arkadaşlar honda cbf 250 ile en son kaç km hız yaptınız bende tiger var ve satıcam en son 130 yapıyor yeterli gelmedi o yüzden merak ettim
arkadaşlar honda cbf 250 ile en son kaç km hız yaptınız bende tiger var ve satıcam en son 130 yapıyor yeterli gelmedi o yüzden merak ettim
onunda sağlıklı olarak yapacağı 140 civarı
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
140 diyolar ama bence az o makinaya...
140 rahat görür diyorum ben
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
forumda 130 diye görmüştüm max hızı.. bi kaç cbf kullanıcısıda aynı şeyi sölüyodu..
CBR 600F Honda,
en fazla 140 km/h sürat gören biliyorum o kadar.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
bu sabah bindim yalnız cbx twister idi 145 gördü
o zmn cbf hakkında duydugum hız doğru.. tigermbz, haklısın galiba aralarında güç farkı olduğunu duymuştum..
CBR 600F Honda,
cbx 25, cbf 22 beygir
[I][COLOR="Blue"]Sevgiyi sev, nefretten nefret et![/COLOR][/I]
en son 140 yaptım ama düz yolda diil. düzde 130 da kalıyo benimki
cbf 250 kullanıcısıyım en son 301 mezle yarıştım 160 ı gördüm...
evet rahat 140 yapyo.... ama motor ısındıkça açılyo.. tercih edirm ama karar senin
yapıcagı hız 140 cbx biraz daha seridir bu tip motorlardan cbf150 ye dönen arkadaşlarım var pek değmiyo tırt
Motosiklet mucidi
2 yıl kullanmış biri olarak söylüyorum
- makinan bakımlıysa ...
- gazı yedirerek kullanıyorsan
- hava çok sıcak değilse ( ağustos ortasında mayıs performansı bekleme )
160 ı gösteriyor ....
*** cbf 250 sürat makinası değil , beklentilerini ona göre belirlemeliydin, ama yinede 130 km hızı geçmiyorsa bakımlarını ve sürücülüğünü irdelemen lazım !!!!
geçen gün arkadaşım almış ikinci el 135 km yi geçmiyo dedi aldık denedik 135 ne aşağı ne yukarı devir saati redline bölgesine giriyor şanzıman cıkışındaki dişlinin 2 diş büyüğünü yaptırdık 100tl 145 gördük 155 yapması gerekiyordu fakat karşıdan aşırı rüzgar esiyordu bukadar yapabildik
cbx ile bir akşam gezmeye gittik diğer motosikletler fazer ve xt660r idi 160 gördüğüm yer olmuştu ama cbf o kadar gitmiyor
her kullanıcı değişik kullanır
şahsen ben 155 gördüm,
düz yolda ise 140 km hıza sabit gidebiliyorum.
98 Beygir.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)