Merhaba Arkadaslar,
Kusra bakmayin noktalama isaretleri kullanamiyorum.
Simdi, ben Istanbulda yasiyorum normalde fakat bu sene Almanyaya degisim ögrencisi olarak geldim. Yaklasik 2 aydir burda bulunmaktayim fakat burada motor sürmem kurum tarafindan yasak. 16 Yasindayim, 4-5 ay icerisinde 17 olucam 99 dogumluyum. Fakat bana 16 yasindaki bebe seklinde bakmamanizi rica ediyorum. Ben burda oldugumdan beri yani yaklasik 2 aydir internet üzerinden sürekli motosikletler hakkinda bilgiler, arastirmalar, karsilastirmalar, trafikte yapilanlar ve yapilmasi gerekenler, motosiklet bakimi, ekipman yorumlamalari gibi seyleri arastiriyorum. Türkiyeye Allah kismet ederse temmuz ayinin baslarinda geri donecegim. Döndügümde de ilk önce ktm den motosiklet sürmek icin bazi kurslar alip daha sonra da ehliyete basvurup ekipmanlari ve motoru tamamlayip bir an önce baslamak istiyorum. En kisa zamanda ben de sizlerin arasina katilmak istiyorum. Arastirmalarim ve teorik cikarimlarim devam edecek fakat size motosiklet hakkinda bir soru sormak istiyorum.
Lütfen o kadar para verene kadar sunu al, bi üst cc sini al, o para ona gitmez, ... gibi yorumlar yapmayin arkadaslar, Allaha cok sükür simdilik pek para sikintimiz yok.
Ben 125cc ile baslamak istiyorum ve bu motorun supersport olmasini temenni ediyorum. Naked veya enduro ya da scooter tarzi motor önerileri lütfen yazmayin hoslanmiyorum.
Benim aklimda Yamaha R-125 veya Honda CBR-125 vardi gidip gidip geliyordum fakat birisi aKlima KTM RC Duke 125 ABS yi soktu ve o motora cok ilgi duymaya basladim. Cbr yanilmazsam 13 yamaha ve ktm 15 beygir. Ben sizden görüslerinizi bekliyorum simdiden cok tesekkür ederim.