Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

YBR 125 mi , yoksa KEEWAY mi?

REKLAM ALANI
    doktor_oni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 150
    Alıntı kaptanjacksparrow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sana ne dicem bende keeway alıcam vede keeway derim çünkü altımda var bitane ve keeway şirketiyle çalışıyorum keeway çin değil tamamen hondanın malıdır.hondanın makedonyadaki fabrikasının patentini alıp orda üretiyolar ve honda malıdır. zaten ilk çıkan keewaylerin motorunda honda yazar tamamen avrupadır ve ben keeway kadar rahat ve zevk veren bir motor görmedim düşünsene daha ucuz bir fiyata hondaya bineceksin bunları çoğu motocu bilmez ama ben bir keeway hastasıyım bence kesinlikle KEEWAY.........
    bu konu bu ara acyip kafamı karıştırıyor... özellikle keeway kullananlar yanıtlarsa çok güzel olur. çünkü bu başlıkta yeteri kadar ybr kullanıcısı görüşü var bence... keewayin yedek parça bulma sorunu ve şirketin el değiştirmsi nedeniyle tahmin edilen olası kalite düşüşüyle ilgili bazı yazılar okudum. bu iki motor gerçekten kafa karıştırıyor. HANGİSİ??? biri ama... ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2si de çok güzel motorlar , ama klasmanları farklı zaten... Bence 2sini de dene eğer imkan bulursan , zaten kesinlikle bi tanesine "tamam bu menim motorum" diyeceksin ;)
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Alıntı hayati adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    keeway de balancer gibi eklerin olduğunu sanmıyorum.Bu da onu mondial 150 kn den farklı kılmaz.Motordan indikten sonra bile titreşmeye devam edersin.YBR derim...
    Tek kelimeyle 'harika' bir yorum.Motordan indikten sonra bile gıpraşmaya devam etmek istemiyorsan tabiki YBR...

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bence: 1)Honda Cbf150, 2)Yamaha YBR125

Gittiğim motor servislerinde Keeway'den problemi olan birkaç insan gördüm. Servise YBR 125 getirenlerde vardı. (Genelde pizzacı vs.) YBR 125 'ler tıkır tıkır çalışıyordu. YBR125 hiçbir sorun çıkarmaz, uzun süre rahatça kullanırsın. Honda Cbf150 ile arada ufak bir fiyat farkı var. Bence Yamaha 'dan önce Honda'yı düşün derim.

Bence;
    1)Honda Cbf150
    2)Yamaha YBR 125
    3)Keeway 150

Herkese İyi Bayramlar...

SILWERBEAT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ESKİDEN BEATTI ŞİMDİ CBF 150
    bende katılıyorum plectrum arkadasa ama yınede bekle bıraz nıye dersen daha cbf 150 yenı verıldı pıyasaya nasıl bır motor dayanıklımı ona bır bak ama honda kolay kolay arıza yapmaz

okanogur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Supershadow 250 cc
    Ya arkadaşlar. eski topikler hortlamış birden.

Ancak Ben bir Keevay kullanıcısıyım.

Simdi tarafsız yaklaşmak gerekirse.
    Ybr'nin kalitesini herkez biliyor. ben ne ybr'ler gördüm 150 bin km'yi devirmiş. ybr iyidir. her türlü alınır.
    Ancak Fiyat Performans olarak kıyaslama yapılırsa Keeway alınabilecek bir motordur. üstelik ybr Özellikle kuryeci arkadaşların tercihidir.

Ancak Benim gibi sadece gezi amaçlı özel kullanım düşünenler Keeway'ı tercih edebilir. benim Gördüğüm Bi Keeway 30.000 Km.Yi devirmişti ve sorunsuz olduğunu, titreşimin kesinlikle olmadığını söylemişti. Ayrıca bende Keeway 250cc ss var. ondada hiç titreşim yok. 7000 km. yaptım fiçbir sorun ile karşılaşmadım.

Üstelik Keeway'i Diğer çinlilerle kıyaslamayın neden derseniz keeway birçok avrupa ülkesinde satılıyor. ve bir marka olma yolunda. bizim ülkemizdeki gibi tekstilcilerin veya beyaz eşyacıların getirdiği ve kendi isimleri altında satılan bir marka değildir.

Kazasız sürüşler dilerim.

BOO_74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400UG tour ‘22, Xmax 250 '19
    Alıntı kaptanjacksparrow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sana ne dicem bende keeway alıcam vede keeway derim çünkü altımda var bitane ve keeway şirketiyle çalışıyorum keeway çin değil tamamen hondanın malıdır.hondanın makedonyadaki fabrikasının patentini alıp orda üretiyolar ve honda malıdır. zaten ilk çıkan keewaylerin motorunda honda yazar tamamen avrupadır ve ben keeway kadar rahat ve zevk veren bir motor görmedim düşünsene daha ucuz bir fiyata hondaya bineceksin bunları çoğu motocu bilmez ama ben bir keeway hastasıyım bence kesinlikle KEEWAY.........
    eeee, şeyyyy arkadaşım seni kandırmışlar.

keeway gayet çin malıdır, aynen ybr gibi makedonya ne alaka ?

Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2si de çok güzel motorlar , ama klasmanları farklı zaten... Bence 2sini de dene eğer imkan bulursan , zaten kesinlikle bi tanesine "tamam bu menim motorum" diyeceksin ;)
    bence gayet de aynı klasmandalar = commuter !!!!

bu arada speed 150'de de titreşim önleyici balancer sistemi mevcuttur, aynı ybr de olduğu gibi. bilmeden sallamayalım
    B00_74
    Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!

Motosikleti
    sık dişini az kaldı
    e tabiki ybr

FAHRETTİN METİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BwS100
    kesinlikle yamaha

barrokas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    maxillofacialtrauma Hamamatsu
    aslında keewaymı yamahamı diye sorman bile acaip olmuş.ama kesinlikle yamaha rx al bitane 115 135 ayakkabını çıkar rahatına bak
    Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    ybr
    -------------

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler