kardeş eyer uzun yol yapacaksan honda titan dan şaşma yeni kullNnlR İÇİN MÜKENMEL BİR MOTOR
kardeş eyer uzun yol yapacaksan honda titan dan şaşma yeni kullNnlR İÇİN MÜKENMEL BİR MOTOR
Bir şey söyleyemeyeceğim be arkadaşım.
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
bence de honda al 2 hafta önce tatilde arkadaşımla 12 günlüğüne 2 tane honda zx kiraladık galiba 2 side 98 modeldi.buna rağmen tıkır tıkır işliyodu.motorlarda bir sorun göremedik.bence hiç bir çinli motor 8 sene dayanamaz bu benim şahsi görüşüm.kiraladıımız adama sorduumda da motorlarla öyle büyük bir problem yaşamadığını söyledi
inner fear is your worst enemy..[FONT="Century Gothic"][/FONT]
kardeş bütce ne göre 2. el al bence temiz baya bi motor düşürürsün 3000ytl ye sıfır alcan diye bi şart yoksa tabi iyi araştır skipır yada bws tarzı olabilir
arkadaşlar doğru bi olay bu tip motorlara ğüwen meyin..yada sadece şehir içi kullanın...tamam motor sewğisi ğüzel ama motorda kalite olması lazım buda hayatımızla orantılı........alonesx
korhantrt adlı üyeden alıntı
cevabım biraz geç oldu kusuruma bakma!! bütçen beat için yeterli bence!! uzun yol için kendi motoruma güveniyorum!! yerinde olsam ilk işim gidip bir beat almak olurdu.. bütçen rahatlıkla yeter merak etme!!
1 dınlenmeyle tek kısı rahat yaparısn dıye dusunuyorum
Yeni yine yeniden
Eğer japon alamıyorsan ikinci gruptaki türk Markalarından (Ramzey/Kanuni)birini tercih et.Parça ve servis sorunu yaşamazsın. Bir de yakın zamanda Ramzeyin yeni bir scooter modeli çıkıyormuş, iddialı bir model olacağını duyuyoruz.
çin malı denince nedense bir aman allahım duygusu uyanıyo ama görüyoruzki mondialle türkiye turu atan insanlar var..mekanik bir şans işidir en iyi arkadaşlarımda çin malı aletler var ...tam 1 seneyi 10000 km yi geçti sorunsuz biniyorlar...ama motorunu yakanda var ...bu iş birazda binenle alakalı ...atalarımız boşuna dememiş bakarsan bağ bakmazsan dağ
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
yalnız şu ana kadar yanmış honda görmedim ve geçenlerde 86.000 km yapmış bir honda gördüm ve hala tıkır tıkır çalışıyor!!
Ayakta tutan bizi aşkındır; TeXaSlılar sana aşıktır!!
BURSASPORlu olmak ayrıcalıktır, ŞAMPİYONLUK bize yakışır!!!
Arkadaşlar Çin malına yalnız kalitesinden dolayı değil, üretici ve orlarda çalışan binlerce işçi ve onların ekmeğiyle geçinen insanlar için de karşıyız açıkça söylüyorum ve tarafım anlaşıldımı....
mesajın tarihi biraz geç ama mondialin şiştiğini nerde gördün. ben 110cc ile 100km durmadan son gaz gittim rampalarda çok fazlaydı yine de motora bişey olmadı. lütfen sallamayalım arkadaşlar.spedygonzales adlı üyeden alıntı
ben yolda kaldım derseniz başka ama mondial şişiyor filan demeyin. 7700km deyim çoğunluk şehirdışı binerim bu güne kadar bırakın şişmeyi çekişten bile düşmedi. 4 zamanlı siboplu motor sonuçta şişmez merak etmeyin.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)