Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Regal raptormu yoksa Keeway super shodowmu karar veremiyorum?

REKLAM ALANI
    cbrhalil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor siyah inci 34 AZ 6983
    Arkadaşlar Merhaba ;
    Yaklaşık 2 aydır motor almak için araştırma yapıyorum, uzun yol yapacağımdan dolayı cruser tarzı motor almak bana cazip geldi (fiyatıda etkili oldu tabi), cumartesi gunu Regalin bayisine gittim ve motoru gördüm çok hoşyum gitti burdada zaten topiğini devamlı takip ediyorum, ama eve dönerken keeway bayisinide ugradım bugün için super shodow modelinin satışa sunulacağını söylediler, bu modelin muadillerini fuarda inceleme imkanım olmuştu, tabi benim içimede kurt düştü çünkü keeway her ne kadar servis noktasında şikayetler olsa da macaristan ürünü ve belli bir kaliteye sahip gerçi regalin kaliteside ortada yani başa baş gidiyor diyebiliriz, sizlerden ricam tecrubelerinize dayanarak hangisi tavsiye edersiniz rahat sürüşü ve arızalarıyla baş ağrıtmaması gibi... Bu konuda tecrübelerinize ve yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
    YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SAKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    Biraz el tamir tutuyorsa keway ile uzun yol yapılabilirmiş.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Kanuni ne kadar Türk malıysa, Keeway o kadar macar malıdır.

Keeway supershadowun benzerini geçen inceledim. Açıkçası beni boyut ve işçilik olarak tatmin etmedi. İçin için zamanında Supershadowu beklemeye dayanamayıp regal aldmamdan dolayı sevindim.
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

cbrhalil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor siyah inci 34 AZ 6983
    evet super shodow biraz boş geldi banada regal daha dolu dolu peki regalin parçaları ne durumda pahalımı ve alır almaz neler yapmam lazım bi değişikliğe (parca konusunda buji vs.) gerek varmı?
    YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+

beyazm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    regal raptor 2006
    kardes inslallh hayırlısı olur ama benim tafsiyem regal almandan yana ben aldıktan sonra hiç bir sekilde sorun yasamadım hatta arka lastik dahi yakabilirsin garantisini veriyim

f-ender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gv 250--haojin as150
    regal derim kullanıcıları çok memnun ki birçok kullanan tanıyorum.keeway supershadow ise zaten söylendiği tarihten 5 ay geç geldi ayrıca daha motor gelmeden zam yaptılar eğer ben ikisi arasından seçim yapacak olsaydım kesin regal derdim tereddütsüz...

Motosikleti
    Artık Yok...
    yapılan kıyaslama bile bence yanlış regalin topiğine gidip okursan en ufak daha bir sıkıntı çeken yok motordan ehr kez öve öve bitiremiyor.

özellikle her kezde uzun yol yapıyor. super shadow u gördüm cılız çelimsiz bir motor hiç bir özelliğide yok özelliği olmayan bir motoru kriterlere katman bile bence yanlış.
    regal-doradov5-zealsun 150-19 bunlara bak derim

SAKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    Regal raptor kaç para birde resim koyabilirmisiniz.

Motosikleti
    motosiklet modelleri forumunda regalle ilgili her türlü fotoğraf bilgi ve kullanıcı fikirleri mevcut isterseniz bi oraya bakın.

aytskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eğer tarzım cruiser olsaydı hiç düşünmeden Regal Raptor alırdım ben bu makineyi kullandım kullanması çok zevkli artık sıkçada görebiliyorum akü sorundu onuda halletmişler daha ne...

cinedev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Masai grand eagle 250

Uzun sure Regal alsam diye bakinip sonra Supershadow mu acaba deyip beklemekten sikildiktan sonra Masai Grand Eagle aldim. Bir bakmanizi oneririm. 1 haftada 600Km yol yaptim sehir ici ve sehir disi. Fiyat performans acisindan bence bir bakin.

serdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F/05
    Regal Raptor kim satıyor? Türkiyeye geiren kim arkadaşlar, web sitesi falan varmı?
    [B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]

camadan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XTZ 1200 Süper Tenere
    yellowrock - sarıkayalarhttp://www.yellowrock.com
    KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE

serdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F/05
    Alıntı camadan adlı üyeden alıntı
    yellowrock - sarıkayalarhttp://www.yellowrock.com
    teşekkürler bilgi için
    [B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]

Motosikleti

Tifosi12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    radyatörlü motor her zaman daha iidir,, bildiğim kadarıyla regal su soğutmalı
    [B][SIZE="2"][COLOR="Red"]DİDİ[/COLOR][/SIZE][/B]
    "BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYET BENİM KARAKTERİMDİR.."

Hammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    Düşünme bile RR al.

En azındadn denenmiş bi motor.Kullanıcıları memnun,performansı gücüne göre tatmin edici.

Supershadow ise tam bir kapalı kutu.İlk görenler kötü izlenimler aktardı.

Tutulur mu tutulmaz mı belli değil.Bir de insanları çok oyaladılar.Gelmemiş motora güya aylarca fiyat avantajı uyguladılar.

Parçası ne olur belli diil.Çok satılan Superlight ta bile ithalatçı şirket servis sorunu yasıyor.

Sadede gelelim.Sen RR al.
    "Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

infrared - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor 250cc Su Soğutmalı [34 GS 0912]-1350km
    Alıntı cbrhalil adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar Merhaba ;
    Yaklaşık 2 aydır motor almak için araştırma yapıyorum, uzun yol yapacağımdan dolayı cruser tarzı motor almak bana cazip geldi (fiyatıda etkili oldu tabi), cumartesi gunu Regalin bayisine gittim ve motoru gördüm çok hoşyum gitti burdada zaten topiğini devamlı takip ediyorum, ama eve dönerken keeway bayisinide ugradım bugün için super shodow modelinin satışa sunulacağını söylediler, bu modelin muadillerini fuarda inceleme imkanım olmuştu, tabi benim içimede kurt düştü çünkü keeway her ne kadar servis noktasında şikayetler olsa da macaristan ürünü ve belli bir kaliteye sahip gerçi regalin kaliteside ortada yani başa baş gidiyor diyebiliriz, sizlerden ricam tecrubelerinize dayanarak hangisi tavsiye edersiniz rahat sürüşü ve arızalarıyla baş ağrıtmaması gibi... Bu konuda tecrübelerinize ve yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim

Keeway geldi mi ki piyasaya? Olmayan bir motosiklet su anda.. Ben RR derim..
    Asagidaki imzamdaki linklere bak.!
    Chopper/Cruiser'ların Karşılaştırılması (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11014) --- anket>>>>>>http://www.motosiklet.net/forum/show...557#post210557
    -----ANKET Regal Raptor (250cc)'unuz Kaç km'de (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17733 )

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    burada amerika'yı tekrar keşfedeceğimize sen bir regal raptor topiğine uğra ve bilgi deryasına açıl
    forumlar/motosiklet modelleri/dadyw250e vs vs isimli bir topik...
    May the Force be with McLaren Mercedes

duslemek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honca CBF 150
    Ben RR alalı 4 ay oldu motordan çok memnunum 2.500 km oldu izmir de (cetincan ticaret) servisi cok iyi en ufak şikayetlerimi hemen giderdiler
    motorun rodajıda bitince vibrasyon cok azaldı bu motoru almamı sitede kullananların yazdıkları oldu gercekten en iyi kararı yaptıgımı dusunuyorum regalin aynı ozelliğine sahip aynı fiyata baska bir motor yok
    Özgür Ak / İzmir-Hatay
    HONDA CBF 150 Simsiyah

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler