Öncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar
Kısaca konuya geçmek istiyorum , açıkçası motor hakkında en ufak bir bilgiye sahip olmadığımı söylemek istiyorum başta ki sonradan hiç anlamıyorsun gibi terimler gelmesin
Ailemden ötürü bir türlü motor sürme zevkine sahip olamadım.. Lakin artık bu hissiyat ile baş edemiyorum ve bisiklette aynı tadı vermiyor
Kısaca şöyle bahsedeyim sizlere , Bulgaristan'da yaşıyorum ve burada gerçekten arabalar ve motorlar oldukça uygun fiyata geliyor , Şöyle ki 2002 model bir Yamaha R1'i neredeyse 1000 - 1500 euro arasına alabiliyorsunuz aynı şekilde R6 içinde aynı fiyat söz konusu , lakin doğru konuşmak gerekir ise ki benimki acemilik bile değil farkındayım
Hatta benim için çok çok üst gömlek sıralamalarında bu motorlar hiç bilmeyen biri olarak ,
lakin şunu belirtmek isterim ki kesinlikle bu ikisi dışında başka bir motor almayı düşünmüyorum ( Sanırım kendimi öldürme isteğim ağır basıyor
)
Ancak şunu kesinlikle belirtmek isterim ki şu motorların sesi bana anne ninnisi gibi geliyor o yüzden bu hazzın önüne geçemiyorum bir türlü ,
şunu belirtmek isterim ki hani almak istiyorum ya kendi kendimi ikna etme gibi bir durum içerisindeyim şöyle ki ; '' Ya alırım , ama yavaş gider isem bir şey olmaz '' bu düşünce ne kadar doğrudur bilemiyorum
Neyse siz değerli büyüklerimden fikir almak istiyorum yapacağınız her türlü yoruma açığım
Allah'ım hiç kimseye kaza bela vermesin , sevgiler ve sayğılarımla