SkyTeam ST200 mü / Zongshen Gy200 mü
-
05 Haziran 2006, 06:59
Tüm Arkadaşlara kazasız ve sorunsuz sürüşler dilerim
İsmim Hakan siteye yeni üye oldum. Zongshen ve Skyteam alımı konusunda sağlamlıkları hakkında bilgiye ihtiyacım var. Güzel bir tesadüf eseri her iki motoru da kısa turlarla olmak üzere aynı gün deneme fırsatı buldum. Kullanımdaki karakter farklılıkları dışında beni esas ilgilendiren arazide ve motorun uzun süreli kullanımdaki olulu ve olumsuz yanları.
Her iki markayı da kullanan arkadaşlardan acil yorumlarını bekliyorum(arazideki deneyimi ve yapılan maks. km + hız) çünkü iki marka satıcısından kısa süreli(malum döviz artışı) opsiyon ile pazarlık yaptım.
Sevgiler...
Reklamlar
-
05 Haziran 2006, 16:31
sky team için motovirus.com daki forumlarda 100 sayfayı geçkin yazı var aradığınız tüm cevapları ve deneyimli kullanıcıları orda bulabilirsiniz.
-
23 Haziran 2006, 18:51
skyteam kullanmadım fakat benım motorum as200gy-2 ve cekıs ve ataklık konusunda cok memnunum su an
-
02 Ağustos 2006, 23:28
dostum birazdaha şehir içine ve günlük kullanıma yatkın olsun dersen zonkşayn ama ben sıkaytim kullanıyorum arazide dağ keçisi gibi zaten lakabı da bu
şehir içi ve uzun sürüşlerde yorar, artçı için tam bi çile, benzin deposu plastik, yerden çok yüksek dolayısıyla ağırlık merkezi yukarda buda viraj ve frenajda olumsuz
amaaa araziye çıktığın zaman tekerleklerin yere bastığını yada hava olduğunu anlıyamıyosun bile çekişi mükemmel 2. viteste tekteker yapabilirsin ön amortisör ters arazide buda fayda sağlar ve 200cc klasmanında Türkiye birincisi modifiyeye uygun bence sınıfında fiyat/performans oranı en iyi motor
tavsiyen alışana kadar çok dikkatli ol başka motorlardan geçişte zorlanabilirsin
-
10 Ağustos 2006, 23:48
bu forumun takipçiyok galiba
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler