KYMCO Agility 125 mi yoksa HONDA SCV 100 F BEAT mi?
Reklamlar
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
beatla kymcodaki beygir güçlerimi aynimiki arkadaşim tokatladim diye övünüyosun onu anlamadim benim tercihim beattan yana hiç olmazsa vergisi yok vede honda
sizin tercihiniz ister bitten yana istersede pireden yana olsun ben sizin piskolojinizi yazma şeklinden anladım şimdi dinle arkadaşım vergi dedigin şey ufak mebla o kadar gözünde büyütme sizin sıkıntınız anladıgım kadarıyla bite pireye onca para verip randıman alamamanızdan dogan iç güdüsel üstü örtülü kıskançlık duygusu tabiki kymco nun fiatı ekonomik oluşu herkes tarafından begeni kazanması sınıfının birincisi olması sizde kıskançlık duygularını kamçılıyor bendaha önce yazdıgım gibi kymcoda ne ararsan emin ol verdiğin paranın fazlasını bulursun size tavsiyem bir an önce kymcoya geç göhsünü gere gere motora biniyorum de ne bitin nede bms seni tutar yakalayana aş kolsun ozaman kymco dışındakilere benden önce sen hava atarsın tanrı seni kymco landırsın vede seni kymcoların üzerinde korusun
Reklamlar
-
-
honda kymcodan daha iyi olup olmadığı tartışılır
ama kymco agilitinin beat ten daha iyi olduğu tartışılmaz agility hertürlü daha iyidir bitten
bunun tartışılacak bi yönu bi noktası yok
-
Youtube :
Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
-
Kymco Cu Arkadaşlara Duyuru Motorlarınızı çok Kıskananlar Var Lütfen Motorlarınıza Nazar Boncuğu Taktırmanız Tavsiye Olunur
-
slm arkadaşlar şu beat ve agility tartışması ve üstünlük sağlama savaşı nezaman bitecek bende bi agility 12 sahibiolarak motorumdan çok memnunum 2ay oldu alalı 1112km oldu sorun yok ALLAH'a şükür beat le karşılaştıracak olursak tabiki beat 100lük agility 125lik çok daha seri beat kadar hatta ondan daha sağlam görünüşte güzel peki ben niye 1milyar daha fazla veripisim için aynı sağlamlıktakihatta daha seri motor varken gidip beat alayım akıl varmantık var daha ucuza daha sağlam ve seri bimotor alırım yazılan yorumlarda kullananaların söylerdikleri ortada diyecek başka sözüm yoktur..
-
bak nazarın kymco lara olursa karışmam
bahriyeli06 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar şu beat ve agility tartışması ve üstünlük sağlama savaşı nezaman bitecek bende bi agility 12 sahibiolarak motorumdan çok memnunum 2ay oldu alalı 1112km oldu sorun yok ALLAH'a şükür beat le karşılaştıracak olursak tabiki beat 100lük agility 125lik çok daha seri beat kadar hatta ondan daha sağlam görünüşte güzel peki ben niye 1milyar daha fazla veripisim için aynı sağlamlıktakihatta daha seri motor varken gidip beat alayım akıl varmantık var daha ucuza daha sağlam ve seri bimotor alırım yazılan yorumlarda kullananaların söylerdikleri ortada diyecek başka sözüm yoktur..
bak sözümü tut ceza olaraksana tavsiyem kymcona 2 adet nazar boncuğu tak kıymetini bil bak sonra kendi kendine nazar edicen zaten kymcoya binenler onun gerçek kıymetini anlarlar ama adamın senin gibi kymco su yoksa ne yapsın kendi motoru tenekede olsa aklısıra motora bindiğini sanır bırak onlar gene öyle sansın
-
Beat bizim ufak kardeşimiz...
Bu arada benim plaka BJ = beat jockey.
Nazar boncuğu takıyorum yarın söz ;)
Youtube :
Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
-
06 Nisan 2008, 01:29
takın aman nazar değmesin
-
06 Nisan 2008, 01:37
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
06 Nisan 2008, 22:01
sudabatmayanadam adlı üyeden alıntı
bak sözümü tut ceza olaraksana tavsiyem kymcona 2 adet nazar boncuğu tak kıymetini bil bak sonra kendi kendine nazar edicen zaten kymcoya binenler onun gerçek kıymetini anlarlar ama adamın senin gibi kymco su yoksa ne yapsın kendi motoru tenekede olsa aklısıra motora bindiğini sanır bırak onlar gene öyle sansın
haklısın kymco ya binmeyenler motora bindiğini sanır özellikle çin motoru kullananlar bende tesadüfen tanıdım biarkadaş sayesinde bu markayı uzun süre araştırdım aldım çok ii yorumlar bence bu sitedeki yorumları kulak ardı etmemek lazım yarın ilk işim nazar boncuğu almak zaten marşı 1seferde almıyor 1haftadır
-
07 Nisan 2008, 12:00
bahriyeli06 adlı üyeden alıntı
haklısın kymco ya binmeyenler motora bindiğini sanır özellikle çin motoru kullananlar bende tesadüfen tanıdım biarkadaş sayesinde bu markayı uzun süre araştırdım aldım çok ii yorumlar bence bu sitedeki yorumları kulak ardı etmemek lazım yarın ilk işim nazar boncuğu almak zaten marşı 1seferde almıyor 1haftadır
Farlarını yada sinyallerini açık unutuyor olabilir misin acaba?
Bende en soğuk havada bile tek marş. Akü den kaynaklanan bi sorunun olabilir. Mesela benim hatam Akü yü sadece 3 saat şarz ettirmekti... Önceki motorumda. Akü öldü.
Youtube :
Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
-
07 Nisan 2008, 21:52
bır beat asıgı olarak beat ama kymcoda hıc yabana atılamaz beatı 1-2 sene kullandıktan sonra kymco ya gecılebılır
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
07 Nisan 2008, 22:10
Celilciğim her motorcu gibi motoruna aşık olmanı çok iyi anlarım fakat. Neden +25 cc ye binmek,daha iyi performans alıp motora daha az para ödemek gibi bir seçenek varken Beat alınsın? Ben o fiyat ve performans aralığında bir ürün arıyorsam daima en üstüne kasarım. Regal Raptor da çok beğenerek aldığım bir motordu fakat doğruya doğru... Performans yok...
Youtube :
Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
-
08 Nisan 2008, 19:14
-
08 Nisan 2008, 19:16
Ben başta Beat demiştim...Fakat daha sonra Kymco'nun scooter'lar üzerindeki başarısını görünce Agility diyorum...
-
08 Nisan 2008, 21:37
dostlarımızın geçte olsa doğruyu bulması çok güzel..
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
-
08 Nisan 2008, 22:02
dogruyu herkes bılır zaten agılıty her yonden beatten ustun ama 2.ellerı bıraz pahalı olmasa hıc dusunmeden agılıty alırdım ne kadar beat asıgı bırı olsamda
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
10 Nisan 2008, 18:33
ya beat alacağına mükemmel yepyeni bir kymco süper 8 al yıllarca bin memnun kalırsan dua et memnun olmazsan ben senden aldığın paraya geri alırım.........
süper8 dahası boş....başka model aramayın kardeşim.
-
10 Nisan 2008, 20:27
Ok Celil özür diliyorum... Mali durumlar başka tabiki... ;)
Bu arada Super 8 le Agility nin fiyat ve kaporta harici pek bir farkı yok.Benden söylemesi...
Agility motoruna sahip ve şasi daha büyük,daha ağır. Yol tutuşunun fazla olması ve görüntüsünün süper olması da artıları. Tercih sizin. Tabii arada fiyat farkı da var
Sanırım bu gidişle Agility 2. elleri çok düşmücek. Bu yüzden biraz daha kasıp sıfır almak daha avantajlı... Biraz daha para biriktirmek her zaman daha iyidir
Ben 2 ay bekledim almak için. Ama değdi yani.
Youtube :
Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler