Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Klasik soru :) Yamaha R1 mi R6 mı ?

REKLAM ALANI

Alıntı A.Türker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir kişide o motoru döndüremezsin dememiş. Tecrübesizsen o motoru döndüremezsin boşuna macera arama kawasaki ninja 250 al.
    Kendim için durumu şöyle izah edeyim size , ilk motor deneyimim olacak yani o yüzden işte bu tarz düşüncelere dikkat ediyorum , güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam , onuda araştırayım bir bakayım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    bilginozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600rr ABS - 2008
    Çok samimi olarak tavsiye etmediğimi söyleyebilirim. Motorun kaza yapması yada pert olması hiç önemli değil. Giden sağlık geri gelmez.

Alıntı bilginozi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok samimi olarak tavsiye etmediğimi söyleyebilirim. Motorun kaza yapması yada pert olması hiç önemli değil. Giden sağlık geri gelmez.
    Tabi ki hocam sağlık her şeyden önce gelir haklısınız sonuçta cana geleceğine mala gelsin derler

rebirth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üstüne az daha koy ybr al bence.

Alıntı rebirth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üstüne az daha koy ybr al bence.
    Yamaha Ybr 125 mi kastediyorsunuz hocam ?

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    500 veyq 600-650 lik çift silindir bir motosiklet alın en olmadı. İyice kullanın, hzmedin. Bu aletler araba gibi değildir, teknik ve tecrübe ister. Döndürmesi ayrı, durdurması ayrı iştir. Gerçekten... Heleki r6 ve r1 den bahsediyorsak.
    Siz dinleyin beni çift silindir çok ağır olmayan bi motor bulun. O da sakat ya sıfır tecrübeyle neyse.
    DrSydn bunu beğendi.

Alıntı BatuhanK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    500 veyq 600-650 lik çift silindir bir motosiklet alın en olmadı. İyice kullanın, hzmedin. Bu aletler araba gibi değildir, teknik ve tecrübe ister. Döndürmesi ayrı, durdurması ayrı iştir. Gerçekten... Heleki r6 ve r1 den bahsediyorsak.
    Siz dinleyin beni çift silindir çok ağır olmayan bi motor bulun. O da sakat ya sıfır tecrübeyle neyse.
    Haklısınız hocam az öncede dediğim gibi akıl akıldan üstündür arşa kadar , aslında ciddi olarak sadece bu 2 motoru düşünüyorum lakin farklı tekliflere tabi ki açığım , hocam böyle marka ve model olarak verebilir iseniz düşündüğünüz motorları benim için daha yardımcı olur çünkü belirttim ya hiç anlamam motorlardan o yüzden marka ve model olarak yazabilirseniz bana daha yardımcı olacaktır Çok teşekkür ederim şimdiden hocam

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Tabiki de R1. Tecrübesiz olduğun için r6 ile sakat kalıp ömür boyu sürünme riski varken, r1 ile olay yerinde ikiye bölünüp hakkın rahmetine acı çekmeden kavuşma ihtimalin var. O yüzden R1.
    DrSydn bunu beğendi.

Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabiki de R1. Tecrübesiz olduğun için r6 ile sakat kalıp ömür boyu sürünme riski varken, r1 ile olay yerinde ikiye bölünüp hakkın rahmetine acı çekmeden kavuşma ihtimalin var. O yüzden R1.
    Değil mi ? Haklısın bencede

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Er6f veya er6n, gladius 650, cb500 veya cbf 500 gibi. İlk aklıma gelenler

Alıntı BatuhanK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Er6f veya er6n, gladius 650, cb500 veya cbf 500 gibi. İlk aklıma gelenler
    Tamam hocam araştırayım bunları da , şimdiden çok teşekkür ederim hocam

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Bahsettiğin paralara R1 ya da R6 bulamazsın. Bulsan da yürütmek için ondan daha fazlasını harcamak zorunda kalırsın.
    Kullanıp kullanamayacağın konusuna girmiyorum bile.
    Üstelik bu motosikletlerin yıllık bakım,onarım lastik gibi masrafları da senin satın alırım dediğin fiyatları bulur.
    Bu nedenle bütçen 1000-1500€ gibi kısıtlı bir miktarsa bu hevesten vazgeç.
    Geri kalanı arkadaşlar yazmış zaten.
    bilginozi bunu beğendi.

Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğin paralara R1 ya da R6 bulamazsın. Bulsan da yürütmek için ondan daha fazlasını harcamak zorunda kalırsın.
    Kullanıp kullanamayacağın konusuna girmiyorum bile.
    Üstelik bu motosikletlerin yıllık bakım,onarım lastik gibi masrafları da senin satın alırım dediğin fiyatları bulur.
    Bu nedenle bütçen 1000-1500€ gibi kısıtlı bir miktarsa bu hevesten vazgeç.
    Geri kalanı arkadaşlar yazmış zaten.
    Öncelikle konuyu yanlış anladınız sanırım , yaşadığım yer itibari ile bu motorları bu fiyatlara bulabiliyorsunuz gayette resmi olarak , yaşadığım yer piyasasını bilmediğinizden ötürü bu tarz yorumunuza saygı duyuyorum , eğer ki Türkiye'de yaşıyor olsaydım dediğiniz gibi bu fiyatlara bulmak zaten imkansız olurdu

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı DrSydn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle konuyu yanlış anladınız sanırım , yaşadığım yer itibari ile bu motorları bu fiyatlara bulabiliyorsunuz gayette resmi olarak , yaşadığım yer piyasasını bilmediğinizden ötürü bu tarz yorumunuza saygı duyuyorum , eğer ki Türkiye'de yaşıyor olsaydım dediğiniz gibi bu fiyatlara bulmak zaten imkansız olurdu
    Yok yanlış anlamadım. Ben de Türkiye'de yaşamıyorum. Bulgaristan'da ki fiyatların düşük olduğunu da biliyorum. Ama mevzu yukarıda yazdığım gibi.
    Sanırım ne demek istediğimi siz pek anlamamışsınız.
    DrSydn bunu beğendi.

Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok yanlış anlamadım. Ben de Türkiye'de yaşamıyorum. Bulgaristan'da ki fiyatların düşük olduğunu da biliyorum. Ama mevzu yukarıda yazdığım gibi.
    Sanırım ne demek istediğimi siz pek anlamamışsınız.
    Sorun benden kaynaklanıyor ise şahsım adıma özür dilerim hocam Ancak fiyat konusu dışındaki söylediklerinize tamamen katılıyorum

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Bahsettiğin paralara hayabusa varsa onu tavsiye ederim. Onunla daha fazla haz alırsın tecrübe ile sabittir.
    DrSydn bunu beğendi.

oakley - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL 200
    Selamlar

Daha henüz ehliyetimi almadım. Eğitim almadan arkadaşlarımın 200-250 cc motosikletlerinin üzerine oturmaya korkar iken...

Uzatmayayım; elim ayağım tutuyor, akıl sağlığım yerinde diyorsan zaten bu soruları bize dahi sormuyor olman gerekir. Ha olduda sordun bizde cevap verelim: küçük cc başla onlar 200-300€ civarıdır. Hem bütçeni de yormazsın

Saygılar
    DrSydn bunu beğendi.

Alıntı oakley adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar

Daha henüz ehliyetimi almadım. Eğitim almadan arkadaşlarımın 200-250 cc motosikletlerinin üzerine oturmaya korkar iken...

Uzatmayayım; elim ayağım tutuyor, akıl sağlığım yerinde diyorsan zaten bu soruları bize dahi sormuyor olman gerekir. Ha olduda sordun bizde cevap verelim: küçük cc başla onlar 200-300€ civarıdır. Hem bütçeni de yormazsın

Saygılar
    Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim , lakin başta belirttim zaten herhangi bir bilgi birikimine sahip değilim fazla diye Hocam her çeşit fikre saygım sonsuz tabi ki bilen birisi ile bilmeyen birisi arasında dağlar kadar tecrübe vardır bu sebep ile kararlarınıza saygım sonsuz , tabi ki araştırabilirim dediğiniz tarzdaki motoru

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:32 ----------

Alıntı keremkrmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğin paralara hayabusa varsa onu tavsiye ederim. Onunla daha fazla haz alırsın tecrübe ile sabittir.
    Hocam hayabusa bu kadar uygun değil malesef ya ayrıca olsa bile kontrol edebileceğime inanmıyorum açıkçası

Motosikleti
    Şuan yok
    Kardeşim
    Coq abinin demek istediği o fiyatlara motor yok değil . O fiyatlara alıcağın motor seni ne kadar götürür demek istedi .
    Motor alınca iş bitmiyo onun benzini var bozulan parçaların değişimi var. Lastik almaya kalksan gene bi takım Pirelli nerden baksan 600 700 euro vardır tahminimce .
    Ve servise götürdüğünde gene tuzlu fiyatlar .
    Ve en önemlisi tecrübe 0 .

Ama illede alıcam diyosan bencede R1 al
    Litrelik sonuçta
    DrSydn bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha YZF R25
    Alıntı keremkrmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence de ilk motorun Hayabusa olmalı .Hatta , ben de araba kullanmayı Bugatti Veyron da öğrenmiştim
    DrSydn bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)