Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

japon ve cinli

REKLAM ALANI
    by_ozzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba
    Konuyu yanlis yere acmis olabilirim.
    Choppe motor alicam..1997-1998 honda rebel 74bin kmde ve 2009 keeway landcruiser 20binde. İkiside gidisinde temizliginde ii vr ikiside 4-5bin tl arasinda...bunlardan birimi?yada 6-7bin tlye sıfır çinlimi?
    Maddi olarak daha fazla cikamam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Keeway zaten çinli. Ama o yasta ve kmde hondadansa, sifir cinli daha az basini agritir

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    honda'nın yedek parçalarını bulabilecek misin ? Bulsan fiyatları nasıl olacak ?

6-7 bin liraya sıfır çinli alıp bakımınıda aksatmadan yaparsan 40 - 50 bin km binersin. İlk 20 binde masraf dahi yapmazsın.

Yedek parcalari hakkinda bilgim yok...sorduklarimda bulursun dienlerde var bulamazsin dienlerde...bunlarda kararsiz yapio beni...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------

Honda rebel kullanicisi yokmu hic

honda rebel bukadar az mi kullaniliyo

Cavalry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LandCruiser
    Landcruiser temizse alınır.. Ben kullanıyorum ve oldukça memnunum ayrıca benim sabitlediğim bir motor.. Yani 2. 3. motorlar oluyo zaman zaman ama bunu satmıyorum.. Rebel'de parça bulman zor olur ki bulsan da fiyatlar canını sıkar..
    by_ozzy bunu beğendi.
    Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.

Alıntı Cavalry adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Landcruiser temizse alınır.. Ben kullanıyorum ve oldukça memnunum ayrıca benim sabitlediğim bir motor.. Yani 2. 3. motorlar oluyo zaman zaman ama bunu satmıyorum.. Rebel'de parça bulman zor olur ki bulsan da fiyatlar canını sıkar..
    parca konusunda soru isaretlerim var tabi bulunur ve fiyat fazla olmaz dienler var o yastaki motora bulasma dienlerde....galiba rebelden vazgecicem...yamaha virago 535 te var buldum ama km gene yuksek ve parca sorunu yasarim gibi gelio bana...mecburen cinli alicam galiba
    OzzY

Cavalry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LandCruiser
    Düzgünse her zaman alınır ama japon olsunda nasıl olursa olsun diye düşünmemek lazım.. Bakmazsan japonda hiçbir işe yaramaz sonuçta.. Aynı orantıda da bakımlı japonlar çok pahalı durum böyle üstad..
    Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.

Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Siperlerinize gecin,burdan savas cikar ,sakayi bi koseye birakirsak,bakimli caponun cok uzun sureler gittigi bi gercek,klasik olucak ama km den cok bakimi onemli motorun,cinli konusundada bahsettiginiz motor 20 bine gelmisse zaten biseyleri kanitlamistir,bunuda goz onunde bulundurmanizi tavsiye ederim,motor tavsiyesi almak acikcasi isleri dahada zorlastirir bence,siz a dersiniz,ben size bide z şıkkı cikartirim akliniz karisir :D , en iyisi icinizden gecen motoru alin,sorun ciksa bile pismanlik duymayin,keyfini surun gitsin,motor keyif isi,kazasiz belasiz
    Cavalry ve by_ozzy bunu beğendiler.

Alıntı Cavalry adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Düzgünse her zaman alınır ama japon olsunda nasıl olursa olsun diye düşünmemek lazım.. Bakmazsan japonda hiçbir işe yaramaz sonuçta.. Aynı orantıda da bakımlı japonlar çok pahalı durum böyle üstad..
    butceye uygun sifir bi cinli en uygunu gibi suan.....regalraptor 150lik chopperlari sifir alip kullanmak mantikli gibi gorunuyo ..uzun yola cikinca ne olur bilinmez tabi
    OzzY

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sen şu başlığı bi oku hele yiğenim, ondan sonra gel sorunun cevabını kendin ver burada bize.

http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...aparsiniz.html

Alıntı Zuzuuw adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen şu başlığı bi oku hele yiğenim, ondan sonra gel sorunun cevabını kendin ver burada bize.

http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...aparsiniz.html
    arkadasin basina gelen seruven gibi.....1-kimseye guvenmicen 2- japon yada cin motor yoktur bakimli bakimsiz motor vardir 3- birazda sans olcak tabi
    OzzY

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Bu keeway dediğiniz motorun sıfırı kaç para?
    Mesele hangi motoru alacağınızdan ziyade verdiğiniz parayı yapıp yapmayacağı çünkü.

Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu keeway dediğiniz motorun sıfırı kaç para?
    Mesele hangi motoru alacağınızdan ziyade verdiğiniz parayı yapıp yapmayacağı çünkü.
    keeway sifir ulkemizde yok keeway 250cc cift silindir motor satis hakkini rks ye verdi rks adi altinda satilan motorun sifir fiyati 8000-9000tl gibi
    OzzY

mozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150 / CRF 250 L
    Alıntı by_ozzy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    parca konusunda soru isaretlerim var tabi bulunur ve fiyat fazla olmaz dienler var o yastaki motora bulasma dienlerde....galiba rebelden vazgecicem...yamaha virago 535 te var buldum ama km gene yuksek ve parca sorunu yasarim gibi gelio bana...mecburen cinli alicam galiba
    Arkadaşım 99 model BMW 1100 RT aldı ne sorun var ne birşey. Parçaları da öyle ya da böyle bulunuyor. Ha ama temiz sorunsuz olsun uğraştırmasın diyorsan ne çinli ne de bu yaştaki bir honda işini görür senin dostum.
    Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
    Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
    Ataol Behramoğlu

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    japon japondur, çinli çinli
    Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur

karşıyaka57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha yzf r25
    Yeni olsun aga paran hangisinin yenisine yetiyorsa onun yenisini al.Çin olsun yeni olsun.Japon olsun yeni olsun.Yeni alır binersin bakımını yaparsın hor kullanmadan binersen Çinlide bozulmaz patlamaz.Paran yetiyorsa yeni Japon al sağlam diye, paran yetmiyorsa yeni Çinli al.Kim bilir eski olan motoru nasıl kullandılar motorun canını mı aldılar bakımını mı geçirdiler naptılar onca km onca sene.

Arkadaşım 2.el 5.000 km de r25 aldı.Aldıktan 1 hafta sonra yamaha servisinde yağ değişiminde motosikletin conta yaktığı farkedildi, yani yağı kendi değiştiriyor olsaydı garanti kapsamayacaktı.Allahtan garanti kapsadı yoksa bir dünya masraf arkadaşa kaçacaktı.Yani japonda her an sorun çıkartabilir ve sizin alcağınız motorun garantiside olmayacak o yüzden bazen sıfır Çinli daha mantıklı olabiliyor.

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı by_ozzy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    keeway sifir ulkemizde yok keeway 250cc cift silindir motor satis hakkini rks ye verdi rks adi altinda satilan motorun sifir fiyati 8000-9000tl gibi
    Üretimi sona ermiş motosiklet alacaksanız kendini kanıtlamış markalara yönelmenizi tavsiye ederim.
    Yoksa ileride parça konusunda başınız ağrıyabilir.

Bunu genel olarak söylüyorum keeway için değil. Tanımıyorum çünkü.
    Türkiye'ye enteresan markalar giriyor.
    Atıyorum bir iki sene bir modeli iyi satıyor. Sonra satışların düşmesi veya başka nedenle piyasadan çekilirlerse motorlar elinizde patlayabilir.
    Bir de kimse parayı sokaktan toplamıyor. Yok kimbilir neler yapmışlardır motora düşüncesi yanlış.
    Herkes bütçesi elverdiğince malına sahip çıkmaya çalışır.
    Fakat borçlanarak, cepteki son para verilerek alınmış motosikletlerin bakımlarının hakkıyla yapılamayacağı da bir gerçektir.
    İkinci elde bunların göz önünde bulundurulması önemlidir.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)