Merhaba arkadaşlar 1000 cc motosiklet almayı düşünüyorum. 2016 model yeni zx10r mı s100 rr mı R1 m mi? bu arada ful top speed yarışı ve roll yapacağım .
Merhaba arkadaşlar 1000 cc motosiklet almayı düşünüyorum. 2016 model yeni zx10r mı s100 rr mı R1 m mi? bu arada ful top speed yarışı ve roll yapacağım .
Ses önemli Traktöre degıl motosiklete biniyoruz sonuçta panigale bu makinelerin yanında fazlaca sönük kalıyor. Performans açısından da öyle
S1000rr tabi ki
1000 cc motor aliyorsan muhakkak bu motorlar hakkinda bilgin vardir. Gereksiz yere konu acmamalisin :/
Evet haklısınız ama 90.000 tl civarında para oduyorsunuz sonuçta ve her ne kadar bilgim olursa olsun toplum dan fikir almayı tercih ediyorum.
RSV 4 tavsiye ederim fakat 300lerde hafif bir rüzgar yapıyor
S1000RR hoyrat delikanli resmen. Egerki fiziki gucunuz el veriyo ise oneririm.
Arkadaşlar hakikaten gereksizsiniz ulan madem öyle yorum yapma amele.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:54 ----------
Bu arada özellikle oguzhananal konuyu terk et.
Hahahahahahahaha :D top speed yarışı yapacamm roll yapacamm hangi binligi alayim :DD bence uçak al bu kafada başka pilotlarla yarışmak daha zevkli olur senin için :D
Bu aksam susamli ekmek mi alsam, corek otlu mu? Pardon, konu disi oldu, hemen yeni baslik aciyorum...
ingilizce bilenler için gelsin. tam senin kafa işte
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)