Mondial ve Kuba Motor Tavsiyesi
Reklamlar
-
Merhabalar Abilerim,
Motor sürmeyi biliyorum, bu sene a2 ehliyetimi alacağım inşallah şimdiden araştırmaya başladım bir kaç model arasında kararsız kaldım. Fiyat/performans olarak sizlerinde tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem: 3.500 TL
1. Mondial 150 MR Vulture
2. Kuba xcg 150 (Razore 150)
3. Mondial 125 MH Drift
Reklamlar
-
Kubadan uzak dur kullandım çinlilerin arasındaki en kalitesizi. En iyisi Mondial 125 drift tir.
Eğer ki çin malı istemiyorsan bajaj boxer 150 var tavsiye ederim. Formdan takip edebilirsin.
-
Bence ybr 125 almalısın genede karar senin elden bulup alabilirsin.
-
10.000 km drift kullandım çinlilerden şimdilik ne köy olur ne kasaba 2 el ybr cbf tvs öneririm
-
06serhat adlı üyeden alıntı
Kubadan uzak dur kullandım çinlilerin arasındaki en kalitesizi. En iyisi Mondial 125 drift tir.
Eğer ki çin malı istemiyorsan bajaj boxer 150 var tavsiye ederim. Formdan takip edebilirsin.
En çok duyulan markaların modellerine baktım, mondial, asya, kuba, kanuni gibi tip olarak beğendiğim ve bütçeme uygun olanlar arasındaydı bir kaç olumsuz yorum daha gelirse muhtemelen aklımdan silerim.
TR_96 adlı üyeden alıntı
Bence ybr 125 almalısın genede karar senin elden bulup alabilirsin.
Çok tavsiye edilen bir motor, başlangıç için uygun bulmadım sıfır fiyatı 3.000 civarlarında bir motor arıyorum, çok temiz ikinci el bulursam bakacağım.
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
10.000 km drift kullandım çinlilerden şimdilik ne köy olur ne kasaba 2 el ybr cbf tvs öneririm
Yamaha YBR 125 ve Honda CBF 125 araştırmalarımda en çok rastladığım modeller. Motordan teknik olarak anlamıyorum detaylandırabilirmisiniz rica etsem nedeninizi
-
Şahsi kanaatimce motosikleti 0 almak daha mantıklı.Bence vulture iyi bir seçenek gibi duruyor.Forumda açılmış konularına bak muhakkak bir fikir edinirsin.Bu xcg'yi pek bilmem ama bu 3'lünün arasında Drift bayağı bir popüler sanırım.
-
Listeye 4. olarak
Mondial 100 MG Superboy 'u ekliyorum, başlangıç için ideal buluyorlar tek olumsuz tarafı titreşimmiş o da benim için pek bir şey teşkil etmiyor. Öğrenci olduğumdan dolayı 100 MG vergisiz ve uygun geldi bana sizlerinde düşüncelerinizi almak istiyorum yakıt tüketimide önemli fakat bir bilgi bulamadım yakıt tüketimleri hakkında. KM başına 25 krş 'dan fazla yakmamalı
-
Bunlardan ziyade cbf ybr tvs nin 2.ellerini kovalasan daha rahat edersin diye duaunuyorum. Hangisi icine sinerse yada hangisini ucuz fiyatta az km de bakimli bulursan kacirma. Hepsi zaten kendini fazlasiyla kanitlamis motorlar forumdada artilari eksileri yazilmis 😉
-
GameBoys61 adlı üyeden alıntı
Canım kardeşim, mondial kullandım uzun süre. Sırasıyla mcx, vulture, drift, 100 MG superboy. (Superboyu 200 cc yaptık, ön freni Disk yaptık mahalleden abiye sattık hala biniyorum arada)
Aralarında en iyisi Mc
Çok ciğerli bir Motordu. Güçlüydü, seriydi. Hiç yolda bırakmadı Sağolsun. Ama motor aksamı dışında herşeyi çabuk dağılacak izlenimi veriyordu.
vulture ise
Çekişi gayet iyi. 130 görebilen ve bastım mı giden Motordu. Ama tavsiye etmem o da güven vermiyordu. O hissi yaşatmadı.
125 mh drift ise
Kendi cc'sine göre Çin mallarında en iyi motosiklet diyebilirim. Oda ciğerli motor. Frenleri biraz Zayıf gelmişti bana.
100 MG superboy ise
Yeni başlayacaklar için gayet ideal. Ufak, Kullanıcı dostu, insanı yormayan bi motor. 200 cc yaptık 16-44 Dişli taktık. Motor köpek gibi oldu o ayrı.
Kısacası kardeşim genel olarak şunu Söyleyeyim, illa bu modellerden biri dersen drift al derim. Ama yok ben gerçekten sorun çıkarmayacak. Yağını benzinini koyunca gidecek, yağ eksiltmeyecek, 70le giden kamyonu sollamaya aciz olmayacak bir motor istiyorum diyorsan Tvs Apache al. Ben aldım çok memnunum. Samimi olarak söylüyorum, 65 liralık benzin aldım tam olarak bitmişti benzinim. 593 km gittim yine bitti. Tabi kullanıcıya göre değişir ama bu motoru öneririm. Temizini bulursan kaçırma derim. Titreşim apachede var, ama dışardan hiç binmeden konuşanların dediği kadar değilmiş. Arkada oturan daha çok hissediyor ama Kullanıcı için benim gözümde diğer Çinlilerden farkı yok. Hele bide yarım eldiven takınca tamamdır elinde hiç hissetmiyorsun.
-
Kardeşim prince kullanıyorum 100 cc şehiriçi kullanacaksan süper olur.Çok fazla hız beklemem yakıtı az olsun vergisi olmasın dersen Princeyi tavsiye ederim.
-
osmanico adlı üyeden alıntı
Canım kardeşim, mondial kullandım uzun süre. Sırasıyla mcx, vulture, drift, 100 MG superboy. (Superboyu 200 cc yaptık, ön freni Disk yaptık mahalleden abiye sattık hala biniyorum arada)
Aralarında en iyisi Mc
Çok ciğerli bir Motordu. Güçlüydü, seriydi. Hiç yolda bırakmadı Sağolsun. Ama motor aksamı dışında herşeyi çabuk dağılacak izlenimi veriyordu.
vulture ise
Çekişi gayet iyi. 130 görebilen ve bastım mı giden Motordu. Ama tavsiye etmem o da güven vermiyordu. O hissi yaşatmadı.
125 mh drift ise
Kendi cc'sine göre Çin mallarında en iyi motosiklet diyebilirim. Oda ciğerli motor. Frenleri biraz Zayıf gelmişti bana.
100 MG superboy ise
Yeni başlayacaklar için gayet ideal. Ufak, Kullanıcı dostu, insanı yormayan bi motor. 200 cc yaptık 16-44 Dişli taktık. Motor köpek gibi oldu o ayrı.
Kısacası kardeşim genel olarak şunu Söyleyeyim, illa bu modellerden biri dersen drift al derim. Ama yok ben gerçekten sorun çıkarmayacak. Yağını benzinini koyunca gidecek, yağ eksiltmeyecek, 70le giden kamyonu sollamaya aciz olmayacak bir motor istiyorum diyorsan Tvs Apache al. Ben aldım çok memnunum. Samimi olarak söylüyorum, 65 liralık benzin aldım tam olarak bitmişti benzinim. 593 km gittim yine bitti. Tabi kullanıcıya göre değişir ama bu motoru öneririm. Temizini bulursan kaçırma derim. Titreşim apachede var, ama dışardan hiç binmeden konuşanların dediği kadar değilmiş. Arkada oturan daha çok hissediyor ama Kullanıcı için benim gözümde diğer Çinlilerden farkı yok. Hele bide yarım eldiven takınca tamamdır elinde hiç hissetmiyorsun.
Öğrenci olduğumdan başlangıç için 100 mg superboy daha uygun bana sanki vergisiz ve yakıt tüketimi diğerlerine göre daha az ayrıca fiyatıda uygun. Hız olarak maks yapacağım 120
kovboy03 adlı üyeden alıntı
Kardeşim prince kullanıyorum 100 cc şehiriçi kullanacaksan süper olur.Çok fazla hız beklemem yakıtı az olsun vergisi olmasın dersen Princeyi tavsiye ederim.
Superboy ile Prince farkı ney abi renk olarak kırmızıya biraz zıtımda prince tek renk kırmızıymış. Maksimum 300 km yol yaparım motor nasıl karşılar bunu sence abi
-
Prince ön fren disk, superboy kampana. Superboy güzel motor tavsiye ederim
-
Ciyerli motosikletçiler gelmeden kararını ver diyecektim ki gelmişler ciyeri filan boşver Drift iyidir .
Dipnot: 125 CC Ciğerli olsa kaç yazar.
-
bende superboy almayı düşünüyorum alınır mı uzun yol yapabilir mi uzun yol dediğim 100 kmde mola vererek 300 km gider mi ve 2 kişi rampalarda nasıl olur artık superboyunda on fren disk
-
Konuyu açalı 6 ay civarı olmuş. Bu süreçte ehliyetimi aldım. Motosiklet olarak Mondial 125 MH Drift aldım, bu hafta sonu sigorta, plaka vs. işleriyle uğraşacağım (sıfır). Yardımcı olan herkese teşekkürler
-
Konuyu açalı 6 ay civarı olmuş. Bu süreçte ehliyetimi aldım. Motosiklet olarak Mondial 125 MH Drift aldım, bu hafta sonu sigorta, plaka vs. işleriyle uğraşacağım (sıfır). Yardımcı olan herkese teşekkürler
izlenimlerin nasıl dostum, ihtiyaçlarını karşıladı mı
-
Drift alarak en iyisini yaptığını düşünüyorum, hem sıfır hem performanslı. Hem 2.el hem de performanssız bir motora neden binesinki.
-
hayırlı olsun kolay kolay üzmez 60 bine yaklaşıyor bendeki
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler