Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Daelim Roadwin 250 vs Megelli 250R

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Rks150/Cbr125r/Gt250r/R125
    Merhaba arkadaşlar, bütçe gereği bu iki motor arasında tercih yapmalıyım. Motorların artı ve eksi yönlerini, hangi motor iyidir hangisi kötüdür nedendir gibi vs. tavsiye ve fikirlerinize ihtiyacım var lütfen tarafsızca yorum yapalım. Herkese kazasız belasız sürüşler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

merhaba ben de bu modelleri değerlendirmeye aldım ancak çok bir fikrim olduğu söylenemez.tek bildiğim megelliyi 3 gün boyunca kullanan bir arkadaşımın söylediği titreşim ve şasesinin zayıf olması sorunu.bir de yanlış bilmiyorsam megelli üretimden kalkmış.ileride sorun olabilir yedek parça vb. belki.bunları da bir düşün derim.yoksa şekil olarak 2si de çok güzel ben oyumu megelliye verirdim sırf şekil olsa kriter.

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Ikisi de çöp ve eski teknoloji , megelli 0 üretimi durdu. Satanlar rahat nefes alıyor.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Megelli çöptür, diğeri güzel motor ama alırsan elinde kalır. Şunun distribütörü değişse de firma rahatlasa...

Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 ve Honda Shadow 600
    Kısıtlı bütçeni çöpe atma

Motosikleti
    Yamaha YZF R6
    Bir motosikletin iyi veya kotu oldugunu anlamak istiyorsan sahibindene gir ilan tarihine bak o zqman anlarsin ki 4 5 ay yayinda kalip yinede satilmiyor bu motosikletler kardesim benimde butcem kisitli ama seninki kadar degil benimde 8 9 bin butcem var ve sana tavsiyem megelliyi salla alirsin binersin ama satmasi zor ha sunuda ilave edeyim megelli kotudur demiyorum ama satilmiyor kotu yanlarindan dolayi. Alirsin bakimlarini yaparsin binersin bu her mekanik cihaz icin aynidir sen git 7 serisi bmw al ama bakim yapturma ne olur o bmw ? Ben hyosung dusunuyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)