ya bu nasıl bir anlayıştır, üç aşşaa beş yukarı aynı olan bu sınıf motorları arasında birini kaf dağında birini yerin dibinde gösterme çabası nedir? bilen bilmeyen yazıyor.
ölçüye-metraja dayanmayan subjektif yorumlar, "herşeyi var rakibi yok" kelamı tarih oldu artık. artık her markanın çok ciddi rakipleri var.
sene evvel "ucuz" diye satan vespa bugün "marka", sene evvel para etmeyen japon bugün "prestij". bugün çinli "ucuz " peki yarın ? tarihin tekerrürden ibaret olmadığını kim söyleyebilir?
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
Hani bir reklam var 4 liralık regal imi alırsın yoksa 5 liralık markayımı
Boo sözlerinde haklı 2100 ytl si olan gitsin speed alsın 3300 olan ybr. Ama şunu söyleyim aralarında öyle Dağlarrrrr kadar fark yok kimse markacılık oynamasın
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
valla ıstanbul trafıgıne gırceksen ybr arabaların ardan tıkır tıkır gecıyor adı da var
bende ybr 125 derim benim arkadaştada var o motordan 500 km yol gittik ama motorda tık yok bence ybrrrr
[MEDIA]http://www.bedavaresimkoy.com/075/cooltext36340383.jpg1164393464/cooltext36340383.jpg[/MEDIA]
Eyong hocam ne der bu konuya acaba YBR mi yoksa Speed mi?
bedava verseniz herkes ybr alır ama ardaki fiyat farkına değecek özellikler varmı? helede son indirimden sonra
tek kelımeyle yamaha ybr 125
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
ybr 125!! satarken de zorlanmassın; ben olsam hemen gider alırdım!!
Ayakta tutan bizi aşkındır; TeXaSlılar sana aşıktır!!
BURSASPORlu olmak ayrıcalıktır, ŞAMPİYONLUK bize yakışır!!!
sana ne dicem bende keeway alıcam vede keeway derim çünkü altımda var bitane ve keeway şirketiyle çalışıyorum keeway çin değil tamamen hondanın malıdır.hondanın makedonyadaki fabrikasının patentini alıp orda üretiyolar ve honda malıdır. zaten ilk çıkan keewaylerin motorunda honda yazar tamamen avrupadır ve ben keeway kadar rahat ve zevk veren bir motor görmedim düşünsene daha ucuz bir fiyata hondaya bineceksin bunları çoğu motocu bilmez ama ben bir keeway hastasıyım bence kesinlikle KEEWAY.........
bende kesinlikle yamaha derim
bi ybr kullanıcı olarak başka motoru öneremem :d alacan ybrni bakımlarını gününde yaptırıcan keyfine bakıcan... emin ol 125 cc den bıkıncaya kadar binersin...
BENİMDE TERCİĞİM KESİNLİKLE YBR OLUR AMA SADECE MARKADAN DOLAYI YBR YE JAPON MALI DİYOBİLİYOSANIZ MOTORDAN HABERİNİZ YOK DEMEKTİR YBR NİN GÖVDESİNDE BİLE KOCAMAN MADE İN CHİNA YAZIYO SADECE YAMAHA MARKA JAPON DUR YBR125 ÇİN MALIDIR ÇİN ÜRETİMİDİR FAKAT DEDİĞİM GİBİ MARKA GÜVENCESİ OLDUĞUNDAN YBR DERİM
tabii ki servisiyle,yedek parçasıyla,kalitesiyle ve de üstündeki YAMAHA yazısıyla YBR
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
YBR 125,aksi takdirde çok ağlarsın
bendede ybr var ve cbr 125 e bile değişmem çünkü onda bile titreşim var aralarında çok fazla güç farkı olmassa hiç bi motorla değişmem çünkü çok rahat bir motor 2.5 senedir biniyorm ve 10000 km yaptım çok zevkli ve binmeye bıkmadıpğım bi motor motorun resdimleri için http://ozgurcayenne.sitemynet.com bu siteden görebilirisinz modifiyelidir;)
dostum bende senin gibi çok arada kaldım ama bu işin için olan insanların tavsiyelerini dikkate alarak YBR tercih ettim hiç bir şikayetim yok gayet memnunum kuzu gibi motor keeway fiyat ve donanım özellikleri yanında görüntüsü benzerliği kafa karıştırıyor arada bin ytl gibi bir fark var ama ybr aldıktan sonra kafanda soru işareti kalmaz
mercedes mi tofaş mı gibi bişey.
mercedes tabiiikii
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ybr manyak makina yaw.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)