en uygun yamaha sport modeli hangisi
Reklamlar
-
20 Haziran 2006, 20:43
arkadaşlar sizce suport modellerden-bence yamaha- küçük ve gösterişli modeli hangisi..
küçük diyorum çünkü sürmeyi tam olarak bilmiyorum.yani cesaretim yok
bu suport modellerin boyutları standart mı yoksa değişik boyutlarda mı.. yorumlarınızı bekliyorum.. tesekkürler..
Reklamlar
-
20 Haziran 2006, 20:59
en uygun s.s. model yamaha yzf r1 şiddetle tavsiye ederim bütçen yeterliyse
-
20 Haziran 2006, 21:14
dostum senin dediğin sanırım bu model gercekten güzel gözüküyo..22 milyar civarı..tabi biraz pahalı ama değer..ama bu tip suport modellerde sürerken hakimiyet kurmaz zor mu acaba..kusura bakmayın acemiyim bu konuda fazla bilgim yokç yani bu tip motorları sürmek belli bi deneyim mi gerektiriyo yoksa acemilk için uygun mu..
-
20 Haziran 2006, 21:20
Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşım yeni başlıycaksan o motoru tavsiye etmem kademeli olarak büyüt motorunu...
-
20 Haziran 2006, 21:24
yeni başlayacaksan tavsiye etmem
-
20 Haziran 2006, 21:38
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yamahanın küçük sport modeli ne yazık ki yok.
Ama ben başka marka alırım dersen sana tavsiye edebileceğim en güzel race sınıfı başlangıç motoru Honda cbr 125 olur.
Not: Acaba senin gibi yeni bir kullanıcıya şiddetle r1 tavsiye eden arkadaş daha önce o bahsettiği motorla kaç km yol yapmış ?.
En az 50.000 km daha küçük hacimli spor motorlar kullanıldıktan sonra kullanmaya cüret edilebilecek bir motoru sana tavsiye ederken aklında hangi düşünce hakim miş?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
23 Haziran 2006, 01:53
Selçuk1981 adlı üyeden alıntı
en uygun s.s. model yamaha yzf r1 şiddetle tavsiye ederim bütçen yeterliyse
adam kısaca git öl demiş sana
-
23 Haziran 2006, 02:18
adam sürmeyi bilmiyorum demiş bizimki R1 al demiş hahahahaha ya hakkaten komik bildiğim kadarıyla tc. deki en düşük cc li ss yzf R6 oda kasıcağına göre bence sen yamaha yı hiç düşünme ertuğrul_öz ün dediği gibi cbr 125 le basla...
gördüm... sesini duydum... şimdi aşığım.....:))))
-
23 Haziran 2006, 02:21
hyosung gt250r al başlamak için hem iyi bir kategori hemde gözterişli yamaha honda vs bunlarda bulamazsın küçük sport model
-
23 Haziran 2006, 19:06
halilertan adlı üyeden alıntı
hyosung gt250r al başlamak için hem iyi bir kategori hemde gözterişli yamaha honda vs bunlarda bulamazsın küçük sport model
çok iyi tam istediğim gibi..tesekkürler dostum..
bu hyosung gt 250r kullanan varmı acaba fikirlerini paylaşacak.. sanırım bu yaz sonunda bu motoru alabilirim.. bana uydu..tabi önce a2 yi halletmem gerek... bu arada çalışmalara başladım... saolun arkadaşlar...
-
23 Haziran 2006, 19:29
hiç vitesli kullanmışlığın yoksa R1 kullan diyen arkadaşlar dalgamı geçiyo ciddimi yazmış anlayamadım cbf250 yeterli bi makine sana 125 çok küçük 2ay sonra bıkarsın honda cbf250 7000küsür lira güzel pratik makine ama ben ölcem dersen R1 al kesinlikle bi delilik arkadaşlar heralde ya motordan anlamıyo yada dalga geçiolar
Allah bütün motorcuları ve motor sevdalılarını korusun Allah Türkü korusun.Allah motor alamayanlara sabır versin ( ben yaşıyorum çok zor war ama memnun değilim)
-
30 Haziran 2006, 11:17
cbf 250 yeni başlayan için uygun bir motor. cbr 125 spor model ama çabuk vazgeçersin. hyosung gt 250r motor hacmi olarak küçük. boyut olarak büyük bir motor.. yeni başalayan biri için honda ve 250 lilik bir alet hem kullanım ve hakimiyet açısından ve hem de 2. elde satma bakımından mantıklı geliyor bana.
-
30 Haziran 2006, 16:03
slm cipram arkadaşım
başlaman gereken motor 125 lik olmalı
hondanın CG125 liği olabilir. ben 10 yıldır kullanıyorum anahtar değmedi daha. çok sağlam bir motor.
daha sonra büyüt motoru. 250 cc ye geç, daha sonra devam edersin.
sevgiler
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
-
30 Haziran 2006, 21:36
selçuk1981 en uygun ss r1 demiş mostwanted_57 tavsiye etmem demiş.
ardından gelen mesajlar düzgün yazılmış. ya buraya mesaj yazarken hiçmi düşünmüyorlar anlamıyorum. açıklayın anlatın nedenini söyleyin. bir yargı varsa sebebiyle beraber verin. adamın detaylı açıklamaya ihtiyacı var hayallere değil. okuyunca sinirleniyorum kusura bakmayın artık.
-
09 Temmuz 2006, 19:42
peki ben bi şey sorcam.. bu hyosung gt250r in sesi nasıl acaba etkileyici mi..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler