial HS 150 yi satayım size ,
Henüz 1000 kmde neden sattığımı sorarsanız !
Gezecek yer kalmadı koca Ankarada !
ilginiz için teşekkürler ama ben kararımı beat den kıldım yinede çok saolun
dostum ben bi kaç gün önce honda today 50 aldım gerçekten ilk defa scooter kullanıcaksann süper bi alet benim çok hoşuma gitti benzinide resmen kokluo yinede seçim senin ...
kardes ilgin için cok saoldarnglove adlı üyeden alıntı
ben beatde karar kıldımda bi şey sorcam TODAY 50 MAX? KAÇA çıkıo arkadasım alcakta merak etti
darnglove nin 60 km hıza ulaştığını kendi yazmıştı, bu scoter şehir içi için bece ideal.35 km hız ile normal bi kullanım yaparsan yakıtın çok uygun ulacağını tahmin ediyorum, 2 kişi binmek istiyorsan tabiki beat...plastik oluşunu önemseme anca allah korusun bi kaza geçirediğinde plastik kırılabilir ama kaza geçircem diyede düşünme bol bol keyifli sürüşler şimdiden hayırlı olsunmarefb adlı üyeden alıntı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
en sağlam scooterlardan biri olarak Yamaha bws 100 öneriyorum. 7,8 beygir gücü olmasına rağmen çin malı 9-10 beygirlik motorlardan çok daha güçlü ve seri
fiyatı da 3.150 civarı olması lazım.
kardeşimin eski motoruydu ve çok kullandım.
2 zamanlı olduğu için çok seri. Kalkışta hiçbir motorun geçemediği tek scooter.
motorun resmini görsem daha ii olurdu kardeş ya nerden bulabilirimtugsev adlı üyeden alıntı
Onu düşünme yani bws 100 ü çok aşırı benzin yakar ondan dolay çok kısıtlı gezmen gerekirmarefb adlı üyeden alıntı
SAKAL adlı üyeden alıntı
kardeşimin bws ini yeni sattık. km de yaklaşık 80 kuruş civarı bişey yakıyodu. Normalde 2 zamanlı motorlar daha çok yakar ama Bws 101 cc lik bir motor olduğu için çok yakmıyor. Örneğin gilera runnerların eski modelleri 2 zamanlı ve km de 200 kuruş gibi birşey yakıyor. www.beldeyama.com.tr adresinde modeli görebilirsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)