Arkadaşlar sıfır motor çıkartıcam sizde mondial driftmi yoksa lifan emisol mu almalıyım kullanan arkadaşlardan yorumları bekliyorum
Arkadaşlar sıfır motor çıkartıcam sizde mondial driftmi yoksa lifan emisol mu almalıyım kullanan arkadaşlardan yorumları bekliyorum
Dostum mondial kullanıcısına sorarsan drift der lifan kullanıcısına sorarsan lifan der önemli olan senin ne dediğin yani git bayiye git driftin üstüne otur bir parça kalitesine bak detaylara bak sonra git lifana bide emisolun üstüne otur bak kalitesine hangisi içine sinerse onu al yani bunu sormanın anlamı yok herkes kendine göre cevaplar önemli olan senin içine sinen motor.
İyi Forumlar...
Çinli konusunda bence performans fazla ön plana çıkamıyor gibi.Tepkileri biraz çekebilir bu lafım ama sonuçta bunlar 100-200 cc aralığı.Ne performans farkı olabilecekki bunlar zx10r la mt-07 değil. Onun için içine sinene bak.Hangisinin üzerindeyken daha çok hoşuna gidiyorsa bence de ona bak.Zaten yeterince kaliteli motorlar(Çinliler arasında).
emisol kullaniyorum. drift hiç kullanmadım. sormak istediğin şey olursa cevaplarım.
drift iyidir ataktır az yakar sınıfına göre çok kaçar parçası ucuz tamiri kolay şehir içi kullanımda çin 125cc lerin liste başı illa ikisinden biri dersen drift derim
Selam dostum, perşembe günü babamla motosiklet bakmaya gittik. Bulunduğum yerde motosiklet satan çok az yer var. Neyse konuya dönelim, baktığım modeller arasında bütçeme uygun 2 model arasında kaldım.Dirft ve Em150L(emisol) Drifti seçtim ve siparişimi verdim.;
-Drift;
*İlk oturuşta deponun dizleri sarması Lifana göre daha güzel.
*Performans olarak az da olsa daha üstün.(Benim için çok önemli değil bunkonu aslında)
*Yedek parça bulunabilirliği çok daha yüksek, çünkü bulunduğum yerde çok sattı.
*Koltuk daha yumuşak
*Vites geçişleri daha güzel
*Fiyat:3500TL
Gelelim Em150L;
*Tip olarak bence driftten daha güzel.
*Kullanıcı yorumlarından okuduğum kadarı ile 0 titreşim, üstübde cbf motoru olduğu söyleniyor.
*Üzerine oturdum ve şok oldum doğrusu, parça kalitesi hiç beklediğim gibi değil.Elciklerde kumandalarda bi kalitesizlik hakim.
*Boyutları ufak, tam benim boyuma göre aslında.(170)
*jikle elcikte, güzel bi detay.
*Üzerinde saçma sapan yapıştırmalar var.
*Fiyat:3750TL
Bu yazdıklarımı kendim okusam gider Em150L alırdım. Ama bilmiyorum drift daha çok içime sindi, ve siparişini verdim. İnşAllah doğru bir karar vermişimdir.Sen de sana hangisi uyarsa onu al, hayırlı olsun.
motor bloğu konusunda drift üzmez lifanı bilmiyorum
Lifan em150l yi uzun bi sure kullanma firsati buldum kullanim tarzi drifte gore daha cok hosuma gitmisti dusuk devirde max tork vermesi ve titresimin daha az olmasi beni en cok cezbeden ozelliklerinden bir kaçı... lifanda söyle bir sorunla karsilastik yuksek devirli kullanimda hep yag eksiltti
titreşim 'sıfır' değil. çok az. en azından benimki öyle. cbf150'de yapıldığı gibi depoya bozuk parayı dik koysam devrilir. ama gerçekten az titriyor. diğer motorların yorumlarında okuduğum gibi belirli devirlerde veya hızlarda aynaların netliğini kaybetmesi gibi bi durum yok.
lifan daha kaliteli en aznıdan. mekanik açıdan
Arkadaşlar emisole bindim defalarca fakat drifte binmedim acaba uzama hızı olarak pek fark varmı tek öğrenmek istediğim bu ?
1-2 daha koy hindistan ve japonlara bak
Bajaj boxer sıfırı 3000 tl 12 beygir gücünde hintli
3750 liraya temiz 2013 Tvs Apache alabilirsin hocam. Ille de Sıfır olsun demiyorsan. Performans ise performans, Ciğerli motor gerçekten. Ille de bu ikisi arasından diyorsan drift derim hocam.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)