Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kararsız kalmış yeni motosikletçiye yardım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben tartısma yaratmak için bu yorumu yapmıyorum. Ayrıca çin motosiklet gitmez de demiyorum. Sadece bilmeden bilmek cümlesi biraz size hitap ediyor o yüzden belirtmek istedim.

Bir gün iyi bir motosikelt kullandığınızda kendi düşüncenizi kendiniz oluşturacaksınızdır zaten. Ben kimseye neden çin motosikletin var, ya da kücümser, alaylı gözle bakmıyorum, derdim bu değil, sadece yapılan yorumların yersiz olduğu kanısındayım. Yoksa herkes bütçesine göre tercihini yapar. Ben çin malda kullandım , italyanda kullandım japonda.. O yüzden görüşüm oldukça net.
    Anlaşamadığımız nokta şu, hep diyorum ki;
    İnsanlar çinli sevdikleri için değil bütçeleri ona elverdiği için çinliye biniyorlar. Yoksa bende biliyorum ki japon da alman da italyan da kıyaslanmayacak kadar daha kaliteli çinliden. Ama arkadaşım gibi çin malı motora binmemek sevdasıyla 99 model motor alıp her gün bir yerini tamir ettirmek, bunu yaparken de dünya para harcamak istemiyorum. Bu kadar basit. Bu arada, F650, Transalp 650 kullandım. Çinli ile aradaki farkı (cc farkından bahsetmiyorum diye not düşeyim) çok iyi gördüm, gözlemledim. Hatta net örnek vermek gerekirse, bana motosiklet kullanmayı öğreten arkadaşımda honda titan vardı, o motorla öğrendim motor kullanmayı. Hani kıyaslama yapınca ben zaten biliyorum aradaki farkı. Ama yıl 2015 olmuş, alım gücü ortada ülkenin, adam seçmiş kendince motorlarını, diyor ki" bunlardan hangisi diğerlerine göre daha iyidir, neden?" bakın soru çok net. Ama cevaplara bakarsanız 19 mesajdan 3 tanesinde arkadaşın sorusuna doğrudan cevap verilmiş. Az daha koy ybr al demekle olmuyor. Yiyorsa sen koy üstüne gerekeni (size hitaben demiyorum) adam alsın ybr. Üstüne az daha koyabilecek adam kendi bilmiyor mu az daha koyup ybr alınabileceğini?
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    A.Türker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Efendy06 çok haklı. Japonlar tartışmasız iyi ama commuterlar parasını haketmiyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    wolf, mr vulture, elegant 150 den 3 unden biri

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)