kawasaki h2R mı motoGP motorları mı?
-
Reklamlar
-
şimdi bizim köyde hic moto gp motoru yok biz hiçh2 yede binmedik o yüzden onu bunu bırakalımda mobiletle ön kaldıralım olmamı ?
-
h2r kanımca alır düz yolda 360 yapıyor daha gideri var.1300 1500 beygirlik arabalar anca geçebiliyor.ama pistte onu gömerler.2 gün önce kawasaki bayisine gidip h2 ye baktım yeni gelmiş yok böyle bir şeyyyyy.çalıştırdık falan anlatılmaz yaşanır videosunu yükleyebilirsem koyarım bi ara.resimlerde hayrandım kendisine meğersem resimlerde çok kötü çıkıyormuş.
-
antilop_skul adlı üyeden alıntı
şimdi bizim köyde hic moto gp motoru yok biz hiçh2 yede binmedik o yüzden onu bunu bırakalımda mobiletle ön kaldıralım olmamı ?
oluur sen nasıl istersen ama en azından bir tahmin de bulunsan
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ----------
burak burk adlı üyeden alıntı
h2r kanımca alır düz yolda 360 yapıyor daha gideri var.1300 1500 beygirlik arabalar anca geçebiliyor.ama pistte onu gömerler.2 gün önce kawasaki bayisine gidip h2 ye baktım yeni gelmiş yok böyle bir şeyyyyy.çalıştırdık falan anlatılmaz yaşanır videosunu yükleyebilirsem koyarım bi ara.resimlerde hayrandım kendisine meğersem resimlerde çok kötü çıkıyormuş.
oooo 360 yapıyor olsa H2R motogp motorları geçmeyi bırak dalga geçerler yabancı bir motosiklet dergisin de 450+ yapabildiğini okumuştum 450 yi de hiç zorlanmadan görmüş.
-
H 2 nin turbosu dolana kadar , moto gp motoru yok olur gider
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
Hocam yanlız h2r bildiğin turbolar dan kullanmıyor turbosarj denilen bir sistem var ve bu sistem de dolma boşalma vs. Yok buradan anlatamam çok uzun ama biraz araştırırsan yeterince bilgi sahibi olursun.
-
ACEMİ2 adlı üyeden alıntı
Hocam yanlız h2r bildiğin turbolar dan kullanmıyor turbosarj denilen bir sistem var ve bu sistem de dolma boşalma vs. Yok buradan anlatamam çok uzun ama biraz araştırırsan yeterince bilgi sahibi olursun.
biliyorum supercharger turbo çok fark yok aralarında onunda dolma ve boşalması vardır ,haram beygir diye tabir edilir ,moto gp motorları Ninja H2 nin 2 kilometrede çıktığı hıza sadece start finiş düzlüğünde çıkıyor
katar pisti start finiş düzlüğü sadece 1068 metre
-
Yok mu kos koca mt. Forum da bilen biri ?
-
Yok mu kos koca mt. Forum da bilen biri ?
bana inanmadın mı
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
Evet gerçekten muhteşem fakat ben son hız dan bahsediyorum ve unutmamak gerekir ki bu motorlar o hızlara çabuk ulaşsınlar diye bir çok parçası o kadar hafiftir ki 1 yarıştan sonra kullanamazlar eğer daha sağlam parçalar kullanılırsa bu motoru ağırlaştırılmış ve bu kadar iyi gidemez.
-
moto gp motorları tabiiki
herşey güç veya düzlükte yaptığı top speed değil.uygun dişli oranları ile moto gp motorlarıda h2 kadar yüksek hızlara rahatlıkla çıkabilir.yarışlarda moto gp motorlarının 400km li hızlara ulaşmıyor olması o pist için en hızlanma ile düzlükte ulaşılacak en yüksek hız arasındaki dengeyi kurmaya sağlamaktır.
moto gp motorunun h2 ile kıyaslanamaz aerodinamik verimliliği vardır
moto gp 100kg kadar daha hafif nerdeyse
326 hp h2 nin tekerde yere verdiği güçte yaşanan kayıp moto gp motorundan çok daha fazla.yani moto gp motoru yere 240-250hp verebilirken h2 280lerde kalabilirde.
devirlenebilme kabiliyeti moto gp de çok daha fazladır
yani sonuç olarak
0-300 yada 0-400 hızlanmasında moto gp daha hızlıdır.
top speed olarak uygun dişli takıldığında moto gp gene daha yüksek hıza çıkar
-
Ne demek sana inanmamak olur mu hiç sadece hesaba katmadığın şeyler var. 😊😊
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------
Peki hocam motogp motorları satılıyor mu? Bir yerde 6 milyon euro olduğunu duymuştum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------
Sayın intial-D cevap bekliyorum.
-
biri yol için biri pist için. moto gp her türlü gömer.
-
Ne demek sana inanmamak olur mu hiç sadece hesaba katmadığın şeyler var. ����
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------
Peki hocam motogp motorları satılıyor mu? Bir yerde 6 milyon euro olduğunu duymuştum.
en yenisi 10 yıllık olmaz üzere eski moto gp motorları satın alınabilir belki bir yarış takımından veya bir koleksiyonerden
6 milyon euro? çok çok ucuz bence.daha fazladır diye düşünüyorum
-
initial-D adlı üyeden alıntı
en yenisi 10 yıllık olmaz üzere eski moto gp motorları satın alınabilir belki bir yarış takımından veya bir koleksiyonerden
6 milyon euro? çok çok ucuz
şu an satılan çoğu racing motosikletteki teknoloji 10 -15 yıl önce moto gp de kullanılıyordu desek ne kadar doğru olur ,diye bir şey sorsam
-
Güncel olarak satılmıyor yani doğru mu anladım?
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
şu an satılan çoğu racing motosikletteki teknoloji 10 -15 yıl önce moto gp de kullanılıyordu desek ne kadar doğru olur ,diye bir şey sorsam
yani donanım olarak belki evet ama üretim olarak kesinlikle hayır.komple titanyumdan üretilmiş bir şanzıman bile şuan satılan racing parasına olacağı için teknik anlamda o seviyede olamayacak yol motosikletleri.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
Güncel olarak satılmıyor yani doğru mu anladım?
satılmaz,öyle olsa takımlar gidip birbirlerinin motorunu satın alıp çalınacak teknoloji ararlar.
-
Intinal-D para hiç bir şekilde sorun değil diyelim mesela 2016 ducati desmosedici RR alamıyor muyuz?
-
yarış pistleri sadece düzlüklerden ibaret değil...
bu sebeple yüksek motor gücü tek başına yeterli değil..
frenaj kabiliyeti ve viraj performansı ile beraber yarış boyunca dayanıklılık gerekli..
-
Intinal-D para hiç bir şekilde sorun değil diyelim mesela 2016 ducati desmosedici RR alamıyor muyuz?
abicim nebileyim satmazlar bence :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler