Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Yamaha 1000lik Mi Yoksa Honda 1000lik Mi?

REKLAM ALANI
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    alonso evet suzukinin franleri güzel bak incele bütün motor akrobasisi ile ugraşanlara videoları izle netten genelde suzukidir. fakat suzukinin tek bir kötü yanı var oda motoru erken bitiyor suzukinin 2. elleri okadar tutulmuyor bunu için ... bak sradlar vardı onlar şimdi tutulmuyor ama o modelle çıkan yamahalar hondaların yine alıcısı var çünkü bu motorsikletlerin motorları suzukiye bakarak daha dayanıklıdır zaten racing motorları dogru düzgün kullanan yok diycek kadar az( tek teker gitmeler her gece yarışa çıkmalar) yaa racingler gerçekten yogun tempoda çalışan motolardır birde motoru yeterince dayanıklı olmayan bir firma seçersen yazık olur yaa bak suzukiyi 0 alırsan sende sonrun çıkarmaz belki fakat 2 elini alan kişi senin arkandan pek iyi konuşmaz onun için suzukinin 2 elini almak büyük risk ama hastası olan alır tabiki o ayrı mesele

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BURT_MUNRO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Lifan 125 cc
    Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı
    yaa arkadaşlar ben bu araştımayı 2 aydır yapıyom girmedigim forum kalmadı sizin forumlarınızıda yaklaşık 2 aydır takip ediyordum ama üyeligim yoktu. fakat burdaki şu honda 1000rr ile yamaha r1 karşılaştırılmasında genelde yamaha demeniz beni çok şaşırttı ve üzdü üzüntümün nedini görüntüye bakıyorsunuz ama saglamlıga korumaya yol tutuşu gibi faktörleri gözardı ediyorsunuz.tamam yahama güzel motor ama honda gibi olamaz honda herşeyden önce saglam bir motordur yamaha suzuki kawasaki saglamlık konusunda handa ile yarışamaz bile bunu racing kullanan arkadaşlar bilir. bunu sadece ben söylemiyom diger forumlarda olan arkadaşalrda söylüyor saglamlık istiyorsan honda diyorlar. bende yamaha r1 e hastayım hele o farları yok mu süper yapmışlar elimden gelse honda 1000rr alıp on tarafını degiştirip yamahanın farları ve granajlarını takardım fakat iste saglamlık istiyorsanız motorum yere saglam bassın diyorsanız honda alın fakat görüntü istiyom derseniz kuşkusuz yamaha alın yamahanın tasarımı süper. yaa arkadaşlar bakın "tek teker agi" abiyi tanırsınız herhalde kendisinin suzuki turbolu hayabusa si var ve o bille rahatlık saglamlık ve hondanın yere saglam basmasından dolayı honda 1000rr almayı düşündügünü yazmış TEK TEKER AGİ

TEK TEKER AGİ
    Motosikleti: suzuki 1300r hayabusa

(ses duymak ıstıyosan kawasakıden sasma rahatlık ıstıyosan motorunun yol tutmasını ıstıyosan hondadan sasma)

TEK TEKER AGİ

Motosikleti: suzuki 1300r hayabusa
    Çevrim Dışı

(ben 20 yıldan berı motorsıklet kulanırım ve honda kadar rahat bı motor ne kawasakıde nede suzukıde gordum su an 1300 hayabusa kullanıyorum ve degıstırıp 1000rr almayı dusunuyorum cok tatlı ve guzelde tork var japonlar vea caponlar dawası ıstee )

iste olay bu zaten moto gp deki rossi ye bakın adam 2 sene moto gp de honda ile yarıştı 1. oldu sonra yamaha ya geçti motoru hep arıza veriyo o bile yamaha ya geçtigine pişman birde işin maddi boyutu var

YAMAHA SUPER SPORT
    YZF R1:28.500, YTL
    YZF R6:23.500, YTL

HONDA SUPER SPORT
    CBR 1000RR:23.900. YTL
    yani görüyorsunuz ya honda fiyat olarak ta yamahadan daha iyi hemde çok çok daha iyi yamahanın r 6 ını alana kadar nerdeyse hondanın 1000rr ini alıyorsunuz yaa arada bir 400 ytl var . onun için 1000 cc lik motor alacak arkadaşa birdaha düşünmesini tavsiye ederim. saglamlık hondada ekonomik fiyat hondada yol tutuşu hondada vs.. fakat hondada olmayan tek şey görünüm oda yamaha da var( özellikle hondada kısa farları yaktıgında tek far yanıyor ona bende sinir oluyomama yamahada öyle bir sorun yok ) sen sırf görünüm için okadar fiyat farkı verip yamaha almayımı düşünüyon

bak birde yukarda arkadaşımın dedigi gibi senin koydugun resim 1000rr resmi degil dogrusu burda ya bak sakın sana 1000rr diye 954 vermesinler dikkat ett
    http://www.honda.com.tr/motosiklet/m...1&extra=Galeri

yaa bu arada ben yeni katıldım size bir hoşgeldin diyen yok mu yaaa
    DOSTUM HOŞGELDİN.

BEN SENIN YAZILARININ BAZILARINI OKUDUM SORULAN SORULARA MANTIKLI VE DOYURUCU CEVAPLAR VERMEYE ÇALIŞIYORSUN BU FORUMDAKI BI COK KİŞİ LAF OLSUN TORBA DOLSUN MİSALİ CEVAPLAR YAZIP FORUMU BOŞUNA MEŞGUL EDIYORLAR.BİRİSİ SORUYOR "HONDAMI YAMAHAMI ?" DIYE ADAM BENCE YAMAHA DIYOR NEDENI GÖRÜNÜŞÜ GÜZELMİŞ BÖYLE CEVAP MI OLUR CEVAP VERICEKSEN TEKNIK ACIDAN CEVAP VER TÜM KRİTERLERİ DEGERLENDIRIP CEVAP YAZ Bİ ŞEY BİLMİYORSANDA SUS İŞTE!

SENİ KUTLUYORUM

selam bu motorlar çok yakıyormuş.Kullanan kişilerden direkt bilgi almak şart.Bence de r1 daha hoş,hızlı.Ama yoltutuşu,yakıt,kullanım rahatlığı bakımından nasıldır bilmem.

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    BURT_MUNRO arakdaşım işte bizim insanımız böyle işte bizim yerli anadoluya ferrari görünümü ver en az normal anadolu fiyanın 2-3 katına satarsın belki daha fazla insanımı görünüme havaya önem veriyor yoksa güvenlik saglamlık gibi konular son planda ben burda millete anlatıyom bakın moto gp şampıyonu bile yamahadan şikayetçi diyom adam hala yamaha diyor tamam yamaha diger firmalardan iyi bir firma ama yamaha honda karşılaştırılmasında kesinlikle honda derim benim marka takıntım yok hatta eskiden yamaha hayranıydım ama bu racingler konusunda aylardan beri konuştugum insanlar işte bu siteye yazdıklarımı anlattı. sadece bu marka konusunda degil aşırı hız vergiler ötv kdv hakkında da yazılar yazdım ama milletimiz yine anlamıyor bazıları hala ötv ve kdv yi savunuyor adamlar kabullenmiş

semih20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben mtt y2k derim huh hah . ..şaka şaka o makine 8500 cc falandı galiba ...yamaha görüntü olarak daha cezbedici ama honda dayanıklılık ve motor performansı olarak yamahadan daha iyi arkadaşın elinden ilk suzuki geçmiş demir yığınıydı diyor ama performans yoktu çabuk söndü diyor motoru çabuk bitti diyor .sonraki motoru kawasakiymiş o nuda beyenmemiş var bi kaç bahaneside aklımda değil sonra yamaha almış oda performanstan düşükmüş bide arıza falan veriyomuş oda honda aldı şimdi 1000 lik menmunum diyo bu makina en iyisi diyo diyo diyo kalitedir o diyo
    neber

paris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660X 2009
    yamaha r1 bence

kraljames - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ataklıkta görünüşte honda yamahanın yanından bile geçemez;ama hondanında hakkını yememek lazım oda yamahayı sağlamlıkta kalitede sollar buda honda farkı.SONUÇ:HIZ için yamaha dayanıklılk için honda!

bende_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    abı valla 1000RR daha keskın daha guzel duruyo hem saglammısta. . .hem hondanın bayısı cok servıs agı gelısmıs. . . tabı alcak arkadasın kararı ama bıze sormus saolsun ben honda derım . . .

glock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    honda 1000 rr her bakımdan r1 den üstün bi makinadır arkadaslar fakat hayabusayı karıstırmayalım onun katagorisi farklı...

on7_kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bana göre Honda dahA ii

foglamp51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha r6
    arkadaşım ben yamaha r1 derim-honda kış kış yamahaya alkışşşş hehehehehey

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20461
    dostum bende buna benzer bı topıc actıydım bı goz gezdır belkı yardımcı olur

tbikide honda arkadaşlar kafayımı yediniz honda hem yakıt bakımdan hem ses bakımdan yamahayı 2 e katlaar hondayı fazla küçümsüyosunuz bence.ama hayabusamı hondamı deseniz hayabusa derim ama yamahayla kıyaslarsanız tbikide honda

Marv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600f
    suzuki 1000lik +hort
    Drift Religion

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2 sene öncenin konusu ama forumda yazılanlar uçup gitmiyo tekrar tekrar karşınıza çıkabiliyor ..

Benim en deneyimsiz olduğum grup SS lerdir bunu her fırsatta dedim ..çünki bu tip motora bir türlü ısınamadım ..

yamaha honda ayrımında malesef elint e katılamayacağım .. her şeyden önce gp yarışları bir gösterge değildir.. orada kullanılan motorlar 2,5 milyon dolar değerinde motrorlardır .. her tarafları modifiye görmüş aletlerdir .. ve her yarış sonrası motorları çöpe gider .. şaseleri noluyo bilmiyorum ..

yamaha her yeniliği ilk yapan japon firmasıdır .. bunlara örnek olarak delta box şase sistemi ... ex-up eksoz sistemi gibi ilk akla gelen sistemleri sayabilirim .. bu güne kadar üstünde yamaha markası olan ne kullandıysam memnun kaldım .. honda kötü motor değil ama yamaha ile kıyaslarsan 1 adım geride kalır .

SSçiler daha doğrusu hem R1 hem 1000 rr kullananlar ikisi arasındaki farkları en iyi anlatabilecek olanlardır ..

ama tekrar ediyorum hiç bir motorun Gp de yarışan örneği bayide satılanla aynı deildir..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    HayaBusa1340 RGsxr1100 turbo gsxr1100
    hondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Motosikleti
    125 cc MZ
    Yamahaa derim ben
    :bestmt:::biggrinn::tutkuy::

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    sorulur mu?
    mondial 1000 mz tabiki
    hortlatan arkadaşa da saygılar
    facebook.com/kaskafa

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Cbr 600 rr Movistar ;) & Hyosung 250 GTr
    honda daha keskin ve seksi bir motordur hee ben motor olark yamahayla hondayı hayatta kıyaslamam honda çok ileri hee flütte sorarsan hondamı yamahamı diye yamaha derim huauhauhauh

Motosikleti
    BMW Moto Guzzi CRF Vespa Activa Kymco
    Yamaha da iyidir ama benden yine de Honda

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler