Daelim Roadwin 250 vs Megelli 250R
Reklamlar
-
21 Ağustos 2015, 03:03
Merhaba arkadaşlar, bütçe gereği bu iki motor arasında tercih yapmalıyım. Motorların artı ve eksi yönlerini, hangi motor iyidir hangisi kötüdür nedendir gibi vs. tavsiye ve fikirlerinize ihtiyacım var lütfen tarafsızca yorum yapalım. Herkese kazasız belasız sürüşler.
Reklamlar
-
30 Ağustos 2015, 04:51
merhaba ben de bu modelleri değerlendirmeye aldım ancak çok bir fikrim olduğu söylenemez.tek bildiğim megelliyi 3 gün boyunca kullanan bir arkadaşımın söylediği titreşim ve şasesinin zayıf olması sorunu.bir de yanlış bilmiyorsam megelli üretimden kalkmış.ileride sorun olabilir yedek parça vb. belki.bunları da bir düşün derim.yoksa şekil olarak 2si de çok güzel ben oyumu megelliye verirdim sırf şekil olsa kriter.
-
30 Ağustos 2015, 09:25
Ikisi de çöp ve eski teknoloji , megelli 0 üretimi durdu. Satanlar rahat nefes alıyor.
-
30 Ağustos 2015, 10:39
Megelli çöptür, diğeri güzel motor ama alırsan elinde kalır. Şunun distribütörü değişse de firma rahatlasa...
-
30 Ağustos 2015, 11:03
Kısıtlı bütçeni çöpe atma
-
30 Ağustos 2015, 13:32
Bir motosikletin iyi veya kotu oldugunu anlamak istiyorsan sahibindene gir ilan tarihine bak o zqman anlarsin ki 4 5 ay yayinda kalip yinede satilmiyor bu motosikletler kardesim benimde butcem kisitli ama seninki kadar degil benimde 8 9 bin butcem var ve sana tavsiyem megelliyi salla alirsin binersin ama satmasi zor ha sunuda ilave edeyim megelli kotudur demiyorum ama satilmiyor kotu yanlarindan dolayi. Alirsin bakimlarini yaparsin binersin bu her mekanik cihaz icin aynidir sen git 7 serisi bmw al ama bakim yapturma ne olur o bmw ? Ben hyosung dusunuyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)