Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bu durumda ne tercih etmeliyim?

REKLAM ALANI

Arkadaşlar merhaba,
    İlaç firmasında çalışıyorum, haftasonları binmek için ve yazın tatillerde binmek için bir motosiklet alacağım,
    6 senedir aktif araç kullanıyorum ve ayrıca bisiklet kullanıcısıyım,
    Yaklaşık 1 yıl önce motosiklet ehliyeti aldım kendime,
    Daha önce hiç motosiklet tecrübem olmadı kullanmayı hiç bilmiyorum,
    Forumda bol bol konu okudum herkes başlangıçta 125-250 cc arası alın öğrenin demiş,
    Ancak şöyle bi sıkıntım var 115 kiloyum boyum 1.94 o segmentteki motorlarda çok iri kalıyorum,
    Gözüm Yamaha dragstar 650 deydi oda alçak geldi görüntüsü Bende Transalplere bakmaya başladım,
    15-18 bin arası bütçem var Transalpleri kullanan herkes cok iyi yorumlar yapmış, sadece yakıttan şikayet edenler var,
    Kafam çok karıştı.Bu konuda sizlerin değerli fikirleri benim için çok önemli.
    Herkese şimdiden teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    Honda crf 250 tam senlik

pompei - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    APRILLA ATR-7011
    Kısa dönem binicisiyseniz scooter düşünebilirsiniz şöyle 250 bir maxiscooter sizi keser gibi geliyor.xmax250 olur joymax olur bunlar size ideal gibi geldi.Vitesli olsun derseniz inazuma 250 konforlu ve baba bir motordur.

Scooter düşünmüyorum teşekkürler sizce Transalp başlamak için sıkıntılımı olur oyle hız tutkum falan yok,

Alıntı veliakbel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Scooter düşünmüyorum teşekkürler sizce Transalp başlamak için sıkıntılımı olur oyle hız tutkum falan yok,
    Transalp'i başlangıç için önermem,trafiği iyi kavramak için bence hem paranızı hak edecek hem de az yakacak kullanımı kolay bir motor ile başlayın derim.Öyle görüntüye ilk 1 sene çok bakmayın.Racing isterseniz 125 ya da 250 lik çok model var.R25'i inceledim çok güzeldi tavsiye ederim,adamlar gerçekten çok güzel motor yapmışlar.Bunun dışında CBR250R da çok güzel.

Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 ve Honda Shadow 600
    Gis akademi gibi bir yere giderseniz istediğiniz motor ile başlayarak o motor ile eğitim alabilirsiniz

pompei - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    APRILLA ATR-7011
    İnternet üzerinden sizin yorumunuza bakarak gidin alın demek çok abes olur hele sizin benim yorumuma bakarak büyük motor almanız dahada abes olur bir kişinin vebalini almakla eşdeğer o yüzden genelde küçük motorlarla başlaması tavsiye edilir.Şöyle yapabilirsiniz transalp alamdan önce bir tanıdık vs küçük motor kullanın kendinizi sınayın sonra eğitimler var bunlara gidin kendi kararınız verin.Eğitmenlerde yönlendireceklerdir sizi.

A.Türker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Eğitim aldıktan sonra kararınız daha da netleşir. Önce eğitim alın.

Teşekkürler arkadaşlar yakın illerde eğitim araştırıyorum şu an çok sağolun.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)