Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

RKS 150-HYOSUNG GT250-BAJAJ PULSAR 150NS

REKLAM ALANI

Herkese merhaba.Seneye yaza kadar motor almak istiyorum bütçem max 5-6 bin boyum 1.85 üniversitede okul yurt arası kullanmak istiyorum ara sıra ufak geziler istiyorum. Benim hususlarım çok arıza çıkartmasın yolda bırakmasın. Şu modeller arasında kaldım
    RKS titanic 150 Hyosung gt250 Bajaj discover 150S bajaj pulsar 150ns(bu sene dağıtılacak) Derbi etx 150 Yamaha Ybr 125 Lifan KP150

Siz hangisini neden önerirsiniz açıklarsanız teşekkür ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    PysLre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25-2015
    Ben Ybr ile derbi arasında kalırdım. Ybr kullanmışlığım var güzel motor ikinci eli var servis ağı desen oda heryerde var. Sorun çıkarmaz. Derbi etx kullanmadım ama güzel motora benziyor. İkisinden birini seçebilirsin. Her ikiside iyi bir seçim olur senin adına
    Tugay Boruzan. Çanakkale'den Selamlar.

Alıntı PysLre adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Ybr ile derbi arasında kalırdım. Ybr kullanmışlığım var güzel motor ikinci eli var servis ağı desen oda heryerde var. Sorun çıkarmaz. Derbi etx kullanmadım ama güzel motora benziyor. İkisinden birini seçebilirsin. Her ikiside iyi bir seçim olur senin adına
    tavsiyen için sağol
    Bajaj 150ns fena mıdır?

Mardin İl Temsilcisi CompanERROR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X TREME MAX 2014 - Pulsar 200NS 2014
    Derbi etx güzel motora benziyor bir ara videolara filan bakmıştım. Ama pulsar hepsinden iyi güzel ve az yakıp çok kaçar. Hyosung parça sıkıntı ortalık malı olmuş garibim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler