Yyyyyyyyyyyyybbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yyyyyyyyyyyyybbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kesinlikle ybr başka bişey yok (marka fanatikliği yaptığımı sanma 1,5 sene kullandım beni hiç yolda bırakmadı )
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
benıde yolda bırakmadı
Yeni yine yeniden
okan4037 adlı üyeden alıntıne kadar gereksiz mesaj yolluyorsun. tamam geyik yapıyoruz biz de ama tanıştığımız kişilerle. senin amacını anlamadım. tüm mesajlarına bakarsan anlarsın ne demek istediğimi.okan4037 adlı üyeden alıntı
bir gün bu günlerin geliceğini kahinler bana yıllar öncesinden mail atmışlardı
hangi zihniyet gidipde çin malıyla japon malını kıyaslar anlamam
şimdi bir kaç arkadaş çıkar gene felsefe edebiyata başlar yok kewway macarmış da yok yamaha çinde üretimde yapıyormuşda.
işin aslı belli al japon kafan ruhun bedenin alet edavat takım çantan rahat etsin
Olcan138'in söylediğine göre Keeway bizim Kanuni gibi. Motoru Çin'de ürettirip kendi ülkesinde montajlıyor, sonra Macar malı diye damgalayıp satıyor.
baktım hep bılgılıler var sorayım dedım ben bı scooter gordum gılerıa ya benzıyodu ama tam olarak kanunı-deer in aynısı ama scooter tarzı ayak koyma yrı falan lastıklerde kalındı cocugu durdura madım.sızce hangı model - marka
saolun bu arada arkadas herkes yamaha dıyo ama parasıda cok dııl mı!
Yamaha al.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
nesi fazlaaaaa al yamaha kızdırma beniiiangelface adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
ybr nin hiç bir 125 ile kıyaslanmayacağını düşünüyorum hem sağlam hem marka ...125 cc kategorisinde ki en iyi model
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
evet ybr125 gerçekten süper. Ama ebatları ÇOK KÜÇÜK.. Keeway daha bir yapılı duruyor.. YBR ile Twister arası bi tipi var...
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
kardeş sorman bile hata ybr ile keeway aynı kefeye konurmu cbr ham yapar onu onun için cbr,tabi benim param çok bozulunca atar yenisini alırım diyosan al bi keeway gör gününü(cbr cbr cbr cbr cbr )
Muhtemelen Derbi dir...angelface adlı üyeden alıntı
Bu arada bence de YBR
ortaaaaaaaaaam şindik şöle oluyor YBR alıyorsun bana dua ediyorsun anadınmı canım
Burda bu motorun testi yapılmış Eyong tarafından
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18782
Son noktayı koydum inşallah
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
yamahanın kalitesini tartışacak halimiz yok ama keeway de yeterli bi kalite sunuyor müşterisine bunu kanıtladı son 1-1,5 sene içerisinde
K_E_S_İ_N_L_İ_K_L_E YAMAHA
Fakat Ünlü markaların fiyatları astronomik... Biraz makul olun herkez alsın canım!
kesinlikle Yamaha YBR 125 derim.en önce sohc! teknolojisi diğer bütün 125'liklere farlk atıyor.teknik üstünlüklerini ve gerçekten de sağlamlığını sıralamaya ise zaten gerek yok.
2003 te piyasaya çıktığı zaman afiş reklamındaki sloganı gibi;
herşeyi var,ama rakibi yok..
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)