yaa arkadaşlar ben bu araştımayı 2 aydır yapıyom girmedigim forum kalmadı sizin forumlarınızıda yaklaşık 2 aydır takip ediyordum ama üyeligim yoktu. fakat burdaki şu honda 1000rr ile yamaha r1 karşılaştırılmasında genelde yamaha demeniz beni çok şaşırttı ve üzdü üzüntümün nedini görüntüye bakıyorsunuz ama saglamlıga korumaya yol tutuşu gibi faktörleri gözardı ediyorsunuz.tamam yahama güzel motor ama honda gibi olamaz honda herşeyden önce saglam bir motordur yamaha suzuki kawasaki saglamlık konusunda handa ile yarışamaz bile bunu racing kullanan arkadaşlar bilir. bunu sadece ben söylemiyom diger forumlarda olan arkadaşalrda söylüyor saglamlık istiyorsan honda diyorlar. bende yamaha r1 e hastayım hele o farları yok mu süper yapmışlar elimden gelse honda 1000rr alıp on tarafını degiştirip yamahanın farları ve granajlarını takardım
fakat iste saglamlık istiyorsanız motorum yere saglam bassın diyorsanız honda alın fakat görüntü istiyom derseniz kuşkusuz yamaha alın yamahanın tasarımı süper. yaa arkadaşlar bakın "tek teker agi" abiyi tanırsınız herhalde kendisinin suzuki turbolu hayabusa si var ve o bille rahatlık saglamlık ve hondanın yere saglam basmasından dolayı honda 1000rr almayı düşündügünü yazmış TEK TEKER AGİ
TEK TEKER AGİ
Motosikleti: suzuki 1300r hayabusa
(ses duymak ıstıyosan kawasakıden sasma rahatlık ıstıyosan motorunun yol tutmasını ıstıyosan hondadan sasma)
TEK TEKER AGİ
Motosikleti: suzuki 1300r hayabusa
Çevrim Dışı
(ben 20 yıldan berı motorsıklet kulanırım ve honda kadar rahat bı motor ne kawasakıde nede suzukıde gordum su an 1300 hayabusa kullanıyorum ve degıstırıp 1000rr almayı dusunuyorum cok tatlı ve guzelde tork var japonlar vea caponlar dawası ıstee )
iste olay bu zaten moto gp deki rossi ye bakın adam 2 sene moto gp de honda ile yarıştı 1. oldu sonra yamaha ya geçti motoru hep arıza veriyo o bile yamaha ya geçtigine pişman birde işin maddi boyutu var
YAMAHA SUPER SPORT
YZF R1:28.500, YTL
YZF R6:23.500, YTL
HONDA SUPER SPORT
CBR 1000RR:23.900. YTL
yani görüyorsunuz ya honda fiyat olarak ta yamahadan daha iyi hemde çok çok daha iyi yamahanın r 6 ını alana kadar nerdeyse hondanın 1000rr ini alıyorsunuz yaa arada bir 400 ytl var . onun için 1000 cc lik motor alacak arkadaşa birdaha düşünmesini tavsiye ederim. saglamlık hondada ekonomik fiyat hondada yol tutuşu hondada vs.. fakat hondada olmayan tek şey görünüm oda yamaha da var( özellikle hondada kısa farları yaktıgında tek far yanıyor ona bende sinir oluyom
ama yamahada öyle bir sorun yok ) sen sırf görünüm için okadar fiyat farkı verip yamaha almayımı düşünüyon
bak birde yukarda arkadaşımın dedigi gibi senin koydugun resim 1000rr resmi degil
dogrusu burda ya bak sakın sana 1000rr diye 954 vermesinler dikkat ett
http://www.honda.com.tr/motosiklet/m...1&extra=Galeri
yaa bu arada ben yeni katıldım size bir hoşgeldin diyen yok mu yaaa