Falcon crown 150, Mondial mr 150 vulture ve Hero Hunk
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar. Ben 182 boy ve 90 kiloyum. Biraz da olsa choper tarzı motorlara ilgim var ancak hunk'ı bugun denedim cok sağlam gidisi ve manevra kabiliyeti vardı. Sizden isteğim yolda beni yormayacak rahat edebileceğim ve altımda küçük durmayacak motor için tavsiyede bulunmanız.Ayrıca parça durumu ve maliyeti hakkındada yardımcı olursanız sevinirim. Crownun üstüne bindim sanki küçük gibi geldi bana altımda motor bana saplanmış gibi dursun istemiyorum yardımcı olursnız sevinirim teşekkürler.
Reklamlar
-
-
falcon da muhatap yok haberin olsun diğerlerini bilmem
-
cevanız için teşekkürler boydan sıkıntı olurmu acaba sizce
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:10 ----------
adem80 adlı üyeden alıntı
Hunk hero bana göre.
cevanız için teşekkürler boydan sıkıntı olurmu acaba sizce
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------
kyagmur adlı üyeden alıntı
falcon da muhatap yok haberin olsun diğerlerini bilmem
cevabınız için teşekkürler. Acaba hangisidne boy sıkıntısı cekmem motorlar altımda kucuk kalıyor
-
aynı dertden muzdaripiz kardeşim bende 1,80/96 kg yum ama cbf sürdüm bir arkadaşda sanki benim için yapmışlar motoru taktım kafayı onu alacağım sana da tavsiyem listene cbf i de eklemen
-
Benim boy 186 pulsar sürdüm dışardan nasıl göründü bilmiyorum ama bana olan hissiyatı çok güzeldi çok beğendim bence dışardan nasıl görünürüm değil sen binince ne hissedion daha önemli
Bunarada bence hero hunk 72 saat parça ve 5 yıl garanti boşa atılcak şeyler değil
-
Falconu gec. Mondial tip olarak daha klasik goruntude. Arkasina deri canta takimi koyanlar var. Chopper vari bir goruntusu oluyor. Ama hero en faydalisi olacaktir. 5yil/50000km garantisi satacagin zaman da gecerli olur birkac sene kullanip satsan dahi. Cbf150 tavsiye edenler olacaktir. Evet cok saglam ve cok uzun omurlu motor. Ancak yillardir ayni kasa. Bir iki sene icinde degisse tipi, satarken yuzune bakmaz kimse. Eski kasa diye. Zaten herkes degissin istiyor tipinden skldilar.
-
Hero t-sports bakmanizi öneririm segmentine gore iri bir motor ön arka disk, dijital hiz gostergesi , arka teker ggenişliği 110 ( cbf 90) 15.8 bg (cbf 11.6 bg) 5 yıl 50000 km garanti firmanın ilgi alakasi yüksek muhattap buluyorsun karşında ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)