Düşük bütçede Honda ve Yamaha hariç 125 cc ve altı motosiklet tavsiyeleri
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar, beni bazılarınız biliyor uzun süredir bir başlangıç motosikleti arıyorum ama hala bulamadım.Aklımda Kuba Razore 100 vardı fakat benzin göstergesi olmaması beni epey üzdü.Mondial düşündüm fakat bayisi malesef bizim buralarda yok.Tavsiyede bulunur musunuz?
Reklamlar
-
benzin göstergesine ne gerek var zaten olanların da doğru gösterdiği meçhul
senin dediğin kubada vana 2 yerden benzin çekiyor 1 en alttan bir de üst kısımlarda yani yolda kalma durumun olmaz
-
Ben de mondial mg100 superboy 2014 model var gayet de memnunum.100 km de 2 2.5 litre arası yakışı var.Bayramda köye bu motor ile gideceğim bakalım arazi sürüşü nasıl olacak.?
ayrıca bizim usta 125 cc yapalım diyor bayadır aklımda.
-
Benzin göstergesini ne yapıcan olanlar doğru çalışmıyo zaten. 20 lira benzin koyuyorum toplamda depo 50-55 alır, benzin göstergesi oynamıyo neredeyse. Yarıdan fazla doldurursan zahmet edip hareket ediyo biraz. Fullesem tam dolu gözüküyo hayret ediyorum. Gösterge boş gösterir halde 150km yol yapıyorum. Dururken depoyu sallayıp ne kadar benzin var anlıyorum.
-
shooter1 adlı üyeden alıntı
benzin göstergesine ne gerek var zaten olanların da doğru gösterdiği meçhul
senin dediğin kubada vana 2 yerden benzin çekiyor 1 en alttan bir de üst kısımlarda yani yolda kalma durumun olmaz
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Benzin göstergesini ne yapıcan olanlar doğru çalışmıyo zaten. 20 lira benzin koyuyorum toplamda depo 50-55 alır, benzin göstergesi oynamıyo neredeyse. Yarıdan fazla doldurursan zahmet edip hareket ediyo biraz. Fullesem tam dolu gözüküyo hayret ediyorum. Gösterge boş gösterir halde 150km yol yapıyorum. Dururken depoyu sallayıp ne kadar benzin var anlıyorum.
Bende öyle düşünüyorum.Benzim göstergesi pek işime yaramayacak gibi hele ki 100'lük motosiklette.Benzin göstergesizde sürerim gibi ben onu.Aklımda bi tek Kuba Razore 100 var.Bakalım daha başka neler bulucam.Teşekkürler.
bora64 adlı üyeden alıntı
Ben de mondial mg100 superboy 2014 model var gayet de memnunum.100 km de 2 2.5 litre arası yakışı var.Bayramda köye bu motor ile gideceğim bakalım arazi sürüşü nasıl olacak.?
ayrıca bizim usta 125 cc yapalım diyor bayadır aklımda.
Hocam Mondial 100 MG Superboy aklımda bir motosiklet fakat tasarım olarak Kuba Razore 100'ü daha çok beğendim. Mondial güzel ama alınır fakat benim bulunduğum yerde bayisi olmadığından alamıyacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------
Önerilerinizi bekliyorum ...
-
100 de en iyiler superboy ve benzeri mondialler. Ama razore yi begendiysen benzın gostergesi cokta onemli degil. Yanında pet sisede yedek yarım litre benzın tasırsın olur biter
-
Benim driftin benzin gostergesi de 2 haftada bozulmustu.
-
46 bin km lik sriftim yani 2 yıl oldu benzin göstergem bozulmadı 10 tl de koysam gösterge hareket ediyor hatta çalkalasam bile oynama oluyor kalibrasyonda hata yok
-
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
46 bin km lik sriftim yani 2 yıl oldu benzin göstergem bozulmadı 10 tl de koysam gösterge hareket ediyor hatta çalkalasam bile oynama oluyor kalibrasyonda hata yok
Selektör düğmeside yok
-
selektör düğmesi var demedim
-
Benim arkadaşımda lifan'ın lion 100'ü vardı göstergede hemen herşeyi vardı(benzin göstergesi ve selektör düğmesi de )Sanırım mondialde de 100 superboy mu ne var aynı tipde. Yakıtını bilmiyorum ama en fazla 3 litre felan yakar tahminimce.
-
Bajaj discover. Güney Amerika'da çatur çutur kullanıyor adamlar.Oradaki arazi yapısını düşünecek olursan makinanın sağlamlığı hakkında bir fikrin olur..
-
ya git discover 125 st al a1 ehliyetede uygun zaten üstüne ucuz ve kaliteli yedek parça sorunu yok
-
al bı 150 g ustat bın parcasıda ucuz arızada vermez kolay kolay ıyı dusuk km ıkıncı el al derım
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)