Arkadaşlar bisan pasific almayı düşünüyorum nasıl bi motor alınır mı sizce ?
Arkadaşlar bisan pasific almayı düşünüyorum nasıl bi motor alınır mı sizce ?
O Motordan Ne Beklİyorsun Önce Onu SÖle Bakalim...
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
işte benim motoru soran birisi çıktı ve sana yaşadıklarımdan bir kesit:
1-motorda sürekli düşmeksizin 95 100 arasıı iki kişiyle bir hız gördüm
2-yakit-şehir içi 100 kmde 2.5 litre şehir dışı uzun yolda 2 litre
10000 deyim sorun yok
bence güzel motor ark.dada var benim 1330kmde falan walla memnun
BÜLENT TURGUT MERHABA
YA BANA BİSAN HAKKINDA BİLGİ İSTİYORUM NASIL MOTOR SİZCE KANKALAR????
www.kankiler51.com.tr.tc
sen boş BİLGİ ARAMA BİZ SANA VERELİM BEN 3 SENDİR BİNİYORUM 125LİĞE HARİKA 150 Lİ DAHADA HARİKA DİĞERLERİ MOTOR OLSA NE OLUR CİNLİLER İÇİNDE EN İYİSİ TABİKİ PASİFİC 125 90-100 STANDART HIZIII RAHATLIK BU MOTORDA
bence o ufak teker yağmurda çok dehşet kayar
o yüzden pek tavsiye etmem ama kalitelidir heralde
bence uzaklaş uzak dur sakın yaklaşma aklında bile ğeçirme yeterlimi
arkadaşım motoru kısa bi süre için bende kullandım
motor performans olarak sınıfının en iyilerinden denebilir dayanıklılıkda güzel fakat virajlarda diğer scooterlar gibi yatmıyo bu yüzden yüksek süratte virajlarda sorun yaşanabiliyor
*akü ve devir saati göstergesi
*sinyallerdeki uyarıcı sesler gibi ufak teferruatlar bu motorun artıları olabilir
ayrıca motoru bianchi mach 150 ile bizzat ben kapıştırdım
bianchiyi ben kullanıyordum iki motorda aynı anda yarışa başladık ve ben sadece 10 metre önde gidiyordum pasific arayı hiç açtırmadı hatta bazı rampalarda 150 lere göre daha iyi gidiyor
saygılar...
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
pasific 125 rahat motordur diğer scooterlara görede şasisi uzun ama uzun yolu çok rahat oluyo yakıtta o kadar fazla değil. Almak istersen güzel motor yine de sen bilirsin.
[FONT="Arial Black"][I]Daima en iyiye...[/I][/FONT]
Selam Arkadaşlar ben mondial 110 Ft kullanıcısıyım daha önce bisan pasific 125 kullanıyordum scooter sonuçta her an düşme tehlikeniz var . Birde bisanlarda şu kötü yan var motorun hızlı gitmesini istiyorsan sürekli hız yapacaksın bi süre sonra motor sağırlaşıyor (performansından düşüyor hızlı gitmiyor aksine yavaşlıyor çekişi düşüyor) ama motorumda görünüş rahatlık olsun diyorsanız bence aradığınız motor ama diğer soy pek açıkçası tavsiye etmem Bisan a o parayı verene kadar birazdaha üzerine koyun MONDİAL 150 ZAT lardan alın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)