arkadaşlar bisan 150 senatör için neler duydunuz
bi bilgisi olan varmııı.....
arkadas ben aldım cok memnunum saatte 120 125 km düsmuyor km ye 110 120 lıra yakıyor tek hatası kasanın agır motorun ufak olması rahatlık yonunden yola gıdısı yonunden hıc bırseye dıyecek yok.................................
FIRTINA SENATOR 150T-10
Arkadasim Ben Aldim Cokta Memnunumtavsİye Ederİm Üzerİne Rahatliktan GidiŞ DuruŞ Yonunden Dİyecek BİŞey Yok.............
Tavsİye Ederİm
Firtina Senator 150t-10
COK MÜKEMMELsenator 150T-10 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bende Bisan Senator aldım. yaklaşık 1 ay oldu aynı zamanda işyerinde Asya 150 T kullanıyorum ikisini kıyaslamak mümkün değil çünkü Bisan daha üstün sürüş ve performans süper sadece hızlanma zayıf çünkü motor ağır motor küçük geliyor ama yolda 120-130 arası sürat yaptım (tabi bu hız normal araç km göre nasıl bilmiyorum) tık yok... Süper bişey bence arkadaşlara tavsiye ederim zaten modelleri arasında da fiyat olarak kıyaslanacak olursa en pahalısı yani daha kaliteli...
Birşey daha söylemek gerekirse tek sevmediğim yönü 2. kişi arka koltuğa binmejte zorlanıyor. Tek negatif bu ama gülü seven dikenine katlanır artık...
yamaha majesty replicası bu daha önce başka isimle gelmişti plastik aksam aralıkları çok fazla gördüğüm kadarıyla motor heralde diğer çinlerle aynıdır
arkadaslar bendede 2001 modeli war ''GEELY''.Ilk bu markayla geldi Turkiye'ye.Yamaha majesty 250 nin kopyasıdır...diyecegim su ki motorda indiginizde fazla bi yorgunluk hissetmiyosunuz.Surusu gayet rahat.Eger konfor arıyosan bu motoru tavsiye ederim...e zaten BISAN Senatoru alan arkadaslarda ortalama 125 km hız yatıgını soyluyor.Hızlanmaları fazla seri olmasada hızlandıktan sonra iyi bi surus keyfi seni bekliyor olacaktır.Zaman icinde belki bi kac arıza cıkarır dicem ama kullanan arkadaslar simdiye kadar ciddi bi arızası oldugunu falan yazmamıslar...E ne bekliyosun sende al bi tane
Hee bu arada sunu da soyliim...Tipi mükemmelllll va ayrıca yüksek oldugu için altının sürtme gibi bi olasılıgı yokk
beyler ben siteye daha yeni üye oldum ve bi senatörde bende war iki ay olacak bi kaç gün sonra ama servise gitmekten içim çıktı 1800 km ye geldim bakın alırken sıfırda olsa bu tip motorlara dikkat etmek gerkiomuş onu anladm ben çin malımı töbe bida servis ilgilenir gibi yapıo fakat bi icraat yok şimdide şıkıt şıkır bi ses gelio motordan sakın sıfırını almayın YENİ ALCAKLARA BU MOTORU ARKADAŞ YENİ ALDI İKİNCİ EL 600 KM DE 1800 YTL BU KADAR UCUZ YANİ
Valla şunu söyleyeyim arkadaşım bende alalı bir ay oldu,şimdiye kadar ufak tefek sorunlar dışında fazla bir sorunla karşılaşmadım.Kalkışta diğer muadillerine göre yavaş.Ancak ilerledikten sonra tut tutabilirsen.120-130 gördüğü doğru ama ibrenin doğru işlediğinden emin değilim.Çin alacağım diyorsan al derim.Ama durumun müsaitse kalite açısından daha iyi bir şeyler almaya bak ikinci elde olur.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
arkadaslar bence bisani boyle ovmeyin bakin ekteki resme bana hak vereceksiniz gazeteden buldum bu resmi...
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
beyler bu gün kaza yaptım motorla adam geldi otobanda arkadan wurdu starex bende öndekine vurdum hemde ehliyetim yok allah kimseye wermesin çok kötü motor un dışı dağıldı pilastikler ehliyetsiz gezmeyin benden tavsiye ben dikkatliyim demeyin adam bana arkadan geldi koydu hemde otobanda tabi bişey yapamadım adam bas git dedi öle kurtuldum yoksa adamın kaskosu warmış karşılar diodu ... neyse böle bişey oldu ehliyetsiz daha çıkmam trafie
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)