1 Beygir Gücü=1 HP=0.9863 PS=0.7457 KwELINT adlı üyeden alıntı
183HP=180PS, 3PS de Mehrleistung gleich diyor, 2hp fark var arada.
Dedim ya?
1 Beygir Gücü=1 HP=0.9863 PS=0.7457 KwELINT adlı üyeden alıntı
183HP=180PS, 3PS de Mehrleistung gleich diyor, 2hp fark var arada.
Dedim ya?
yamaha yamaha yamaha
Yeni yine yeniden
görünüm açısından honda ama motor açısından yamaha derim
Bende dizayn açısından Yamaha servis açısındanda Honda derim...
bence de r1...bir küçük yamaha motorcusu olarak yamahadan şaşma
Yamaha bencede hondaya beş çeker motor olarak ses acaippppp
[B] KapTaN 44[/B]
Sesini şeklini şemalini bilmem de sanırım '98 senesiyidi R1 çıktığında, tüm dünyayı sallamıştı ve yılın motoru seçilmişti. Hafiflik-güç dağılımı, gününün teknolojilerini motorda kullanma vs. vs. '98 yılı çok geride kaldı ama R1 geride kalmadı o da yenileniyor durmadan tabiki. Ama Honda da hep hondadır be kardeşim onun üzerine söylenecek söz yok, hele Hondanın Türkiye'deki durumu ve gücü malum.
ewet doğru demiş nemrut R1 dehşet makina ama büyük şehirlerde suzukinin bayisi war balıkesirde yok ben alacak olsam yamaha alırdım ama suzuki çok başka gsx-r1000 o motorda vites göstergesi olması çok güzel kawasakiye hiç bakma zaten ama kafanı karıştırmayalım iki seçenekte kaldıysan R1
Allah bütün motorcuları ve motor sevdalılarını korusun Allah Türkü korusun.Allah motor alamayanlara sabır versin ( ben yaşıyorum çok zor war ama memnun değilim)
ama 1 ben resim bulamadım 2 bence yamaha alacağım ama biri diyo honda biri diyoo yamaha öyle olmaz ki ben size göre alacasğım..
[COLOR="Red"][/COLOR]Taner Bilgin
sen kendine göre al arkadaş
aramızda gerçekten bilgi sahibi olanlar var ama tecrübesiz olupta kendine göre beğendiğini söyleyende var , sen bu işi biliyosan ( ki bilmen lazım 1000lik makina almaya çalışıyosun ) ve teknik verilere göre değerlendirme yapıyosan zaten motorların teknik verileri ortada ama güzellik için hangisini kim daha çok beğeniyo diyosan yandın çıkamassın işin içinden 1000cclik motor alıyosun az çok bişiler biliyosundur heralde foruma giripte hangisini alıyım işi değil bu
[CENTER][COLOR="Black"][B]-GOOD GUYS DON'T ALWAYS WEAR WHITE-[/B][/COLOR][/CENTER]
arkadaşım saglamlık istiyorsan hondadan şaşılmaz. sayın moto gp şampıyonu rosside sizin gibi düşünüyordu am aadamın yamahası sürekli arızalanıyor hondada 2 sene sampıyon oldu adamın motorunda hiç sorun çıkmadı yamaha ya bir geçti motor hep sorun ayrıca sevis olarakta honda yamahayı katlar.ZZR adlı üyeden alıntı
ama honda 1 çok pahalı ve bende ztn honda kötü motor demiyorum honda çok süperr motor ama yamaha d öyle ikisi de çok süperr motor bu yüzden kararım çok zor olacakk ztn bu yaz cbr 125 alıcam öbür yaz da honda ya da yamaha almayı düşünüyorum...Bende ztn yamaha nın üstünde yoğunlasıyorum....
[COLOR="Red"][/COLOR]Taner Bilgin
ben r1 derim her açıdan daha yakışıklı
Kask tak!
arkadaşım sen daha önce yazdıklarımı okumuyon herhaldee yaa hondamı pahalııı bak yamaha r6 fiyatına hondanın 1000rr sini alıyon yaa honda her yönden üstün fiyatı ekonomik yamahadan saglam bunu herkez söylüyor moto gp deki rossi bile adam yamaha kullandıgı için pişman yaa sen hala yamaha diyon adamın motoru arıza veriyo hondada hiç sorun yaşamamıştırizeli cbrci adlı üyeden alıntı
honda al teknik sorun yaşama
honda cbr_007 derki CBR 1000 RR DERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
ya ya ya şa şa şa R1 ....R1 çok yaşa yaf
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
ben olsam suzuki gsx-r1000 derim
ama menüde olmadığına göre r1 diyorum
çünkü çok sağlam fren yapmışlar başka hiçbirinde bu fren yok
yamaha egzos bitirdi beni
honda dienlere bakma genelde hepsinde marka takıntısı var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)