lazer dragon bende alacam araştırdım ayrıca gördüm
Lazer Virtigo
Nolan n61
lazer dragon bende alacam araştırdım ayrıca gördüm
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
bi kaza diildi elimden düştü, sorun var mı diye bayisine de gösterdim ama bişey yok. sonuçta kaska kondom muammelesi yapmayada gerek yokwatercolours adlı üyeden alıntı
Lazer vertigo dragon
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
Nolan n61 kullanıcısı olarak oneriyorum. gayet güzel
arkadaşlar biraz saçma olabilir ama gülmek serbest.Yaz aylarında vizörü arabaların camlarına uygulanan renkli filmlerden uygulasak gaha ucuza gelip iş görmez mi malum koyuluk açıklık dereceleri de var
Forumda çok önceden okuduğum bir test vardı.Avrupa da bir firmanın tüm marka modelleri test edip sonuçlarını yayınlamışlardı.Çok iyi hatırlıyorum LAZER çoğu pahalı modelden daha iyi koruma notu almıştı.
Benim de artçı kaskım lazer vertigo herkes oldukça memnun kendim de shoei xr1000 serisi kullanıyorum oda 2006 en iyi koruyan kask seçilmişti.Güvenlikte iyi markalar birbirine çok yakın olabilirler ama yinede imkan varsa dizayndan önce güvenliğe bakmak gerekiyor.Bence Fiyatına göre en iyi kask Lazer
bende çoktan almıştır kaskını
bence çoktan almıştır kaskını
GKN MOTORS
vertigo ne ya ? tabiiki nolan sorumu bu şimdi
LAZER VERTIGO DRAGON fiyatı bayağı düşmüş güzel kask
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)