Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Arora 150 Nostalji, Mondial 125 ZNU Lütfen Tavsiye Bütçe Max 5000

REKLAM ALANI

Arkadaşlar ilk defa motor sahibi olucam ve günlük ortalama 5 6 saat civarında motor kullanıcam.

İlk defa alacağım için scooter almak istiyorum ve görünüşe de açıkçası önem veriyorum.

Arora 150 Nostalji hoşuma gitti baya ama yorumlara baktım kötü diyorlar.

Mondial 125 ZNU da benim günlük motor kullanımımı karşılar mı bılemedım. Avcılardan Pendiğe gidip gelicem.

Başka motor tavsiyeniz varsa söyleyin lütfen. Yardım aga please :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    oknglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Nostalji 125 , Pulsar 200NS
    70 küsür km git gel 140 km desek. bence o bütçeye farklı modellere yönelin ikinci el temiz ybr olur bajaj discover falan olur ne bileyim. nostaljiler güzel motorlar fakat o şekilde kullanıma gelirmi bilemem, Ha , elim anahtar tutuyo bakımlarını aksatmam bişey olduğunda kendim müdahale ederim diyorsanız olur bence. Birde 5-6 saat günlük nerede kullanıcan anlayamadım tam :D

_kaan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Günlük 140 km civarı yolu E-5te gideceksin sanırım.Bence canı yetmez o scooterın E-5te. Bence en az 150 cc olmalı. Mesela kymco agility city 200 yada peaple s200i. Sym'nin de o fiyatlarda 2. el 200 cc scooterları var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    znu larda biraz sıkıntılar var motorda ama 150 cc de umarım duzeltmişlerdir. Ayrıca 150 cc de 1 -2 hp fazla olur motor iyice rahatlar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)