Başlangıç için Honda CBR 125 mi Honda CB 125 E mi ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar selamlar öncelikle,
Başlıktanda anlaşılacağı üzere başlangıç için Honda CBR 125 mi daha uygun yoksa CB 125 E mi ?
Not:Motosiklette gösterişi severim.
Yardımlarınızı bekliyorum.Nedeniyle birlikte yazarsanız benim için daha açıklayıcı olur malum yeni başlıyacağım
Reklamlar
-
Ben cbr 125 ile başladım ve memnunum doğrumu bilmem
-
Hangisi ile daha mutlu olacağına inanıyor isen o! 2side 125lik nasıl olsa
-
Ben cbr 125 ile başlamıştım çok tatlı keyifli bir motosiklet Bence ikisinden de pişman olmazsın cbr biraz daha güçlüdür cb biraz daha konforludur.
-
Tavsiyelerinize göre CBR 125 ile başlıyacağım.Fakat tek korkum düşersem grenajlara gelecek zarar.Onu nasıl engelleyebilirim? Koruma takozu taksam görevini tam olarak yerine getirebilir mi?
-
HopeCool adlı üyeden alıntı
Tavsiyelerinize göre CBR 125 ile başlıyacağım.Fakat tek korkum düşersem grenajlara gelecek zarar.Onu nasıl engelleyebilirim? Koruma takozu taksam görevini tam olarak yerine getirebilir mi?
Grenajı163 tl pahalı değil koruma takozu iş görüyo benimde motorda var
-
ebruuu adlı üyeden alıntı
Grenajı163 tl pahalı değil koruma takozu iş görüyo benimde motorda var
grenaj 163 tl :D ön sinyal tekini sormuştum 170 tl demişti :'( :'
birde bu grenajlar aldık dıyelım sticker lımı geliyor
-
umuterdogdu adlı üyeden alıntı
grenaj 163 tl :D ön sinyal tekini sormuştum 170 tl demişti :'(
:'
birde bu grenajlar aldık dıyelım sticker lımı geliyor
Sticker lı oluyo sordum onuda servise bnm motor sağdan yattı ve sürüklendi koruma takozu sayesinde çok az çizik var grenajda sinyaldede çizik var ama sorun diil baya koruyo işte
-
08 Ağustos 2015, 08:05
tarz olarakta farklı motosikletler... ileride naked mi sürmek istiyorsun yoksa racing mi? ona göre de bir seçim yapabilirsin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)