Sınırlı bütçe ve seçim yapamamak(bajaj,tvs,rks)
Reklamlar
-
Üniversite öğrencisiyim part time çalıştığım parayla motor alıcam yaklaşık 3-3.5 bütçem var. şekile,kaliteye ve dayanıklılığa önem veren biriyim ve sürüşü zevkli olan bi motor istiyorum. Bu bütçeye en iyi motorlar bana göre tvs apache (eski kasa),rks titanic150 ve bajaj boxer. Boxer alıp caferacera çevirmek çok mantıklı geliyor şekli çok hoş duruyor öyle ama karar veremedim. Yorum yaparsanız sevinirim
Reklamlar
-
Hocam hayırlısıyla Allah gönlüne göre versin. Ben tvs Apache kullanıyorum. 2011 model 18 bin km'de. Bu paralara alınacak en güzel motor bence. Rks de kullanıyorum sürekli arkadaşlarımın hepsinde Rks var bende bi tek Apache var bence sen 2014 model Rks alabilirsin 3500 liraya. O da gayet güzel bi motor. Görünüş olarak bence Apache, eski kasası da yeni kasası da RKs'den hoş duruyor. Hele yeni kasa çok daha hoş. Benimde arkadaşım satıyor 2014 model, beyaz renkte çok temiz. Düşünürsen konuşuruz
-
-
osmanico adlı üyeden alıntı
Hocam hayırlısıyla Allah gönlüne göre versin. Ben tvs Apache kullanıyorum. 2011 model 18 bin km'de. Bu paralara alınacak en güzel motor bence. Rks de kullanıyorum sürekli arkadaşlarımın hepsinde Rks var bende bi tek Apache var
bence sen 2014 model Rks alabilirsin 3500 liraya. O da gayet güzel bi motor. Görünüş olarak bence Apache, eski kasası da yeni kasası da RKs'den hoş duruyor. Hele yeni kasa çok daha hoş. Benimde arkadaşım satıyor 2014 model, beyaz renkte çok temiz. Düşünürsen konuşuruz
Rksyi kaliteli buluyor kullananlar ama motor bilinmiyor nedense bende anlamadım. Tvs daha kaslı duruyor benimde o hoşuma gidiyor. Bajaj boxer alıp scrambler yapmak çok istiyorum aslında ama motorun değer kaybetmesinden korkuyorum öyle yapınca
-
Boxer'ı sitedeki bi arkadaş gibi scrambler yaparsan asla değer kaybetmez Aksine artar. Benim çok hoşuma gitti scrambler yapılan boxer. Sahip olmak isterdim
-
Bana bajaj boxer daha mantikli geliyor.ben butcemi biraz daha zorlayip cbf aldim.ozellikle scrambler yapmak icin harika bi motor..
-
caferaceri caferağa diye okudum. 1 daha koyabildiğin vakit ybr koyamadığın halde ace
-
osmanico adlı üyeden alıntı
Boxer'ı sitedeki bi arkadaş gibi scrambler yaparsan asla değer kaybetmez
Aksine artar. Benim çok hoşuma gitti scrambler yapılan boxer. Sahip olmak isterdim
Aslında scrambler diyecektim yanlış dedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
DKN adlı üyeden alıntı
caferaceri caferağa diye okudum. 1 daha koyabildiğin vakit ybr koyamadığın halde ace
Görünüşe önem veriyorum o yüzden onları eledim ama tabiki kaliteleri tartışılmaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)