Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

4.000 bütçeli başlangıç motosikleti tavsiyesi

REKLAM ALANI

Başlıktada açıkladığım gibi bana 100-150 cc arası güzel motosikletler önerebilir misiniz bütçem 4000 TL.Kaskımı felan aldım.Daha önceden baktığım motosikletlerde Mondial MH Drift 125,Yuki 150-9 gördüm ve çok hoşuma gitti.Zaten küçük bir ilçede yaşıyorum ve bu ilçede bayisi ve servisi olan tek yer Yuki ve Falcon.Amacım gösteriş değil fakat yinede motorun halk dilinde "köylü motoru" olarak görünmesini istemiyorum.Yardımcı olur musunuz ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Discover 125 ST
    150 MG Superboy X

FatihC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2018 MH 150 Drift
    sıfır kilometre almayı düşünüyorsanız tek seçeneğiniz ilgili bayiye gidip ona göre karar vermek. 2. el düşünüyorsanız size sorun yaşatıp motordan soğutmayacak marka ve modeller almanızı tavsiye ederim. Salcano wolf, Yamaha ybr 125 veya Honda CBF150 öneririm. Bu modeller çok sıkıntı çıkarmayan ve 2. eli güçlü olan modellerdir.
    "Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."

Alıntı Usercom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    150 MG Superboy X
    Motosiklet güzel fakat tasarımı biraz hoşuma gitmedi.Bulunduğum yerdeki Yuki bayisinde yuki 150 g var onu almaya tercih ederim.Tasarımları aynı maksat servis yakın olsun diye.Teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Discover 125 ST
    yuki 150 g fena durmuyormuş haklısınız Superboydan daha iyi görünüyor

yuki 150 g alternatifi olarak

kuba strike razore veya raven

Alıntı FatihC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sıfır kilometre almayı düşünüyorsanız tek seçeneğiniz ilgili bayiye gidip ona göre karar vermek. 2. el düşünüyorsanız size sorun yaşatıp motordan soğutmayacak marka ve modeller almanızı tavsiye ederim. Salcano wolf, Yamaha ybr 125 veya Honda CBF150 öneririm. Bu modeller çok sıkıntı çıkarmayan ve 2. eli güçlü olan modellerdir.
    Yamaha YBR 125 malesef benim bütçeme uygun olmadığından es geçmek zorunda kaldım.Honda CBF 150 ve Salcano Wolf'ü düşüneceğim,teşekkürler.Öncelikle bulunduğum yerdeki Mondial bayisine gayet hevesli bir şekilde gittim.Fakat sahibi bir mobilyacı ve motosikletlerden anlamıyor.Nasıl bayi sorumlusu yaptılar anlamadım.Örnek motosiklet bile yoktu.Ve sinirle oradan çıktım.Daha sonra Yuki/Falcon bayisine gittim ve Yuki modelinin 150-9 modelini çok beğendim fakat fiyatı biraz fazla geldi.O motosikletle 2.el bir hayalimdeki motosiklet TVS Apache alabilirdim.Falcon modelinden ise 200'lük bir motoru çok sevdim ama kendimi henüz 200'lük sürmeye hazır hissetmediğimden o motordan uzaklaştım.Yuki gayet güzeldi fakat yinede siz motosikletcilere sormak daha bana mantıklı geldi.Desteklerinizi bekliyorum.

Edit:Honda CBF 150'yi de es geçmek zorundayım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:40 ----------

yuki 150 g fena durmuyormuş haklısınız Superboydan daha iyi görünüyor

yuki 150 g alternatifi olarak

kuba strike razore veya raven
    Hocam motorlar gayet güzel,fiyat olarak felan beğendim denilebilir tasarımdan biraz kırparsam bu motoru düşünebilirim.Listeye ekledim teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Discover 125 ST
    Alıntı HopeCool adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet güzel fakat tasarımı biraz hoşuma gitmedi.Bulunduğum yerdeki Yuki bayisinde yuki 150 g var onu almaya tercih ederim.Tasarımları aynı maksat servis yakın olsun diye.Teşekkürler.
    Falcon Sport 150 modeline baktınız mı?

falcon motor reklam filmi

http://m.youtube.com/watch?v=mdoLQEUFxuk

Asya motor reklam filmi

http://m.youtube.com/watch?v=M_8FVyZ-K48

Mondial reklam filmi

http://m.youtube.com/watch?v=eovPCjXvR-U

yazık honda ve yamaha motosikletleri robotlara yaptırırken biz hala"montajlama ağır sanayi çeliği motorlara"

gururumuz diyoruz

Falcon Sport 150 modeline baktınız mı?

falcon motor reklam filmi

http://m.youtube.com/watch?v=mdoLQEUFxuk

Asya motor reklam filmi

http://m.youtube.com/watch?v=M_8FVyZ-K48

Mondial reklam filmi

http://m.youtube.com/watch?v=eovPCjXvR-U

yazık honda ve yamaha motosikletleri robotlara yaptırırken biz hala"montajlama ağır sanayi çeliği motorlara"

gururumuz diyoruz
    Malesef... Hocam dediğiniz reklamlara baktım gerçekten güzeller. Bu arada Falcon Sport 150 modeline baktım beğendim güzel fakat sizin önerdiğiniz Kuba Razore daha bi güzel gözüktü gözüme, özellikle turuncu olanı Tavsiyeniz için teşekkürler.Kuba'yı ilk sıraya yazıyorum bile.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Discover 125 ST
    son önerim Hero Thriller

hero türkiye pazarında belki de en büyük çıkışı yapan marka

hero thriller reklamı

http://m.youtube.com/watch?v=wdHiY2v0NFc

Thriller olmazsa glamour

Hero çinli değil hintlidir yanlış hatırlmıyorsam yani bajaj ile aynı

son önerim Hero Thriller

hero türkiye pazarında belki de en büyük çıkışı yapan marka

hero thriller reklamı

http://m.youtube.com/watch?v=wdHiY2v0NFc
    Teşekkürler önerileriniz için fakat son öneriyi listeye yazamadım sebebi ise bütçemi aşması.Yinede teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Discover 125 ST
    bütçenizi söyleyin çok daha fazla seçenek getireyim

kuba cr1 mesela

bütçenizi söyleyin çok daha fazla seçenek getireyim

kuba cr1 mesela
    Başlıkta belirttim hocam 4.000 TL bütçe fakat bütçemi şuan için biraz indirsem iyi olur 3500 felan gibi.Ruhsat,plaka,sigorta masraflarını hesaplamamıştım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Discover 125 ST
    haojue HJ 150

Kanuni gt 170

Kral motor 150 g (yukinin aynısı daha uygun fiyatlı)

Lifan LF 150

150 MCX Roadracer

kuba CR1

özür dilerim başlıkta yazıyormuş bütçeniz

haojue HJ 150

Kanuni gt 170

Kral motor 150 g (yukinin aynısı daha uygun fiyatlı)

Lifan LF 150

150 MCX Roadracer

kuba CR1

özür dilerim başlıkta yazıyormuş bütçeniz
    Yok sorun değil özure gerek yok Motorlara bakmak isterdim fakat az önce bilgisayarı kapattım telefondanda biraz zor oluyor ben bunlara gündüz baksam daha iyi olacak önerileriniz için çok teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Discover 125 ST
    başlık taze kalırsa gündüz de öneriler gelecektir

acaba cross veya chopper tarzı motorları beğeniyor musunuz?

ona göre öneri alanı genişletilebilir

başlık taze kalırsa gündüz de öneriler gelecektir

acaba cross veya chopper tarzı motorları beğeniyor musunuz?

ona göre öneri alanı genişletilebilir
    Malesef pek tarzım değil desem yerinde olur o tarzlar.

Gamelot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Honda cb125ace var bi araştır...

4 bin liraya ben olsam iki seçeneğe bakardım hondanın ace 125 i ve mondial in mr150 vulture modeli marka olsun pek bi olayı olmasa da olur dersen honda nitekim ace de devir saati vites benzin gostergesi yok mondial olsun farketmez dersen vulture hakkında çok iyi yorumlar var 150 lik çok torklu ve tipi de şahane şahsen ben bile cbf alcam ama vulture de tipinden dolayı aklımın bi koşesinde fiyatları ace-3.950 vulture-3.750 idi 2015leri bana kalırsa bu ikisinden birini seç 4 bin az para değil yuki kral vs motorlara gore bunlar çok daha iyi bence.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:10 ----------

Bu arada bajaj boxer modeli var onu da unutmadan eklyim bnm de listemde olan bir motordur sen pek koy motoru gibi olmasın demişsin belki tipi hoşuna gitmeyebilir ama çok dayanıklı olduğunu soyleyenler var forumdaki başlığında bir arkadaş 12 bin km pizza taşıdım tık demedi yazmış bu modeli de es geçme derim. 3000 lira da sıfır fiyatı var.

Motosikleti
    İnşallah msx olucak :)
    Honda cb 125 ace alıp böyle bi hata sakın yapma ben olsam biraz daha bekler çinli yerine bi japon alırım küçük bir fark ödeyerek

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Çinliye yaklaşma toz olursun Alma pişman olursun .

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)