Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

KYMCO Agility 125 mi yoksa HONDA SCV 100 F BEAT mi?

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    kayınço ile en çok kaç km yaptınız??
    ne kadar yakar??
    en son kaç görür??
    ne gibi arızalar çıkarttı??
    vs vs...

bana bu konuda cvp verecek arkadaslara şimdiden teşekkür ederim..
    4 dörtlük demeyin elbet vardır bi sorunu ama ben hiç sorun yasamadım diyosanız ne mutlu ALLAH kaza bela vermesin tamirci yüzü görmezsiniz inş..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    konforsuz lastıklerı kotu benım bıldıklerım bunlar
    İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne kadar yakar??
    en son kaç görür??
    vs vs...

4 dörtlük demeyin elbet vardır bi sorunu ama ben hiç sorun yasamadım diyosanız ne mutlu ALLAH kaza bela vermesin tamirci yüzü görmezsiniz inş..
    Kymco'cuların Sohbet Mekanı'nda bazı bilgiler yer alıyor.

Ya da forumda "Kymco" diye arama yaparsan ulaşabilirsin bazı bilgilere.
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    ben bi çırpıda şahsi düşüncelerinizi sormuştum..

buraxdj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800 / Honda Msx 125
    ne kadar yakar??
    en son kaç görür??
    vs vs...

Şuan tam 900 km deyim...

Rodajdayken 5.5lt depo ile 180 km yaptı. Sakin kullanım. Rodaj bitince 200 e çıkar tahminim. Agresif kullanımda,ani kalkış ve artistik patinaj,tek teker durumlarında bu 160km ye iner tahminimce..

Son hız denemesi yapmadım , çok rahat 120 gören bir arkadaşım var,130 gördüğü de iddia edilmekle beraber pek tavsiye edilmemekte.

Aldığım günden beri tek marş,300 km bakım haricinde hiç servise gitmedim.Sanırım gitmemde.

Bir kere belediye çukuruna düştüm,minicik bi çiziğim oldu (nazar) kaldırdım çalıştırdım yola devam.

Rodajım bitmek üzere , 1000 km bakımdan sonra Kymco cuların Sohbet Mekanı bölümünde görüşlerimi yazacağım.

Eksi olarak kayan lastikler dicem fakat her motor yada araçta yeni alındığında lastik değiştirilir. Bu hıza ve kıvraklığa o lastikler az geliyor

Aynalar küçük,değişmeli.

Süspansiyon sert,ama virajda yatmak için şart. Ben hiç yumuşak süspansiyonlu bi spor araba görmedim mesela.

Bundan sonraki Agility sohbetleri ise , neresini boyasam,nereye gitsem,ne taktırsam,çanta alsammı şeklinde ;)

Yokuş çekişi mükemmel !

Arkanızdaki artçı kalkışlarda mutlaka sıkı tutunmalı ;)
    Youtube : Burax Yolda
    Mototaş Aş. çalışanı

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Agility'nin lastikleri kötü ama o kadarda kötü değil bence

Gerçi ben dağ taş işlerine girdiğim için bu tip bir lastik işime geliyor

Şaka bir yana düzgün bir frenleme yapılırsa çokta tehlikeli olmuyor ama panik halinde sadece önü veya sadece arkayı sıkınca cumburlop kayıyor tabi.

Nasipse bugün dağ taş çıkacağım gene...
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

Motosikleti
    Kymco Agility
    ne kadar yakar??
    en son kaç görür??
    vs vs...

En çok hiç durmadan 60 km yaptım.
    Km'de bugünün fiyatlarıyla 9,8kuruş yakıyor.
    Çok şükür hiçbir arız çıkartmadı.
    En son (80 kiloyum) 115 civarı gördüm. Belki dahada giderdi ama tırstım açıkçası.

Benim tekerlekler maşallah kaymıyor. Gayet iyi durumdalar. Süspansiyonlar sert ama yol tutuşta buna bağlı olarak gayet sağlam.
    Bence Agility'nin tek problemi aynaları. Acilen değişmeli.
    ::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    Alıntı buraxdj adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şuan tam 900 km deyim...

Rodajdayken 5.5lt depo ile 180 km yaptı. Sakin kullanım. Rodaj bitince 200 e çıkar tahminim. Agresif kullanımda,ani kalkış ve artistik patinaj,tek teker durumlarında bu 160km ye iner tahminimce..

Son hız denemesi yapmadım , çok rahat 120 gören bir arkadaşım var,130 gördüğü de iddia edilmekle beraber pek tavsiye edilmemekte.

Aldığım günden beri tek marş,300 km bakım haricinde hiç servise gitmedim.Sanırım gitmemde.

Bir kere belediye çukuruna düştüm,minicik bi çiziğim oldu (nazar) kaldırdım çalıştırdım yola devam.

Rodajım bitmek üzere , 1000 km bakımdan sonra Kymco cuların Sohbet Mekanı bölümünde görüşlerimi yazacağım.

Eksi olarak kayan lastikler dicem fakat her motor yada araçta yeni alındığında lastik değiştirilir. Bu hıza ve kıvraklığa o lastikler az geliyor

Aynalar küçük,değişmeli.

Süspansiyon sert,ama virajda yatmak için şart. Ben hiç yumuşak süspansiyonlu bi spor araba görmedim mesela.

Bundan sonraki Agility sohbetleri ise , neresini boyasam,nereye gitsem,ne taktırsam,çanta alsammı şeklinde ;)

Yokuş çekişi mükemmel !

yaa ben cok merak edıyorum bu agılıtylerde hıc sorun olmazmı yaa

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı celıl ybr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaa ben cok merak edıyorum bu agılıtylerde hıc sorun olmazmı yaa
    kayınco taywan malı herkes kayıncoyu çok met ediyo agility bws den bile sağlam diyolar oysa ben bws ile ormanda motokros yaptım banamısın demedi agility bu kadar hor kullanmaya dayanırmı bilmem bws ile merdiven bile indim kaldırımdan hopladım tık yok bi ara tekrar bws almayı düşündüm ama şimdi gönlüm aeroxdan yana..

arkadaslar bilgilendirdğiniz için binlerce teşekkür demekki agility kimseyi yarı yolda bırakmas..

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    bak burdada adam balçık show yapıyo http://www.youtube.com/watch?v=QgNivXIoLBw

Motosikleti
    KYMCO AGİLİTY 125
    Alıntı buraxdj adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şuan tam 900 km deyim...

Aynalar küçük,değişmeli.

Yokuş çekişi mükemmel !

slm kardeş bende agility aldım 3 ay oldu 1374 km de full depo ile 100 enfazla 105 km gidiyo sakın kullanım 50-60 niçin acaba götürdüm servise rodajı dolsun bakalım dedi arkadaşlar 170 rahat gidiyo dedim okadar gitmez falan dedi geçiştirdi galıba canım çok sıkılıyo bu duruma sanki 2zamanlı bws gibi yakıyo 100km full depo çok az yanı sakın kullanım üstelik

honda beat

arkadaşlar bende yeni motor kullananlardanım ve ilk defa bi motorum oldu ve ben honda beat aldım Allah utandırmasın..

sudabatmayanadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HERO HUNK
    Alıntı NANDO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende yeni motor kullananlardanım ve ilk defa bi motorum oldu ve ben honda beat aldım Allah utandırmasın..
    lütfen zamanla pişman olursan yaz nedeni 125 lik kymco agılıty almadığın için şimdi belki olmassında biraz surat yapmaya alıştığın zaman eminim kendi kendini yersin agılıty almadım diye zira agılıty ler yanından vızır vızır geçerken belki aklına şu gelecek dünyanın parasını verdim hondaya ama benimkinden ucuz agıility bile beni geçiyor diye belkide senin durduk yerde piskolojin bozulacak sakın yanlış anlama böyle bir duygu yaşarsan en güzeli bir kymco ile takas edersin ama üste para istersede karışmam motorun hayırlı olsun

twona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX 400 & Bajaj BOXER 150
    Alıntı celıl ybr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak burdada adam balçık show yapıyo http://www.youtube.com/watch?v=QgNivXIoLBw
    o motor benim kullanada benim.boluda akkayalar orası

arkadaşlar şu çok saçma, süspansiyonmu sert diye bir motora nasıl kötü dersiniz. ss lerinde süspansüyonu sert şimdi onlarda kötü motormu? şöyle diyebilirz. agility avrupa yollarına daha uygun bir motor. sert süspansiyonu sayesinde yol tutuşu ve virajları çok iyi. son sürat olarak ben tek kişi (83 kiloyum) rüzgarsız yoklda 107 bayır aşşağıda 125 yaptım. bir depo eoknemik kullanımda 165 km sürekli gaz açık gittiğimdede 105 km yaptım ama 2 kişiydim. merak edilen bir şey varsa yardımcı olabilirim...

Motosikleti
    Şuan kayıtlara geçen tek arızam arka park lambası yanması. Oda benim hatam,led olaylarına girince amper dengesi değişti tabi Ha bi de yağ değiştirmişliğim var :D Servisle aram çok iyi değil .
    Mototaş Aş. çalışanı

Motosikleti
    yakında geliyo :)
    Kymco Her türlü Beat'Dan Üstün Bunu Herkes Bu KOnuda Yada Google'ye KYMCO yazınca görmüştür honda nın tipi güzel ama icraat yok kymco da hep tipi güzel hemde icraat var sadece sert bi motor lastikleri değişmesi lazım yoksa pek yol tutmuyo bende bu hafta yada bi dahaki haftaya KYMCO agility 125 Alcam KAFYA KOYDUM KAFAMA YATAN TEK SCOOTER KYMCO AGİLİTY 125 151 rs miş 150 hs miş bws miş Hepsi HİKAYE Ha ben şunuda söyliyim ankarada oturuyorum KYMCO ALINCa HER TÜRLÜ 151 RS le 150 HS le Bws Lede İddalaşırım....

sudabatmayanadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HERO HUNK

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar

Alıntı super adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kymco Her türlü Beat'Dan Üstün Bunu Herkes Bu KOnuda Yada Google'ye KYMCO yazınca görmüştür honda nın tipi güzel ama icraat yok kymco da hep tipi güzel hemde icraat var sadece sert bi motor lastikleri değişmesi lazım yoksa pek yol tutmuyo bende bu hafta yada bi dahaki haftaya KYMCO agility 125 Alcam KAFYA KOYDUM KAFAMA YATAN TEK SCOOTER KYMCO AGİLİTY 125 151 rs miş 150 hs miş bws miş Hepsi HİKAYE Ha ben şunuda söyliyim ankarada oturuyorum KYMCO ALINCa HER TÜRLÜ 151 RS le 150 HS le Bws Lede İddalaşırım....
    bak akıllı bir karar vermişsin alacağın motor şimdiden hayırlı olsun yalnız size tavsiyem kymco ları çok kıskananlar var lütfen motorunuza nazar moncuğu taktırmayı ihmal etmeyin ayrıca kymco suz hayat kimsesiz hayat gibidir

Motosikleti
    @ Super

hiç kendini yorma,iddialaşma,kapışma gibi işlere girme makinenle... ;) Ben sana hergün en az 100 km yapan birisi olarak trafikte denk geldiklerimden bir liste yapayım...

- bws
    - beat
    - activa
    - 151rs
    - 150hs
    - 125zn
    - as125t
    - zat150
    - ybr125 (kalkış ve 150 mt)
    - cbf150 (kalkış ve 100mt)
    - fiat şahin
    - aerox
    - trekker
    ..... şimdilik bu kadar.

Bu şahıs yada araçlarla tahrik unsuru sonucu sadece boş alanlarda çok ta muhattab olmadan karşılaşmışlığım var.

- Gaza gelip Runner / gp1 250 / nexus gibi aletlere kafa tutmayınız.
    Mototaş Aş. çalışanı

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    yeni lead tr ye gelmediği sürece kymco derim...

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    - Gaza gelip Runner / gp1 250 / nexus gibi aletlere kafa tutmayınız.

9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler