S.a iyi forumlar, bu ekimde 17 yasımı doldurup 18 yasımdan gün almaya baslıycam. Eger seneye universiteyi kazanabilirsem(inş kazanırım) bu ikisinden birini alıcam.Sizce hangisi daha iyidir.
S.a iyi forumlar, bu ekimde 17 yasımı doldurup 18 yasımdan gün almaya baslıycam. Eger seneye universiteyi kazanabilirsem(inş kazanırım) bu ikisinden birini alıcam.Sizce hangisi daha iyidir.
Üniyi kazan seneye gel.
ve aleyküm selam kardeşim inşAllah sınavı kazanırsın. O zamana kadar bence forumun altını üstüne getir sürekli oku yararlı paylaşımlar bulacağından eminim. Bu arada , aramıza hoşgeldin
Kandırdılar üniyi kazan diye kazansan da almayacaklar....
Standart :D
(Bir dost)
sen hangisini beğeniyorsan o daha iyi. Gönlünden geçeni al
Hiç binmediysen r125 biraz zorlar oturuş sıkıntılı
hoş bulduk daha hiç motora binmedim ama araştırdığıma göre cbr almak daha mantıklıymış, satması vesayre daha kolay olurmuş ve yamahanında parçaları pahalıymış
bence honda ama önce üniversite
öncelik üniversite tabiki ama otobüsle gideceğime motorla giderim, daha mantıklı değilmi sizcede hem zaten içimde hep bi motosiklet hevesi vardı
Doğmamış çocuğa don biçme kazan sonra AC konuyu i zamana kadar neler değişir kim bilir..
Valla doğru söylüyonuz ben konuyu sizin yorumlarınızı almak için açmıştım, bakalım senye neler olcak, Hoşça Kalın
Forumu sık sık takip et sürekli oku, teknik servis bölümünü oku , motorun marka modelinin bulunduğu kullanıcı bilgi paylaşım bölümlerini oku , kullanıcıları arkadaş olarak ekle onlarla sürekli mesajlaş. Üniversite bitene kadar burada kaynaşır kardeş gibi oluruz zaten. O zamana kadar çok fikrin değişir daha istediğin motoru alırsın. Hevesini anlıyorum ama önce üniversite.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)