Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Nc700x mi f800gs mi?

REKLAM ALANI
    Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kesinlikle GS. Ve bakimi sandiginiz gibi pahali degildir. Ben bir ornek vermek istiyorum:

Bmw k1300r'in 20 bin km bakimini borusan'da yaptirdim. 760 tl tuttu. Ayni zamanda MT-07 de vardi gecen sene. Onun 20 bin bakimi 1.450 lira tutmustu, komple iscilik odemeden parcalari kendim alip uygulamama ragmen.

BMW Borusan nedeniyle korkulan bir marka ancak garanti suresinde bulunan bir BMW surdugunuz surece cekineceginiz hic bir sey yok. Gerisi sadece onyargi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle GS. Ve bakimi sandiginiz gibi pahali degildir. Ben bir ornek vermek istiyorum:

Bmw k1300r'in 20 bin km bakimini borusan'da yaptirdim. 760 tl tuttu. Ayni zamanda MT-07 de vardi gecen sene. Onun 20 bin bakimi 1.450 lira tutmustu, komple iscilik odemeden parcalari kendim alip uygulamama ragmen.

BMW Borusan nedeniyle korkulan bir marka ancak garanti suresinde bulunan bir BMW surdugunuz surece cekineceginiz hic bir sey yok. Gerisi sadece onyargi
    Şaşırdım doğrusu. İki soru:

1. Sorması ayıp MT07'nin bakımında 1450 TL hangi malzeme tuttu? Ben de kendi bakımımı kendim yapıyorum, ama malzemesi Japonlardan daha pahalı olan Superduke'a bile o kadar masraf çıkarmam mümkün değil...

2. BMW bakımına valf aralığı ayarı dahil mi? Burda K1300'ün valf ayari isteyen büyük bakımı minimum $1200...

mandarake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-650
    Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Sjs naptin!!! 20000 bakimi 1450 tl'mi?!! MT yi yarin satiliga cikariyorum... simdiye kadar iki kere bakima 140 ve 220 tl vermis biri olarak 1450 tl beni husrana ugratir...

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    borusanın servis konusunda BMW motosiklet kullanıcılarını üzdüğü gerçektir bu int. ortamında aratınca birçok örnek bulunabilir hatta M.T.de bile vardı kazalı test motorunu sıfır diye satmışlar adam mahkemelik olmuş ve kazanmıştı bu yüzden bu markanın servisi borusan olduğundan hep itici geldi bana bmw

MuttFTS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    Herkese teşekkürler cevaplar için.

F700 yerine F800 dememin sebebi, hem tanıdığım bildiğim bir f800 olması, hem de bütçeme uygun denk gelmesiydi.

Fakat bu konudan sonra araştırmalarımda o paraya Triumph Tiger 800 gibi bir makine varken, BMWye gerek olmadığını düşündüm ve Triumph'a karar verdim.

Tam bir tane alacakken bir gayrimenkul fırsatı denk gelince parayı ona yatırdım. Şu an muhtemelen bu bütçeler kalmayacak artık.

natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    hocam sakın... triump a bulaşmaş yedek parça ve servis sıkıntısı had safhada aman ha...

MuttFTS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    Adana'da servisle ilgili hepsi problem, Triumph yine benim eski motoru da götürdüğüm servisle aynı. Servis mevzu bence ilden ile değişir.

Parça konusunda genellikle söyleniyor, çokça okudum. En fazla yurtdışından getirtiriz diye düşünmüştüm.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)