RKS 150-HYOSUNG GT250-BAJAJ PULSAR 150NS
Reklamlar
-
21 Ağustos 2015, 15:20
Herkese merhaba.Seneye yaza kadar motor almak istiyorum bütçem max 5-6 bin boyum 1.85 üniversitede okul yurt arası kullanmak istiyorum ara sıra ufak geziler istiyorum. Benim hususlarım çok arıza çıkartmasın yolda bırakmasın. Şu modeller arasında kaldım
RKS titanic 150 Hyosung gt250 Bajaj discover 150S bajaj pulsar 150ns(bu sene dağıtılacak) Derbi etx 150 Yamaha Ybr 125 Lifan KP150
Siz hangisini neden önerirsiniz açıklarsanız teşekkür ederim
Reklamlar
-
21 Ağustos 2015, 15:39
Ben Ybr ile derbi arasında kalırdım. Ybr kullanmışlığım var güzel motor ikinci eli var servis ağı desen oda heryerde var. Sorun çıkarmaz. Derbi etx kullanmadım ama güzel motora benziyor. İkisinden birini seçebilirsin. Her ikiside iyi bir seçim olur senin adına
Tugay Boruzan. Çanakkale'den Selamlar.
-
21 Ağustos 2015, 19:02
PysLre adlı üyeden alıntı
Ben Ybr ile derbi arasında kalırdım. Ybr kullanmışlığım var güzel motor ikinci eli var servis ağı desen oda heryerde var. Sorun çıkarmaz. Derbi etx kullanmadım ama güzel motora benziyor. İkisinden birini seçebilirsin. Her ikiside iyi bir seçim olur senin adına
tavsiyen için sağol
Bajaj 150ns fena mıdır?
-
21 Ağustos 2015, 19:08
Mardin İl Temsilcisi
Derbi etx güzel motora benziyor bir ara videolara filan bakmıştım. Ama pulsar hepsinden iyi güzel ve az yakıp çok kaçar. Hyosung parça sıkıntı ortalık malı olmuş garibim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler