shark skwal - nolan n86 ve shark s700s de vardı kafamda ama s700s'i bulamıyorum. o yüzden vazgeçtim.
bütcem en fazla 1000tl civarı. iki kask arasında kararsızım. kullananlardan yorum alabilir miyim?
fiyatları skwal 800, n86 600 civarı.
shark skwal - nolan n86 ve shark s700s de vardı kafamda ama s700s'i bulamıyorum. o yüzden vazgeçtim.
bütcem en fazla 1000tl civarı. iki kask arasında kararsızım. kullananlardan yorum alabilir miyim?
fiyatları skwal 800, n86 600 civarı.
shark speed-r alsan daha iyi olur aslında? ama o 1200TL civarı bir fiyata geliyo ama hazır iyi bi kask alıcaksan üstüne 200 daha koyup speed-r alman daha mantıklı ama illa ikisinden birini alıcam diyosanda nolan n86 derim ben
2 kask arasında kararsız kaldıysan Nolan N86 al derim ama 1000 tl bütcem var demişsin alitez arkadasın dedigi gibi 200 tl daha koyabilirsen shark speed-r al. yada AGV K5
bunlardan önce speed-r bakmıştım zaten hocam ama m beden hiç bi yerde bulamıyorum. ocakta gelecekmiş :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:02 ----------
shark skwal'daki led olayı güzel bi şey mi bilemedim. nolan'da da n-com özelliği var sanırım artı olarak
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------
scorpion exo500, zorlarsam exo2000 de alanıma girdi :D
İcon airmada,HJC is17 ve airoh T600 modellerinede bi bakmanı öneririm.
Kafana en güzel hangisi oturuyor ise onu al. En önemlisi rahat etmen. Çene boşluğu tam oturması önemli şeyler. Dene hangisinde rahat edersen en iyisi o. Bence
O zaman hiç düşünmeden shoei gt-air
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)