YBR 125 mi , yoksa KEEWAY mi?
Reklamlar
-
29 Aralık 2006, 01:33
kaptanjacksparrow adlı üyeden alıntı
sana ne dicem bende keeway alıcam vede keeway derim çünkü altımda var bitane ve keeway şirketiyle çalışıyorum keeway çin değil tamamen hondanın malıdır.hondanın makedonyadaki fabrikasının patentini alıp orda üretiyolar ve honda malıdır. zaten ilk çıkan keewaylerin motorunda honda yazar tamamen avrupadır ve ben keeway kadar rahat ve zevk veren bir motor görmedim düşünsene daha ucuz bir fiyata hondaya bineceksin bunları çoğu motocu bilmez ama ben bir keeway hastasıyım bence kesinlikle KEEWAY.........
bu konu bu ara acyip kafamı karıştırıyor... özellikle keeway kullananlar yanıtlarsa çok güzel olur. çünkü bu başlıkta yeteri kadar ybr kullanıcısı görüşü var bence... keewayin yedek parça bulma sorunu ve şirketin el değiştirmsi nedeniyle tahmin edilen olası kalite düşüşüyle ilgili bazı yazılar okudum. bu iki motor gerçekten kafa karıştırıyor. HANGİSİ??? biri ama... ?
Reklamlar
-
29 Aralık 2006, 02:24
2si de çok güzel motorlar , ama klasmanları farklı zaten... Bence 2sini de dene eğer imkan bulursan , zaten kesinlikle bi tanesine "tamam bu menim motorum" diyeceksin ;)
-
29 Aralık 2006, 03:21
hayati adlı üyeden alıntı
keeway de balancer gibi eklerin olduğunu sanmıyorum.Bu da onu mondial 150 kn den farklı kılmaz.Motordan indikten sonra bile titreşmeye devam edersin.YBR derim...
Tek kelimeyle 'harika' bir yorum.Motordan indikten sonra bile gıpraşmaya devam etmek istemiyorsan tabiki YBR...
-
29 Aralık 2006, 08:54
Bence: 1)Honda Cbf150, 2)Yamaha YBR125
Gittiğim motor servislerinde Keeway'den problemi olan birkaç insan gördüm. Servise YBR 125 getirenlerde vardı. (Genelde pizzacı vs.) YBR 125 'ler tıkır tıkır çalışıyordu. YBR125 hiçbir sorun çıkarmaz, uzun süre rahatça kullanırsın. Honda Cbf150 ile arada ufak bir fiyat farkı var. Bence Yamaha 'dan önce Honda'yı düşün derim.
Bence;
1)Honda Cbf150
2)Yamaha YBR 125
3)Keeway 150
Herkese İyi Bayramlar...
-
29 Aralık 2006, 09:12
bende katılıyorum plectrum arkadasa ama yınede bekle bıraz nıye dersen daha cbf 150 yenı verıldı pıyasaya nasıl bır motor dayanıklımı ona bır bak ama honda kolay kolay arıza yapmaz
-
29 Aralık 2006, 10:00
Ya arkadaşlar. eski topikler hortlamış birden.
Ancak Ben bir Keevay kullanıcısıyım.
Simdi tarafsız yaklaşmak gerekirse.
Ybr'nin kalitesini herkez biliyor. ben ne ybr'ler gördüm 150 bin km'yi devirmiş. ybr iyidir. her türlü alınır.
Ancak Fiyat Performans olarak kıyaslama yapılırsa Keeway alınabilecek bir motordur. üstelik ybr Özellikle kuryeci arkadaşların tercihidir.
Ancak Benim gibi sadece gezi amaçlı özel kullanım düşünenler Keeway'ı tercih edebilir. benim Gördüğüm Bi Keeway 30.000 Km.Yi devirmişti ve sorunsuz olduğunu, titreşimin kesinlikle olmadığını söylemişti. Ayrıca bende Keeway 250cc ss var. ondada hiç titreşim yok. 7000 km. yaptım fiçbir sorun ile karşılaşmadım.
Üstelik Keeway'i Diğer çinlilerle kıyaslamayın neden derseniz keeway birçok avrupa ülkesinde satılıyor. ve bir marka olma yolunda. bizim ülkemizdeki gibi tekstilcilerin veya beyaz eşyacıların getirdiği ve kendi isimleri altında satılan bir marka değildir.
Kazasız sürüşler dilerim.
-
kaptanjacksparrow adlı üyeden alıntı
sana ne dicem bende keeway alıcam vede keeway derim çünkü altımda var bitane ve keeway şirketiyle çalışıyorum keeway çin değil tamamen hondanın malıdır.hondanın makedonyadaki fabrikasının patentini alıp orda üretiyolar ve honda malıdır. zaten ilk çıkan keewaylerin motorunda honda yazar tamamen avrupadır ve ben keeway kadar rahat ve zevk veren bir motor görmedim düşünsene daha ucuz bir fiyata hondaya bineceksin bunları çoğu motocu bilmez ama ben bir keeway hastasıyım bence kesinlikle KEEWAY.........
eeee, şeyyyy arkadaşım seni kandırmışlar.
keeway gayet çin malıdır, aynen ybr gibi makedonya ne alaka ?
GorkeM adlı üyeden alıntı
2si de çok güzel motorlar , ama klasmanları farklı zaten... Bence 2sini de dene eğer imkan bulursan , zaten kesinlikle bi tanesine "tamam bu menim motorum" diyeceksin ;)
bence gayet de aynı klasmandalar = commuter !!!!
bu arada speed 150'de de titreşim önleyici balancer sistemi mevcuttur, aynı ybr de olduğu gibi. bilmeden sallamayalım
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
-
-
kesinlikle yamaha
-
aslında keewaymı yamahamı diye sorman bile acaip olmuş.ama kesinlikle yamaha rx al bitane 115 135 ayakkabını çıkar rahatına bak
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
-
03 Temmuz 2007, 15:24
ybr
-------------
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler