beyler dragstar 650 alıcam artıları eksileri nedir
beyler dragstar 650 alıcam artıları eksileri nedir
hangi motora göre artı ve eksileri nedir?
tek başına sorduğunuzda muhtemelen alacağınız cevap "iyi bir cruiserdır" olacaktır.
birkaç fotoğrafını ve teknik verilerini ekliyorum.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Dragstar hakkında, bir kişiden yorum gelmiş. hakkaten merak ettim, km'de ne kadar yakıyor ,yol tutşu ,uzunyol performansı,şehir içi kıvraklığı,nasıldır seri ve atakmıdır? uzunyolda yorucumudur? dragstar 650 kullanan arkadaşlar, sizden deneyimlerinizi ve düşüncelerinizi bizlerle paylaşmanızı rica ediyorum.
2006 model mi alacaksın acaba?
abim 3 gün önce aldı bir tane "0"km.
epey indirim yaptı aldığı yer.
tavsiye edeyim bari de ordan al sen de 1-2 bin ytl cebinde kalsın.
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Görünüşü güzeldir, 650'lik gibi durmaz, heybetlidir. Artçı içinde rahattır.murathol adlı üyeden alıntı
Heybetli olunca, eh birde cruiser olunca kıvraklığı unutacaksın tabii. Ama bu bütün büyük cruiser'lar için geçerli.
Dragstar650'nin asıl kötü yanına gelince, 650cc'lik, 40HP; performansı emsallerine göre oldukça düşüktür. Emsalleri deyince, Shadow 750, Suzuki VL800, Kawa VN800ve VN900 etc.'dan bahsediyorum.
Uzun yolda hız yapmak istersen yorar, 120-130'dan sonra titreşim başlar, hız arttıkça rahatsız edici boyutlara gelir. Yani efendi efendi kullanacaksın bu motoru. Ama ağırlığından dolayı, fazla hız yapmadığın takdirde rahat edersin.
Benim kişisel kanaatim; görünüşü heybeti gerçekten güzel, ama o kadar. Fiyatıda o kadar iyi değil. Ben olsam diğerlerine de bir bakardım. Sıfır alacaksan, şu anda fiyatı en makul olan Shadow 750. Suzuki'nin 2006 modelleride oldukça iyi.
güzel ama sınıfındaki en pahalı cruiser,40 hp fakat torku yüksek bir makina,Benim 535 44hp fakat daha düşük bir torka sahip birde sanıyorum 535 dragstardan daha fazla benzin yakıyor..Görünüş olarak dragstar gemi gibidir.Hal böyle olunca kıvraklık ortadan kalkıyor tabii..Ben olsam birde shadow'a göz atardım...
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
bi arkadaşım iki yıl kadar kullandı şikayet ettiği olaylar şunlardı motosikletinde
kıvraklığının olmadığı (yalnız bu tarzlarda fazla bi kıvraklık bekleme bence)
yakıtının çok olması fazla yakmasından hep şikayet ederdi
ve asıl önemli sorun dragstarda hava soğutmalı olması şehir içinde hemen ısınıyo motor sürat olmadığı ve rüzgarı fazla yemediği için şehir içinde bi süre yol aldıktan sonra motoru soğutmak için şehirler arası yola çıkar bi süre yol alırdı bende şahit oldum bu duruma en büyük eksisi bu bence
sen bilirsin ama su soğutmalı olması önemli bi avantaj olan HONDA SHADOW 750 yi de bi araştır derim
tüm motorcu dostlara Allah hata kaza vermesin
[
Bu bütün dragstar larda olan normal bir şey mi acaba. yoksa o motor da mı bir problem var dı? Hava soğutma bu kadar mı kötü!? Teşekkürler.pacino adlı üyeden alıntı
bütün drag starlarda olan bi ey bildiğim kadarıyla
bi arkadaşta bu sorundan bahsetmişti fuarda birisi honda shadow diğeri drag star almış
ikisi arasındaki en büyük fark birisinin su soğutma birisinin hava soğutma olması
neticede motosikletin soğuması için havayı yemesi gerekiyo
ben duyumlarımı anlatıyorum honda alan memnun dragstarın soğuma probleminden bahsedip dururdu
tüm motorcu dostlara Allah hata kaza vermesin
[
Valla benim Dragstardan ben çok memnunum. 120 yi geçmiyorum zaten, hem çok gösterişli bir makina. Hava soğutmalı olması da bir problem yaratmıyor şehir içinde de. Şu ana kadar hiçbir hararet problemi yaşamadım, şehir içinde de çok kullanıyorum. Ben şu an 40 YTL'ye 230 km falan gidiyorum. Hava soğutma su soğutma bu tip kaliteli motorlarda problem olmuyor bence. Teknolojilerinden olsa gerek. Çok ısınıyor derken neyi kastediyorsunuz? Hararet falan mı yapıyor diyorsunuz? Yoksa motordan gelen sıcaklığı mı kastediyorsunuz? Isınma sorunu yaşayan bir dragstar derken nasıl bir sorndan bahsediyorsunuz açar mısınız?
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
yorumlarını okudum arkadasalr benımde aklıma takılan
bır kac soru vardı ve cevaplarını buldum
paylasımınız ıcın tesekkurler....
____it's my life_1982____
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)