Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

YBR 125 mi , yoksa KEEWAY mi?

REKLAM ALANI

Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet ybr125 gerçekten süper. Ama ebatları ÇOK KÜÇÜK.. Keeway daha bir yapılı duruyor.. YBR ile Twister arası bi tipi var...
    biz ne büyük ebatlı motor gördük ama performansını göremedik

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BOO_74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400UG tour ‘22, Xmax 250 '19
    ya bu nasıl bir anlayıştır, üç aşşaa beş yukarı aynı olan bu sınıf motorları arasında birini kaf dağında birini yerin dibinde gösterme çabası nedir? bilen bilmeyen yazıyor.

ölçüye-metraja dayanmayan subjektif yorumlar, "herşeyi var rakibi yok" kelamı tarih oldu artık. artık her markanın çok ciddi rakipleri var.

sene evvel "ucuz" diye satan vespa bugün "marka", sene evvel para etmeyen japon bugün "prestij". bugün çinli "ucuz " peki yarın ? tarihin tekerrürden ibaret olmadığını kim söyleyebilir?
    B00_74
    Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!

Jazzbass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ledow 250cc Chopper
    Hani bir reklam var 4 liralık regal imi alırsın yoksa 5 liralık markayımı

Boo sözlerinde haklı 2100 ytl si olan gitsin speed alsın 3300 olan ybr. Ama şunu söyleyim aralarında öyle Dağlarrrrr kadar fark yok kimse markacılık oynamasın
    [COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]

valla ıstanbul trafıgıne gırceksen ybr arabaların ardan tıkır tıkır gecıyor adı da var

cbf_burak_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 250
    bende ybr 125 derim benim arkadaştada var o motordan 500 km yol gittik ama motorda tık yok bence ybrrrr
    [MEDIA]http://www.bedavaresimkoy.com/075/cooltext36340383.jpg1164393464/cooltext36340383.jpg[/MEDIA]

fraktal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha VİRAGO 535
    Eyong hocam ne der bu konuya acaba YBR mi yoksa Speed mi?

lojistik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xcg 150
    bedava verseniz herkes ybr alır ama ardaki fiyat farkına değecek özellikler varmı? helede son indirimden sonra

mattet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tek kelımeyle yamaha ybr 125
    [COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:

enes128 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr125r
    ybr 125!! satarken de zorlanmassın; ben olsam hemen gider alırdım!!
    Ayakta tutan bizi aşkındır; TeXaSlılar sana aşıktır!!
    BURSASPORlu olmak ayrıcalıktır, ŞAMPİYONLUK bize yakışır!!!

kaptanjacksparrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

jack sparrow

sana ne dicem bende keeway alıcam vede keeway derim çünkü altımda var bitane ve keeway şirketiyle çalışıyorum keeway çin değil tamamen hondanın malıdır.hondanın makedonyadaki fabrikasının patentini alıp orda üretiyolar ve honda malıdır. zaten ilk çıkan keewaylerin motorunda honda yazar tamamen avrupadır ve ben keeway kadar rahat ve zevk veren bir motor görmedim düşünsene daha ucuz bir fiyata hondaya bineceksin bunları çoğu motocu bilmez ama ben bir keeway hastasıyım bence kesinlikle KEEWAY.........

Motosikleti
    HONDA CBX 250
    bende kesinlikle yamaha derim

Guwencin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz Yok
    bi ybr kullanıcı olarak başka motoru öneremem :d alacan ybrni bakımlarını gününde yaptırıcan keyfine bakıcan... emin ol 125 cc den bıkıncaya kadar binersin...

L.SAHİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z 750
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir gün bu günlerin geliceğini kahinler bana yıllar öncesinden mail atmışlardı

hangi zihniyet gidipde çin malıyla japon malını kıyaslar anlamam

şimdi bir kaç arkadaş çıkar gene felsefe edebiyata başlar yok kewway macarmış da yok yamaha çinde üretimde yapıyormuşda.

işin aslı belli al japon kafan ruhun bedenin alet edavat takım çantan rahat etsin
    BENİMDE TERCİĞİM KESİNLİKLE YBR OLUR AMA SADECE MARKADAN DOLAYI YBR YE JAPON MALI DİYOBİLİYOSANIZ MOTORDAN HABERİNİZ YOK DEMEKTİR YBR NİN GÖVDESİNDE BİLE KOCAMAN MADE İN CHİNA YAZIYO SADECE YAMAHA MARKA JAPON DUR YBR125 ÇİN MALIDIR ÇİN ÜRETİMİDİR FAKAT DEDİĞİM GİBİ MARKA GÜVENCESİ OLDUĞUNDAN YBR DERİM

aydınlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super 51
    tabii ki servisiyle,yedek parçasıyla,kalitesiyle ve de üstündeki YAMAHA yazısıyla YBR
    [FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSXR 600 K7-CBF 150
    YBR 125,aksi takdirde çok ağlarsın

yamaha_ybr_125_nos

bendede ybr var ve cbr 125 e bile değişmem çünkü onda bile titreşim var aralarında çok fazla güç farkı olmassa hiç bi motorla değişmem çünkü çok rahat bir motor 2.5 senedir biniyorm ve 10000 km yaptım çok zevkli ve binmeye bıkmadıpğım bi motor motorun resdimleri için http://ozgurcayenne.sitemynet.com bu siteden görebilirisinz modifiyelidir;)

Asiri_yakisikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattık YBR 'yi kaldık yaya
    dostum bende senin gibi çok arada kaldım ama bu işin için olan insanların tavsiyelerini dikkate alarak YBR tercih ettim hiç bir şikayetim yok gayet memnunum kuzu gibi motor keeway fiyat ve donanım özellikleri yanında görüntüsü benzerliği kafa karıştırıyor arada bin ytl gibi bir fark var ama ybr aldıktan sonra kafanda soru işareti kalmaz

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    mercedes mi tofaş mı gibi bişey.

mercedes tabiiikii
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

BOO_74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400UG tour ‘22, Xmax 250 '19
    Alıntı kaptanjacksparrow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sana ne dicem bende keeway alıcam vede keeway derim çünkü altımda var bitane ve keeway şirketiyle çalışıyorum keeway çin değil tamamen hondanın malıdır.hondanın makedonyadaki fabrikasının patentini alıp orda üretiyolar ve honda malıdır. zaten ilk çıkan keewaylerin motorunda honda yazar tamamen avrupadır ve ben keeway kadar rahat ve zevk veren bir motor görmedim düşünsene daha ucuz bir fiyata hondaya bineceksin bunları çoğu motocu bilmez ama ben bir keeway hastasıyım bence kesinlikle KEEWAY.........

yapma be! keeway honda'nın "malı" ha, hadi canım....

biri tofaş biri mercedes diyen arkadaş, kampana frenli çinde yapılan kaç tane mercedes biliyorsun?

etmeyin gençler bunlar iyi kötü aynı klasmanın motorları....
    B00_74
    Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!

ybr.

ybr manyak makina yaw.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler