Mondi iyidir diyeceğim de dilim varmıyor
Mondi iyidir diyeceğim de dilim varmıyor
Bende 250 comet var sıkıntı çıkarmadı parça sıkıntısı da abartıldığı kadar yok. Aralarında ki en iri motor hyosung
Söylediğiniz Motosikletler 8-9 bin tl verip alacağınız ve günümüzde az sayılmayacak bir miktar. Bu kadar para vermişken japona yönelmenizi tavsiye ederim. Aklıma hemen crf 250l geliyor. Parçası ucuz ve bulunabilir,teknolojik,kullanımı bir o kadar keyifli motosiklet. İlanları takip edip aksesuarlı bir crf bulabilirsiniz.
arkadaşlar 2.el alma sebebim, hem ucuz olsun hem aksesuarlı olsun hemde bütçemi zorlamasın.
Bu motorda benim zevk alacağım kadar, evin bahçesinden motorla çıkarken babamın arkamdan baktığında aldığı zevkte önemli. Pulsar ve rx3 evo bana göre kendilerini kanıtlamış ve sevdiğim motorlar. Ama iş babamın zevkine gelince mondial diyor. Bu arada scoter düşünmüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------
crf uzun yolda yara yapmaz mı?
Sıfır al derim bende.
canlı vereceksen ciddi indirim yaparlar yok kredi kartı yada bayiden kredi çıkartıp alcam dersen o zaman fiyatta oynama olmaz. ruhsat ve plaka masrafı korkutuyorsa seni kendinde çıkartabilirsin. bayi iyi bir iteler o fiyatı 400 de der 1000 de der 200 küsür fiyatı var ruhsatla plakanın. ben olsam sıfır alırım ciddi bir fiyat farkı yok ikinci elle aksasuar dediğinde nedirki 2 tane sis farı birde zenon olsun hadi ucuz yollu birde arkaya çanta olsun kaç para tutacakki sanki ??
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
Açıkcası rx3 kadar konforlu olmayacağı kesin. Crf'le uzun yol yapanlar var. Ancak pulsar ve gt 250'de konforlu sayılmaz pek. Crf önermemin sebebi mantık tarafının ağır basması biraz. Motosikleti kullandım gayet keyifli,vibrasyon yok, zorlamassanız yakıt az, parça lazım oldu beklemeden uygun fiyata temin edebildim. Bunları ve aynı kaliteyi mondialde veya sürekli el değiştiren hyosung'da bulabilir miyim düşüncesi crf'i aklıma getirdi.
bak bakalım kardesım hosuna gıdecek mı bende evo derım ama ne oldugu bellı degıl gelecegı parcada sıkıntı yasanır motor sıkıntı cıkarır mı pulsar ıyı kotu kendını kanıtlamıstır bızde 4 tane var pulsardan aklına takılan bı sey olursa sor
Bir Pulsar 200 NS kullanıcısı olarak mondial diyorum. Arada baba sözü olmasa pulsar derdim ama kesinlikle babanızın içine daha çok sinen mondial olduysa bence onu almalısınız. Bu arada her ikisi de güzel motor, mondialin tipi ve yanındaki aksesuarlarını çok beğeniyorum. Sizin altınıza da yakışmış. Pulsar kullanıcısı olarak da kesinlikle bu segmentte ve bu sınıfta herkese tavsiye edeceğim bir motosiklet 200 NS. Sonuç: Baba sözü çok çok değerlidir, mondial derim.
Hocam Benim terchinim pulsar olur her türlü bana daha iyi geliyor özellikleri vs görünümü felan siz bilirsiniz yinede tercih sizindir iyi forumlar
Vay be
Konuyu açalı 1 sene olmuş. Konuyu açtıktan 1 ay sonra sıfır evo aldım. Hala kullanıyorum 20000 km ye yaklaştı. Ben gibi karmaşaya düşenlere evo tavsiyemdir.
bende senın gıbı ıkı seçenekle kaldım aynı motorlar
herikisinide kullanmadım daha önce mondial kime dedıysem uzak dur dediler (dışarıdan söylenenler) benım gibi istediğiniz zaman satabileceğiniz çok zarar etmeyecek bir motor arıyorsanız PULSAR derim bende öyle yaptım piyasa geneline bakarsanız RX3 e rastlamanız pek zor ama pulsar kaynıyor ortalık
hani resim nasıl bir motor aşırı yan rüzgarda motor sallanıyormu son hızı ne titreşimsiz tatlı bir şekilde en yüksek kaç km hızla gidiyorsun yakıt bir de senden dinleseydik babanı bindirdinmi görüşleri neler
Tabi resim ekleyelim biraz;
Daha önceki motorum kötü bir çinli olduğu için ve etrafımda fazlaca bir motora binmediğim için, şu anda bu motor bana mükemmel geliyor. Komfor harika, yakıtı 3,5 litreyi geçmiyor. Motor ağır ve oturaklı olduğu için rüzgar etkilemiyor. Titreşim 110 km hızdan sonra başlıyor. Titreşim dediğim de rahatsız edici bir titreşim değil, hatta bana göre titreşim yok. Tipi çok güzel. Ben motoru satmamayı ve uzuuun yıllar kullanmayı düşünüyorum. Şu anda 20 000 kmye geliyor. Bundan önceki çin malı motorumu da 10 sene kullanmıştım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)