Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki %37 vergi ödemeye değermi ? (Yzf-R25 / Ninja 300 )

REKLAM ALANI

Merhabalar ismim Levent yaşım 19 foruma yeni kayıt oldum. Yazın ankara ulusan motorda sürüş kursu aldım, 2016 yazındada motorumu alıcam. Şuan aklımda Ninja 300 30.yıl modeli ve yzf-r25 var. Aradaki 3 beygirlik ve 50 cc lik fark değişen vergi diliminden dolayı yaklaşık 5 bin lira gibi bi rakama denk geliyo. Aldıktan 1 2 sene sonra cc büyütmeyi düşünüyorum. Sizce diğer teknik farklarda göz önünde bulundurulduğu zaman hangi motoru tercih etmeliyim ? Açıkçası kararsız kaldım. Gönlüm kawasakinin yeşilinden yana ama 5 bin küsür lirayı yeşil renk için vergiye vermekte pek akıllıca gözükmüyor.

Cbr, megelli, hypsung almaya pek niyetim yok çift silindir olsun istiyorum. Aldığım teknikleri kursunda 4 farklı motor kullandım bunlar cbe 150, suzıki inazuma, KTM duke 400 ve pek önemsemediğim bi skuterdi
    400 lük ktm yi dahi çok güzel zaptedebiliyorum ve kurs aldığım için 125 cc ile başlamayı düşünmüyorum.

Kullanan arkadaşların tavsiyesi üzerine ninja 250sl de düşünebilirim ama r25 yanında baya sönük kalıyor malesef.

İlk konuda kendimide tanıtıyım derken baya kafa ütülemişim kusura bakmayın 2 motor kıyaslaması için biraz uzun olmuş Cevap yazıp tavsiye vericek herkese şimdiden teşekkür ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ötv çıkarınca Ninja 300 daha ucuza geliyor TR'e, 300cc için o para verilmez diyorsan r25 için de verilmez Ne yapcaz şimdi ?

SL boya uygun ise alınabilir, r25 ile SL arasında objektif kıyaslamalar yapan Murat K isimli abimiz var iki motora da sahip.
    leventistan bunu beğendi.

CxAnKACx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke 200 (2014)
    Merhabalar,
    Oncelikle o ktm'nin 200luk oldugunu dusunuyorum ulusan egitim icin duke 200 veriyor cunku

ninja 300'un ikinci el satisi daha zor olur ve aradaki fiyat alacaginiz performansa degmez diye dusunuyorum. 250sl de biraz kucuk kaliyor, boyunuz kisaysa 250sl daha iyi ama obur turlu bence R25 en mantiklisi.

Motosikleti
    Honda Cbr 125 R Repsol
    ben senin yerinde olsam 2006 kasa repsol 600rr alırdım

Banada aradaki 3 beygir fark için oladar para vermek pek mantıklı gelmemişti haklısınız. Teknoloji ve güvenlik olarak bir avantajı yoksa ninja 300 yerine R25 almak daha mantıklı olabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------

[QUOTE=CxAnKACx;3741238]Merhabalar,
    Oncelikle o ktm'nin 200luk oldugunu dusunuyorum ulusan egitim icin duke 200 veriyor cunku

Özgür bey ktm nin 400 lük olduğunu söylemişti bende 400 lük olduğuna eminim gazı açınca baya hırpalıyordu fakat sele şekli ile titreşimini hüç beyenmemiştim

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Ninja300 daha az yakar daha hızlı ivmelenir daha stabil şekli r25e göre daha güzel ve iri firenler daha güvenli her türlü ninja300
    TOTEMONS bunu beğendi.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bana düşük hacim alıcaksam 125 cc den sonrası akıllıca gelmiyo. yerinde olsam pcx yada nmax alırdım. (eğer biraz gitsin istiyorum diyecek olursan en az 600 cc olmalı zaten)

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Motorsiklet böyle ince hesaplar yapılarak olacak bi zevk değil paraya kıyacaksın hoşuna gideni alacaksın
    Zevk almak istiyorsan

Ninja 300 canafarrrr

Memory42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 , CBR 650F, Rc 390
    Bende ninja 300 den yana kullanmıştım kararımı, memnundum kaza yapana kadar.Tek sıkıntısı bana göre parça fiyatları çok uçukkkkk, kasko şart ilk senen olacağından.Ayrıca sonrasında honda ve ktm 250cc denedim onun gibi zevk keyif almadım.Açıkcası eğer mt07 almaz isem tekrardan ninja düşünüyorum.

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorsiklet böyle ince hesaplar yapılarak olacak bi zevk değil paraya kıyacaksın hoşuna gideni alacaksın
    Zevk almak istiyorsan
    Çok haklısınız katılıyorum, zaten otomobilim var ve motosikleti zevk için alıcam ama iki motoruda alamıycağım için birini seçmek durumundayım. Tecrübesi olan arkadaşların fikirlerini alırsam tercih yapmam daha kolay olur

5 bin tl lik fark verilmez ben vermem ama o senin ne kadar zengin olduğuna bağlı, yalnız orj egzozla dip gaz verip çeken birini gördüm abi nasıl iştir 4 silindir gibi ses geldi çok ince bir ses direk kafamı çevirttirdi çok hızlı ivmelenen yüksek devir yapan en iyi motosikelt markası ya

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)