10 12 BIN ARASI MOTOR TAVSİYESİ
Reklamlar
-
ÖNCELİKLE SLM LAR BEN 10.000 LE 12.000 ARASI BI MOTOR ALMAK ISTIYORUM AMA IKINCI EL JAPON MU ALMAK DAHA IYI
YOKSA SIFIR MI ALMAK DAHA IYI OLUR SIZCE BENIM ISTEDIGIM 4 SILINDIRLI HAVA SOGUTMALI BI MOTOR
HEM SEHIR İCİNDE HEMDE UZUN YOLDA KULLANABILECEGIM BI MOTOR ARIYORUM SOLE BI BAKTIGIMDA TNT 250ÇİFT SILINDIR GOZUME CARPTI 12BIN CIVARINDA
AMA ALANLAR DA 3 5 BIN KM DE SATILIGA CIKARMIS BI DE SUZİKİ BANDİT 600 YADA 650 ABS Lİ MODELLERINDEN O FİYATLARA 11 13 BIN ARASI BU KIS SONUNDA ALMAYI DUSUNUYORUM YENI SEZON BASLARINDA YATDIMCI OLURMUSUNUZ
SIMDIDEN YORUMLARINIZ ICIN TSKLER.......
Reklamlar
-
Arkadasim bence 10-12 binlerle 4 silindirli makina arama derim o paralara alacagin makina sana buyuk masraflar acabilir benim fikrimce bir veya iki silindirli su sogutmali bi makina dusun derim ben , mesela inazuma
-
10 -12 bin tl seni aldatmasın bu fiyata aldığın bir 4 silindirli muhtemelen 14-15 e mal olur. Uğraştığınla kalırsın bunu bilerek hareket et.
Dediğin araçların temizi ve masrafsızı da vardır muhtemelen ama samanlık içinde iğne ara ki bulasın.
-
EVET ANLADIM SUZUKİ BANDIT OLE MESELA COK ZOR ARKADASIM ALDI 60 BINDE COK TEMIZ AMA 2 3 AY ARADI IZMIRDE BULDU EN SONUNDA TNT ICIN NE DERSINIZ PEKİ OLABILIRMI
-
Cebere 250. Bir de caps locku kapatalım lütfen
-
PEKİ 500 CC LİK VARMI ONEREBILCEGINIZ
-
TNT yi incelemedim bilmem. +250 cc olarak o fiyata sadece 2000-2008 model arası en iyi ihtimalle biraz bakım isteyen (1-2bintl)motosikletler bulursun. Ya da benim gibi yapıp ikinci eli pek olmayan bir motosiklet seçeceksin ki ucuza bulabilesin. Ama satmak istediğinde genelde 4-5 ay uğraşırsın.
Yani nereye tükürsen olmaz. Ya masraflı, ya 2. eli olmayan ya da 250cc bir motosiklet seçeceksin
Not: Admin amcalar kızıyor hepsi büyük harflerle yazma. Okunabilirlikte sıkıntı birde internette hepsi büyük harfle yazmak sayıp sövmek anlamına gelir.
-
yanı 12bın lıra verıcez adam akıllı motor alamıcaz bence hıc mantıklı deyıl soledıgın imazuma lar bıle bu fıyatlardaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------
gene kendı kararımıza kaldık anlaşılan
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------
hala beklemedeyim bı karar veremedim yardımcı olak ısteyen yokmu acabaa
-
-
hangi evrendeymiş acaba bu 4 silindir hemen hemen 3,5 - 4 litre yakan 600'lükler ?!
-
BMW F650GS veya suzuki inazuma derim..
-
surcu adlı üyeden alıntı
hangi evrendeymiş acaba bu 4 silindir hemen hemen 3,5 - 4 litre yakan 600'lükler ?!
yaşadığınız evrende tabi siz başka yerdesiniz sanırsam gözlüklerinizi takarsanız 250 cc lik 3.5-4 lt ibaresi 600lük için ona yakın anlamında yazdığını bizati kendi gözlerinizle görürsünüz
-
ali0606 adlı üyeden alıntı
PEKİ 500 CC LİK VARMI ONEREBILCEGINIZ
Suzuki Gs500 cafe racer var elimizde Renginden tasarimina kadar sana ozel yapip teslim edebiliriz. Mekanik aksam sifirlandigi icin rodajinu bile sen yapacaksin. Bu firsat kacmaz
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
bılmem valla cok kararsız kaldım sımdı sole arkadaşım aldı bandıt 650 s 2006 model 50 bın de 13 500 e bende bırtane buldum ızmırde 12 500 ıstıyor ımazuma ya gelınce aldığım motor bastınmı gıdecek bı makıne olsun ıstıyorum cunku o kadar para baglıyacaz ve satmak ıcınde almıyorum omurluk bınmek ıcın ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:22 ----------
BMW F650GS lerede bakıyorum ama parça konusu bıraz dusunduruyor benı aşırı pahalı cunku suzukı ona bakarak bıraz daha az dıye bılıyorum
-
Kimsenin sormadığı soruyu sorayım; ilk motor mu olacak yoksa tecrübe var mı ?
-
o paraya inazuma al derim hatta alabiliyorsan sıfır al 4 silindir için para yapana seni bayaa idare eder
-
evet deneyımım ehlıyetım herseyım var 8 yıldır motor kullanıyorum
-
üstüne koy ybr al gitsin!
-
10 12 bın lıradan bahsedıyoz kardeş ne ybr sııı anlamadım
-
Biraz daha zorla cbf600 alsan iyi olur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)