Yamaha cryptonmu ? Mondial vulture mi?
-
30 Haziran 2015, 04:48
öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar ben ilk kez motor alıcam 17 yaşındayım bizim burda ehliyete gerek olmaz her arkadaşımda motor var ve motor almaya karar verdim.
Öncelikle motoru sıfır alıcam 4 bini aşmamalı asla taksitli alıp yavaş yavaş ödicem o yüzden sıfı
Şimdi yamaha başlı başına marka ve crypton da şimdi maşşlahı var sağlam motor ama bi cupada 3.750 vermek çok geliyor
Benim tip olarak vulture çok güzel geliyor ama mondial alma yamha al diyolar ve mondial vulture yaklaşık kmde 17 krş yakıyormuş ve bende öğrenci olduğum için bu beni aşar
Anlıcağınız ikisi arasında kararsızım motordan anlayan biri bana bi tavsiye verebilirmi yada bildiği aklında olan bana uyucak sağlam bi motor sıfır şekilde her tavsiyeye açığım şimdiden sağolun.
Reklamlar
-
30 Haziran 2015, 05:55
Yamaha & Mondial
Kıyaslaman bile hata bence. Paran varsa git yamaha al. Dusunmen bile gereksiz
-
30 Haziran 2015, 07:14
surgun16 gerekeni söylemiş hoca...
-
30 Haziran 2015, 17:28
biri artık güzelce yardım edebilirimi 2 günealıcam
-
30 Haziran 2015, 23:30
Guzel kardesim benim. Sana soyledigim gibi. Eger parasi seni zorlamassa yamahayi al. Kesinlikle pisman olmazsin. Ama maddi durumunu zorliyacaksa diger seceneklere bakarsin. Ama tabi cup a 4.000 liraya yakin bir para vermek te cesaret isi. Ben bir hafta once bajaj discover 125 aldim. 4.100 liraya. Tavsiyede ederim. O paranin hakkini gercekten veriyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler