km ye mi bakmalı modelemi
Reklamlar
-
12 Haziran 2006, 18:43
Reklamlar
-
12 Haziran 2006, 18:53
hoşgeldin aramıza arkadaşım.
ben de topiği okuyunca: yolda giderken odomtreye mı bakalım yoksa yoldan model felan gecıyorsa onlara mı bakalım dıye anladım. ne kadar fesatım yaaa
neyse konuya gelınce;
km ya da model: ikisinin de onemlı yanları var tabı kı ama su acıdan bak modeline gore cok temız ve az kullanılmıs motorlar var, ayrıca modelı yenı ama kotu kullanılmıs motorlar da var. model km den zıyade motor nasıl o oemlı bence. almadan bı ustayla gıt bence. bı de ehlıyetı aldıktan sonra alsan daha ıyı olmaz mı?
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
13 Haziran 2006, 09:51
Süper Moderatör
km saatinin ne gösterdiğine pek aldanmayın, nihayetinde bi matkapa bakar düşürmek için. Alet temizse çok ince bi şekilde incelemek lazım, ayrıntılar kendini gösterir zaten
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
13 Haziran 2006, 13:29
modeller arsıda fark yoksa az kullanımışı tercih eder insan ama eyong un dediği gibi km de motoru almak için pek iyi bi sebep diil anlayana göstermek lazım motoru...
-
14 Haziran 2006, 02:27
sitede biri(adını unuttugum icin boyle soyluyorum) soyle birşey demiş.93 yamaha 535 en iyi çinden daha az sorun cıkarır bu dogrumudur hakkaten?
-
14 Haziran 2006, 02:56
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
14 Haziran 2006, 08:44
motorun genel durumuna göre yorum yapmak lazım.km az ama hor kullanılmış yerine km fazla ve yaşı büyük ama temiz bi motor tercih edilebilir.
süper spor motorlar ise mekanik olarak çabuk yıpranır ve genelde agresif kullanıma yönelik oldukları için genel mekanik durumları yorgun ve masraf çıkarmaya müsaittirler.
535virago temizse,bakımlıysa tabiki sorun çıkarmadan hizmet edecektir.ama unutmaki13 yaşında bi motordanda sorunsuzluk bekleme,illaki bikaç kusuru olacaktır.kesenin ağzını biraz aralayıp iyibi elden geçirmeyle yolda bırakacak bi motor yoktur bence.
eğer virago alacak durumun varsa çin malı motorla uğraşma derim.viragoya biraz masraf yapacaksın belki ama hiçdeğilse uğraştığına değecek
-
14 Haziran 2006, 08:55
Öncelikle ehliyetin hayırlı olsun.Kazasız sürüşler Bence işi bilen bir usta san yol gösterecektir.Ama eğer motor gerçekten bakımlı ve temiz ise modelin bence çok fazla önemi yok.Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
-
14 Haziran 2006, 12:37
arkadaşım km de model de görünüşüde aldatabilir o yüzden anlayan biriyle bakman lazım
-
14 Haziran 2006, 12:54
Eyong adlı üyeden alıntı
km saatinin ne gösterdiğine pek aldanmayın, nihayetinde bi matkapa bakar düşürmek için. Alet temizse çok ince bi şekilde incelemek lazım, ayrıntılar kendini gösterir zaten
oncelıkle bu fıkre bende katılıyorum amaaaa
oyle zor bır secım yapmalısın kı cunkı bende aynı yol ayrımındayım..
aynı soruyu bende kendıme soruyorum 0 km 250cc honda mı yoksa 1997-1999 arası er-5/gs 500 mü..??
acıkcası 2.el benı korkutuyor,buyuk bır arıza cıkarsa tamırcı ıle kanka oluruz...
ben hala düşünüyorum....
____it's my life_1982____
-
14 Haziran 2006, 13:24
arkadaşlar ben ikinci elle uğraşamiyacağım o nedenle gidim bi Regal Raptor almayı düşünüyorum. Ama hafta sonu monero cmx 250 yi de gördüm virago nun kopyası RR dan 4 beygir falan daha güçlü bilmiyorum kafam karıştı
fiyatları
RR250-9E:4.490 YTL
CMX250 :4000 YTL civarı idi
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
14 Haziran 2006, 13:28
Elinizi çabuk tutun yoksa yaz bitecek.gerçi buralara daha gelemedi ama olsun elbet gelecek.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
14 Haziran 2006, 13:49
viragonun yedek parçalarını kolay bulabilecekmiyiz sonucta 93 model makina elbet bişiler isticek ufak bile olsa??ben makina muhendisiyim ama biyere kadar tornavida falanbirde hiç virago kullanan biri cevap yazmamış onun görusleri cok faydalı olabilir.
cevap yazıp gorusunu bildiren butun dostlara tesekkur ederim...
-
23 Temmuz 2006, 22:06
kardeş bence paranda varsa 0 km al motoru aç hem garantiside var bırak milletin eskisini sen beni dinlersen 0 km al küçük cc li olsada
-
24 Temmuz 2006, 12:56
ama şu da var, bir sene yatmış bir motorda da epey değişecek parça çıkar, o yüzden çok eski ama KM si az motora da şüpheyle bakın.. -t
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
-
24 Temmuz 2006, 13:10
Motosikleti sadece kulanmak isterim, kendim tamirden anlamam ve anlamak icinde zaman haracmam, ne ustalarla nede servislerle ugrasmak istiyorum, diyorsa alma ikinci el 13 yasindaki bir motoru. haaaa ama, bindigim aleti tamir de etmesini ögrenmek isterim, ufak tefek olaylari kendim cözmek isterim, motordan anlamam ama anlamak isterim diyorsan al gitsin kardesim. ben 100 % ikinci siktan yanayim bindigim motoru tanimak, nasil calistigini anlamak ve yolda kaldimi derdimi kendim cözmek isterim. BU senin tamamen kendine kalmis bir olay.
bu ara KACA bu makina
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler