Kawasaki %37 vergi ödemeye değermi ? (Yzf-R25 / Ninja 300 )
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ötv çıkarınca Ninja 300 daha ucuza geliyor TR'e, 300cc için o para verilmez diyorsan r25 için de verilmez Ne yapcaz şimdi ?
SL boya uygun ise alınabilir, r25 ile SL arasında objektif kıyaslamalar yapan Murat K isimli abimiz var iki motora da sahip.
-
Merhabalar,
Oncelikle o ktm'nin 200luk oldugunu dusunuyorum ulusan egitim icin duke 200 veriyor cunku
ninja 300'un ikinci el satisi daha zor olur ve aradaki fiyat alacaginiz performansa degmez diye dusunuyorum. 250sl de biraz kucuk kaliyor, boyunuz kisaysa 250sl daha iyi ama obur turlu bence R25 en mantiklisi.
-
ben senin yerinde olsam 2006 kasa repsol 600rr alırdım
-
Banada aradaki 3 beygir fark için oladar para vermek pek mantıklı gelmemişti haklısınız. Teknoloji ve güvenlik olarak bir avantajı yoksa ninja 300 yerine R25 almak daha mantıklı olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------
[QUOTE=CxAnKACx;3741238]Merhabalar,
Oncelikle o ktm'nin 200luk oldugunu dusunuyorum ulusan egitim icin duke 200 veriyor cunku
Özgür bey ktm nin 400 lük olduğunu söylemişti bende 400 lük olduğuna eminim gazı açınca baya hırpalıyordu fakat sele şekli ile titreşimini hüç beyenmemiştim
-
Ninja300 daha az yakar daha hızlı ivmelenir daha stabil şekli r25e göre daha güzel ve iri firenler daha güvenli her türlü ninja300
-
bana düşük hacim alıcaksam 125 cc den sonrası akıllıca gelmiyo. yerinde olsam pcx yada nmax alırdım. (eğer biraz gitsin istiyorum diyecek olursan en az 600 cc olmalı zaten)
-
Motorsiklet böyle ince hesaplar yapılarak olacak bi zevk değil paraya kıyacaksın hoşuna gideni alacaksın
Zevk almak istiyorsan
-
-
Bende ninja 300 den yana kullanmıştım kararımı, memnundum kaza yapana kadar.Tek sıkıntısı bana göre parça fiyatları çok uçukkkkk, kasko şart ilk senen olacağından.Ayrıca sonrasında honda ve ktm 250cc denedim onun gibi zevk keyif almadım.Açıkcası eğer mt07 almaz isem tekrardan ninja düşünüyorum.
-
F54 adlı üyeden alıntı
Motorsiklet böyle ince hesaplar yapılarak olacak bi zevk değil paraya kıyacaksın hoşuna gideni alacaksın
Zevk almak istiyorsan
Çok haklısınız katılıyorum, zaten otomobilim var ve motosikleti zevk için alıcam ama iki motoruda alamıycağım için birini seçmek durumundayım. Tecrübesi olan arkadaşların fikirlerini alırsam tercih yapmam daha kolay olur
-
5 bin tl lik fark verilmez ben vermem ama o senin ne kadar zengin olduğuna bağlı, yalnız orj egzozla dip gaz verip çeken birini gördüm abi nasıl iştir 4 silindir gibi ses geldi çok ince bir ses direk kafamı çevirttirdi çok hızlı ivmelenen yüksek devir yapan en iyi motosikelt markası ya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)