Merhabalar,
Arkadaşlar yedek parça fiyatları ve bakım hizmetleri en ucuz scooter hangisidir.
Merhabalar,
Arkadaşlar yedek parça fiyatları ve bakım hizmetleri en ucuz scooter hangisidir.
Uzun zaman olmuş topic açılalı ,kimse cevap vermemiş iyide oldu bugüne kadar ak kara belli oldu ben Mondial 15O HS kullanıyorum. Aynı fabrikanın Benzeri bir çok motor piyasaya girdi. 150 serisinin parçaları nerdeyse birebir aynı fiyat alternatifi çok.
En ucuz yol bence scooter almamak.Çünkü bir kaç sene sonra zart-zart gaza yüklendiğinde gelen zırıltılar scooterda her zaman morelimi bozmuştur.Motorunu kontrol etmek istesen hiç olmayacak yerde el soksan el girmez anahtar soksan anahtar girmez koltuğu çıkar bilmem ne arka tekeri patlar egzost dahil amortısörleri sök tekeri çıkar akü biter ayak marşı ile bas basmaz zamanla yalama olur dişli sıyırır vitesli olsa tak 2 ye iki kere vurdur çalışsın vs. ben bu yüzden scootera soğuk bakıyorum(Benim Görüşüm)
Scooter alma,
Yolda kalma.......
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
1 senedir neredeye mondial 151 rs kullanıyorrum değişmeyeni yok almayın parası ucu ama almayın
scooter değilde cup motorların parçaları çok ucuz
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
şimdikileri bilmem ama kinetix vardı bende o kadar da problemli değildi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)