Motor Tavsiyesi Verebilecekler?
Reklamlar
-
Hepinize merhaba. Yamaha ybr 125 esd kullanıcısıyım ve motorumu yükseltmek istiyorum. Şöyle bir durum var ki nuked ve süpersport arasında gidip geliyorum.Fazla uzun yol yapmıyorum fakat altımda yoldan gözü korkmayan ve güvenebileceğim bir motor olursa da Denizli/Aydın arası birkaç günlüğüne gidebilirim ara sıra.
Onun haricinde de motoru işe gidip gelmek için kullanacağım.
Hep bir supersport motora sahip olmak istedim fakat maddi durumum elvermediği için ve kendime güvenemediğim için ybr 125 alıp kafam rahat bir şekilde kullandım.
Şimdi 8.000 - 10.000 tl civarında 250cc ve üzeri motor tavsiyesi verebilirseniz çok memnun edersiniz beni. Titizim ve bakımlarını aksatmadan yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Nuked ve ss tavsiyelerinizi bekliyorum.
Reklamlar
-
0 pulsar diyorum
-
-
-
Suzuki Inazuma forumuna girip yorumlarını okuyabilir misin ?
Zahmet olacak biraz size ama uzun uzadıya yazmak istemiyorum
-
TnT Benelli 250 bakabilirsin. Çift silindir olduğu için sınıfları arasında artısı vardır. KTM duke 200 de bakabilirsin.
-
-
Jantı kırılmasın bunun .. :D
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
bu aralıkta standart cevabım. duke 200, mümkünse absli. acemi de değilsin, düşürdüm, kırdım mevzuları fazla olmaz. onun dışında bakımı tamsa seni utandırmaz. tabi naked olarak.
-
bence hiç bajaja beneliliye falan bulaşma direk honda cbr 250 veya kawasaki ninja 250r suzuki inazuma veya ktm duke 200
ama bunları ikinci el alabilirsin sıfır değil
seçimsenin hangisi uyarsa sana
-
bilmiyorum fuara gitme imkanın varmı şubat ayında istanbulda fuarı gez kendin gör öyle karar ver derim 1 ay sabret
-
artık kimseye tavsiye vermicem. gir yamahanın sitesine bütçene göre olanı al
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
2011-2012 Model ikinci el Cbr 250 ye bakabilirsin, Suzuki inazuma 2013 model bakabilirsin. Duke 200 uzun yolda pek rahat değil.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)