Evet ustalarim iki motor arasindayim 3800 cbr125 buldum eski kasa taksit de yapiyor ogrenciyiz bana cazip geldi mu motor alinirmihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16146114/detaybu motor alinirmi yoksa cr1 mi
Evet ustalarim iki motor arasindayim 3800 cbr125 buldum eski kasa taksit de yapiyor ogrenciyiz bana cazip geldi mu motor alinirmihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16146114/detaybu motor alinirmi yoksa cr1 mi
kişisel görüşüm olacak ama neredeyse 10 yıllık bir alet. ve hondanın bu kasaya ait parçaları 2016 yılından sonra getirmek gibi bir zorunluluğu yok yinede senbilirsin. kuba cr1 nasıldır birbilgim yok şekli fena değil. cr1'in kötü olmadığını düşünürsek cr1 derim yok kullanıcıları tarafından yerden yere vurulan bir motorsada başka alternatifler bak derim.
Oneriniz icin sagolun arastiriyorum taksitli olunca HONDA olunca cazip geldi
Cbr ın o kasasını kullandım cr1 den fazla titreşim var parça kalitesi dersen honda tabiki, görüntü dersen cr1 bence
Cbr125 bu kasasi hosuma gidiyor performansi yakiti nasildir saglamligi 30.000 kmde uzerimi uzmezmi 3800 de makulmu taksitle
eski cbr yada cr1 yerine
ben drift bak derim
Abi ikisi arasinda dusunuyorum simdilik
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------
Cinli motor sayfalarinda honda al derler burda durumlae farkli )) honda diyen yok
arkadas bakımlarını yaptıktan ve asırı zorlamadıktan sonra çinlilerinde artık bazı modelleri fiyatına göre iyi motorlar satmaya basladılar
3,5 yıldır mondial max kullanıyorum. ben motorumdan gayet memnunum, tabi yeni nesil bir japona göre daha fazla ilgi istediği dogru
ama fiyat olarak da japonun yarısından daha ucuz
senin 3800 e alacagın hondanın tursusunu coktan kurmuslardır ki o fiyata veriliyor, birde model yılı da eski
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
1- Aynı konuyu birkaç yere daha aç ki daha dağlam cevaplar al.
2- Bahsettiğin motorun yaşı göz önünde bulundurulduğunda, km'sinin o kadar düşük olması ilginç. İyice göstermek, baktırmak lazım.
3- Eski motor falan ama, temizse, adam gibi bir bakımdan da geçirilirse, yine de çinliden iyidir. Ama 10 yıllık bir motor, hele de 125 cc, hem de gençlerin alıp top speed denemeleri yaptığı bir model, temiz olabilir mi, muamma.
4- Kasanın, grenajların durumu ve boyası da önemli tabiki ama onlara aldanma. İyice baktır.
Edit: Her şeye rağmen o motor temiz değildir. Bir kere kmsi bile inandırıcı değil. Sen onu alma, Kuba CR1, Mondial Z-One falan gibi modellere bak. O motor 30 bin daha gider mi belli değil ama bahsettiğim çin malı motorları kullananlar verdikleri paranın hakkı olduğuna inanıyorlar. Sadece aldığın modeli iyi araştırmalısın çin malı motorlarda.
Not: Benim 11 bin km'deki mondialin çalışma sesine hasta benim usta. Çok randımanlı çalışıyor diyor. Ben bununla motor sürmeyi öğrendim bir de düşün.
Motorun linkini verdim yukarda zaten takibi bir ustaya gostercem ona yonelirsem ilerde zarar ettirmi sorun cikarirmiseyi var bakalim hayirlisi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)