Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

mondial xtreme mi cbf mi

REKLAM ALANI

bu yaz nasip olursa motor almayı düşünüyorum birkaç motor arasında kararsız kaldım bunlardan 2 tanesi bu motorlar.mondialden biraz çekiniyorum sonuçta çin malı herkes hondayı tavsiye ediyor bu motorları kullanan abilerim varsa yardımcı olabilirler mi ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    İkisini de kullandım. Ne için kullanacaksın bilmiyorum xtreme den çok çektim be tabi ki cbf diyeceğim. Hatta xtreme le bir anı videom vardı
    https://youtu.be/KKm0LvxVybI

Pipetle mendille benzini azaltmak yerine keşke benzin musluğunun hortumunu çıkarsaydın usta :D:D
    oenaj bunu beğendi.

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    sormak abes,biri çin diğeri japon

Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Bi değişiklik yapıp Mondial diyorum ama sonra düşünüp vazgeçiyorum. Allah çin problemi ile sınamasın kimseyi. İmkan var ise cbf yok ise tabiki mecburen mondi.

Motosikleti
    honda pcx
    Imkan yoksa , imkan olana kadar bekleyeceksin vede sabredeceksin. Sonra burda cin mali motor tavsiye edenleri cook anarsin.

dalangıç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial xtreme max 200
    Ben xtreme max kullanıyorum alalı 2 sene oldu 15 bin km geçtim ve hep uzun yol yaptım akdeniz ege turu herhalde iki kere turlardım bu yolu bir kerede dağ yollarından gittim kötü asfaltda hatta olmayan asfaltda benzin koymayı unutmak dışında yolda kalmadım hiç parçada bu zamana kadar hiç değiştirmedim dün bi silindir seti, dişli seti, debriyaj balatasi sipariş ettim ivir zıvır 185 lira tuttu o da cc yükseltmek için uzun yolda daha rahat gitmek için. Benzin doğru kapakta kaçak var ama çok da basit çözümü var ki ben yapmadım bile sorunda yaşamadım asfalt lastiği taktim gidiyorum şimdide önümüzde ki yaza hazırlık işte yani pek sorun yaratan bi motor değil tek sorun boy olur 170 cm anca kurtarıyor yüksek motor çünkü bende cbf düşündüm ama tipi hoşuma gitmiyor bide pahalı geliyor bana yani girdigim yollara cbf sokmam, burdurdan fethiyeye dağ yolundan gideyim dedim gittim gittim yol bitti patikadan aşağı saldım hayvanı bence cbf o yolda gitmezdi durum bu
    ilkadam bunu beğendi.

ilkadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xtreme Max 210
    Motordan anlamıyorsanız ve merak da etmiyorsanız Max'a hiç bulaşmayın derim.
    Bende CBF'ten Max'a geçiş yaptım CBF sıkıntısız motor yakıtı ekonomik max'a göre yarım litre az yakıyor.
    CBF'in kafası sabit tip olarak çekiciliği yok şahin murat gibi bişey 10 yıllık kasa.
    CBF virajları almak hiç keyifli değil çünkü virajlarda başarılı bir motor değil. Max'a alıştım şehir içinde çok kıvrak, viraj almak keyifli.
    CBF'in orjinal lastikleri berbat sağlığın için değiştirmen gerek.
    Max'ın orjinal lastikleri kuru asfaltta başarılı, ancak yağmurda felaket.
    CBF' titreşimsiz çok stabil selesi rahat topcase takılabilir. Max'ta da cross olmasına rağmen güzel sele yapmışlar, titreşim rahatsız etmiyor.

Ben Max'la sıkıntılar çektim yolda kaldım vs. ama pişman değilim uğraşmayı da seviyorum, motorumu seviyorum tipi yakışıklı.

Selamlar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)