4 senedir ben bu camianın içerisindeyim. Motosiklet alıcam diye barkının videoları mı dersin forumlar mı dersin 4 yıl araştırdım sürekli. Fotoğraflar, videolarla tanıdım öğrendim motosikleti. Hic bir motosiklete artcı olarak bile binmeden araştırdım ettim. Heves işte hor görmeyin. Ehliyet kapıyı çalıyor şimdi.Yasadan sonra ehliyetimi alabiliyorum Allahın izniyle. Kafamda ekipmanlarımı düzdüm. Yaklaşık olarak 2.500 ekipmanlarım, ehliyet ruhsat ve motosikletin zartı zurtu tutuyor. O işi hallettik diyelim. Şimdii gelelim kaosa;
Duke125-Cbr125r-Msx125-Ybr125ESD-SYM Wolf125 Classic(caferacer'a ceviririm alırsam)-Delight-Pcx125 (Param burdakilerin hepsine yetiyor.)
Ankara'nın ayazında okula gidip gelicem haftasonu bi kafeye gitmeye arkadaşlarla bulusmaya kullanacağım. Öyle hıza merakım yok. Trafikte tehlikeli olacak kadar yavaş olmasın yeter. Sizce hangisiyle başlamalıyım. Biliyorum millet R1 mi 1000rr mı derdinde ama size danışmak istedim. Bunu yapmamın sebebide hepsinin kendine farklı özellikleri olması. Beni kaosa sokuan da bu işte. Mesela pcx alırsam saklama alanı fazla delight alırsam duruşu çok güzel veya cbr125r alırsam gönlümün sesini dinlemiş olacağım ybr alırsam adam akıllı öğreneceğim veyâhut duke 125 alırsam agresif olucak (ayrıca biliyorsunuz duke'ların ayaklığı az biraz geride. Rahat edermiyim bilmiyorum.)Msx125 alırsam küçük gelecek bana.(85kg-1.77cm) Aklımda deli deli kıyaslamalar var. Derdime derman olucak bakış açılarınızdan aydınlatmalarınızı bekliyorum... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER