5-6000 TL motosiklet tavsiyesi (kaliteli commuter içerir)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bajaj Pulsar 150NS 17 beygirmiş ama 115km hızı geçmiyo. O nası 17 beygir. Mondial motorum 150cc 12 beygirken 128km hız yaptırmıştım. Km saatinde GPS'e göre yüzde 3 eksik gösterme durumu var ayrıca.
-
Honda CBF 150 de 115 km yapar düzde beygire takılma ;) Rahat bi oturuşu vardır. Farzet ki yolda kaldın en kotu ihtimal kuryeli abiler kardeşler durur 10 dakikada çözerler sorununu eğer çözülebilecek bir sorunsa ve devam edersin. 1 takım lastik al ve keyfine bak.
-
Bu şıklardan Bajaj ve honda arasında gidip gelmeni tavsiye ederim.Kendi nacizane fikrim cbf 150 den yana.Rahat oturuş,yok denecek vibrasyon 2006dan beri aynı kasa yedek parça sıkıntısıda yok.Bajaj kullanmadım kullanan arkadaşlar yorum yapar.Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bir takım lastik alıp kullan kullana bildiğin kadar 2. elde de honda candır 48.000 km kullandım 1 kere parça yüzünden servise gitmedim.Bujiyi dahi ellememiştim hesapla
-
Bak şerefsizim ybr al dememek için zor tutuyorum kendimi
-
epinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Son bir şey daha:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...73404017/detay
Değerlendirir misiniz üstadlar?
Pulsar AS150 düşünmeye başladım
-
yorumlar için çok teşekkür ederim. bütçeyi biraz kısmam gerekti. bugün gidip sıfır mondial 150 mr vulture aldım. bugün 40 km yaptım. ilk izlenimlerim olumlu. herkese iyi günler kazasız sürüşler dilerim.
-
Tabiki ybr diyicektim ki demiyorum cbf olabilir para durumu biraz az kalirsa bajaj discovery serisi olabilir tabiki ybr cbf tvs kadar piyasasi kullani yok ama bi bakin derim (ybr iyidir)
-
Rks titanic150 veya mondial 180 zones bence degerlendirilebilir.
-
Bence bunların arasına Hero'yu da eklemelisin mart ayında yeni modeli Karizma r geliyor fiyatı 6590 olucakmış bi bak istersen
-
Cf moto 150 nk 6800 e bursada bayıde vardı sahıbındende ılanı vardı satmadıysa yakında bayılere gelecek görüntusu çok hoş
-
Bajaj motorlarında hız sabitleyici var isterseniz iptal ettirip 140 150 km hızlara çıkabilirsiniz ama tabiki gerek yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)